Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20352) pittbaba


pittbaba
aktív tag

Sziasztok!
Utazásra adom a fejemet, mert remote dolgozok, és nincs kedvem itthon ülni a hidegben többé :) Valahogy meg kellene oldanom, hogy a kb 4TB-nyi adatom mobilis legyen, biztonságosan.
Vásárolok egy notebookot, és érdekelne, hogy milyen merevlemez házat (illetve bele való merevlemezt ha van konkrét ajánlott párosítás) ajánlatok erre a célra.

Rendszer és fontos, sűrűn használt adatok azok a notebook SSD-jén illetve HDD-ján lesz, de a filmek/hangminták/sorozatok/backupok szóval azok az adatok amelyek max naponta egyszer kellenek lesznek a hordozható winyón.

Olyan merevlemez házat szeretnék ami azért bírja a strapát, utazás, rázkódás, pára, meleg, por, zötykölődés. Nem azt mondom, hogy egy vonatot is bírjon el, de az életszerű folytonos utazást és különböző klímákat azért bírja.

Pl kb 10 éve vettem egy iomega külső usb-s házat winyóval, az már kapott az ég világon mindent. Repül, esett, zötyögött, hangfal tetején is volt, és igazából csak a csatlakozó fáradt el ennyi év után, minden más tökéletes. Ha ezt a szintet el tudom érni, már jó :)

Jó lenne ha tudná azt, hogy leáll a HDD ha éppen zuhan (van ilyen? régen olvastam de nem találom a topic leírásban az ehhez tartozó passzust)

Mit ajánlatok?

Halálosan fontos dolgok mennek felhőbe persze, de azért jó lenne mindenemet ami összegyűlt magamnál is tudni fizikailag.

:R :R

Szerk: Ár mindegy, nem itthon veszem meg úgysem. Méret szintén mindegy, amit jobban ajánlatok. Gondolom hordozhatóság miatt inkább a kisebb.
Garancia fontos nagyon
Jó ha cserélhető a HDD de nem kötelező
design nem érdekel de nem baj ha nem néz ki rosszul :))

[ Szerkesztve ]

PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.