Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1382) #72042496 válasza Intruder A 6 (#1381) üzenetére


#72042496
törölt tag

Optikai kábelt Elektro World, Media Markt, hasonló üzletekben, vagy bármely audio / elektronikai boltban találsz. Hogy milyen kell hozzá, az korábban már sokszor elhangzott a fórumban, ill. a hangfal kézikönyvében is megtalálod!
(A Z-5500-nak Toslink jack kialakítású az optikai bemenete.)
Arra hadd hívjam fel a figyelmed, hogy az Audigy2-n nincs optikai kimenet!

A coax kábelre 3,5 mono jack -> RCA átalakítót kell húzni a hangkártya felől. Az EAX Console-os művészkedések után előfurdulhat, hogy nem (jól) jön át a DD / DTS stream, ezért ha ott bekapcsotál valami effektet, azt kapcsold le.
A SoundTouch mit ír ki, mikor digitális jelet kellene fogadnia? Serceg esetleg ilyenkor a rendszer, vagy semmi hang nem jön belőle?

assasin_bug: Én zenei tekintetben is nagyon elégedett vagyok vele, de ez az edigi hozzászólásaimból is biztos kiderült. :) Azt, hogy erősítő+stereo hangfalakhoz viszonyítva mit tud, személyes tapasztalatom alapján meg nem mondom, mivel sosem volt olyanom. :B Viszont ha visszolvasol, sok dicsérő szót találhatsz nálam tapasztaltabb és / vagy hozzáértőbb fórumtagoktól!

Egy referenciám azért mégiscsak akad; hétvégén meghallgathattam Nagybátyám rendszerét:
- Proac Response One-SC hangfal
- Csöves előerősítő csöves tápegységgel
- Triode 211 csöves végerősítő (sztereo), General Electric VT4C csővel. (Ez 62x28x25 cm, 40 kg, a trafó (tápegység) gyantával van kiöntve. :Y)
- Mission DAD5 CD játszó
- LiTe DAC-50
- Audience (Conductor) hangfalkébel és összekötőkábelek


Hát ööö...nem volt szar. :D Sőt, mintha némelyest mintha szebben szólna, mint a Z-5500. :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.