Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34517) rasotamas válasza t256 (#34515) üzenetére


rasotamas
veterán

Apja csau, anyja tacskókeverék, úgy néz ki mint egy labrador. Tudom hogy azért nyalogat, és örülök is neki, de kontrollálhatatlan, nem tudom a feje fölé tenni a kezem anélkül, hogy fölemelje a fejét. Azt is érzem, hogy abszolút engem tekint falkavezérnek nem a család többi tagját, néhány (szintén nyalást eröltető) pacsi után már fekszik is a hátára és simogattatja a hasát.
Lefárasztás: Ez tény, hogy kevés. Most pár hónapig külföldön vagyunk csak pár havonta járunk haza pár hétre, nyilván így nem az igazi, a család többi tagja persze itthon van. A hátsó 20x20 méteres kertbe csak felügyelettel engedjük mert ott nem annyira jó a kerítés és ott mindhárom szomszédnál kutya van, nem hiányzik hogy szétszedjék a drótot vagy átássanak egymáshoz.
Főleg házikoszt maradékot eszik vegyesen, tegnap egy komplet sonkából megmaradt combcsontot majszolt egész nap, amikor ez kevés neki van kint közepes kategóriás táp, de általában elég a főtt kaja.

Szotyika: Igen, amíg reggel bezárom az ajtót addig ugrál a hátam mögött folyamatosan, ha kicsit beengedjük annak annyira örül, hogy felmosás a vége.
Pásztort meggondolom, de mint mondtam kisgyerekek rendszeresen játszanak a kertben, bár gondolom ki lehet kapcsolni.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.