Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:47:56

LOGOUT.hu

Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1570) Zacsi7 válasza Ispy (#1568) üzenetére


Zacsi7
csendes tag

Hali! Én kb. 2-3 hete csináltam meg ezt a Jukeboxos cuccot, az akkor legújabb firmwareval, de nagyon nem émlékszem ilyen IMDB feltétel elfogadásra. (Sem TMDB-re.)

Ez azért furcsa nekem, mert egyébként úgy tudom, hogy a TMDB-t használja mint adatbázis. Mondjuk azt akkor sem értettem, hogy ennek ellenére miért a IMDB-s kitallózott kódot lehet megadni.
Na mindegy megy oszt kész.

IPSY:
Próbáld ki:
- A kedvenceket ürítsd ki.
- egy Pendrivera egy Film könyvtárba másolsz 2-3 filmet (normál könyvtárastul mindenestül), ami lehetőleg valami ismert nemzetközi film. A filmet tartalmazó könyvtár neveit ne nevezd át. Ha működik akkor meg kel találnia.
- Lejátszóba be, kitallózod a FILM főkönyvtárat (ebben benne van az a 2-3 film KÖNYVTÁR!, filmestül), kedvencekbe fel, kedvencek menübe belemész, ráállsz, szkennelés.

Vajon így megy-e? Ha megy legalább ez fél siker. Legalább megtudod hogy hogy műxik. Ha ez így megy, akkor a NASod körül lesz a gixer. A Film alKönyvtárba a MEDnek írási jogának kell lennie.
Ha próbálkozol a NASsal újra, akkor a kedvenceket újra pucold ki, mert elvileg ha több forrást (Pen, NAS, stb) akarsz használni, akkor az már egy másik fejezet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.