Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9908) magedla


magedla
tag

Sziasztok Urak!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nehézségekbe ütköztem egy Transcend 25M3 használatát illetően. Egy 500GB-os verziót vásároltam néhány napja és eddig két gondom akadt vele:
- Nem tudom leválasztani, ha a számítógéphez csatlakoztattam. A beépített Windows 7-es tool-t használva a következő hibaüzenetet kapom: "USB mass storage device in currently in use". Kilőttem az összes explorer ablakot, a total commandert, a Daemon Tools-t, gyakorlatilag minden háttérben futó alkalmazást, köztük az összes SSD-t és HDD-t figyelő eszközt, a torrent klienst, a monitorozó programokat és a process-ek között is keresgéltem, vajon mi foghatja meg, de semmi eredmény. Legalább fél órán át próbálkoztam és két ún. unlocker-t is letöltöttem, de valószínűleg a rossz verziókat, mert nem értem el velük semmit. Tudnátok javasolni egy unlocker-t vagy egy programot, ami segít ezen?
- A másik gondom pedig a következő: amikor megkaptam, FAT32-re volt formázva. Először ezt meg sem néztem és kipróbálás gyanánt rögtön rápakoltam néhány 1-1,5GB méretű mkv-t, hogy leteszteljem a DVD lejátszó USB-jére csatlakoztatva a TV-nél. A drive-ot felismerte ugyan, de semmi tartalmat nem jelzett rajta. Ezután mentem újra a géphez, csatlakoztattam, formáztam NTFS-re, visszapakoltam rá a formázás előtt lementett, eredetileg a HDD-n lévő eszközöket, újra rátettem az mkv-kat és ismét próbálkoztam. Ekkor már magát az eszközt sem ismerte fel a DVD lejátszó.
Mit csinálok rosszul? Ha van tanácsotok, kérlek segítsetek megoldani a rejtélyt. Köszi előre is. :R

True victory is victory over oneself

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.