Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8811) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Na gyerekek, erre jó felkelni: [link]

TJ Laser Shepard gets his own personal robot sex toy! :DD

Vinyard#: ami rossz volt a mékózásban, az az idióta bolygók (most nem számolva azzal a minden bolygón egyforma épülettel, amit meg kell támadni). Egy részük annyira göröngyös, hogy még a mékó is csak pattog vagy csúszkál.

Mivel a Win halála miatt elveszett minden ME123 mentésem, nemrég csináltam fullos meg kevésbé fullos végigtolást ME1-ben (és még 2 karaktert tervezek tolni, de már nem fullossan), de kicsit belenyúltam az ME1 graf. beállításaiba, így sokkal faszábban néz ki a mékó is, élmény vele menni. Persze a rücskös bolygókon ez nem sokat segít.

Ryder62: Az 1-ben főleg mikor először jártál a Citadellán, megvolt az az érzés, hogy bazze mekkora ez a hely, ez a folytatásokban nem volt meg. Főleg ha elkezdted azt a küldit, hogy minden keepert leszkennelsz.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.