Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85901) horcsog válasza sasa311 (#85883) üzenetére


horcsog
tag

Nagyon drasztikus cuccal , és durva fárasztással kitépve a halat se fog a szája szétszakadni. Ha a cucc nem fonott zsinóros és a horog mérete és vastagsága passzol a cucc erejéhez és a fárasztáshoz. Elmész nádi pecázni az általad írt cuccal monofillal nagy méretű vastag húsú horoggal nincs az a fárasztás amivel széttépnéd a hal száját.

Idén fogtam harcsázó cuccal 10/0-ás horog 76-os mono 100-as mono előke nem tudom 700 grammos talán a bot vagy 1000 gramm 6 kilós pontyot. Kb mint mikor a spiccbottal megfogsz egy tenyeres keszeget . 1 mm nem szakadt a seb a száján. Pedig mivel először harcsának gondoltam emeltem ahogy tudtam. Ami kb 5 másodperc alatt ért a csónak elé 10 méterről azt jelentette. :)

De ugyanez van ha 40-es monoval bojlis bottal így kitéped. Ehhez passzoló horoggal.

Viszont ha fonott csak akár az előke , vagy vékonyhúsú a horog netán mindkettő egy fele ilyen kemény fárasztással szétszaggathatod a száját. Vagy ha csak a horog nem passzol a bot keménységéhez túl vékony túl kicsi öblű egy keményebb bothoz.

[ Szerkesztve ]

(#85902) horcsog


horcsog
tag

Persze ez akkor igaz ha a bottal emeled. Ha az orsóval csörlőzi valaki nem tudom mi történik , mert ilyet nem csináltam még. Vannak ilyen mesterek az orsóval akarja kitekerni a halat ott lehetnek érdekességek. :)

(#85903) 4Grider válasza horcsog (#85901) üzenetére


4Grider
nagyúr

Én azt tapasztaltam kicsi, víztérkóddal nem rendelkező, 1 személy (tulajdonos) által néhány évente 1-1x 1-2 órát (partikon, bemutató jelleggel) horgászott magántavon, hogy az 1-2x megfogott pontyoknak is eltűnik a szája széle, ha oldalt akadt a horog. És mivel a zörgésre/kajára bátran táplálkozó halakról volt szó, szó sincs 10-es, 12-es horgokról...

(#85904) hermanyi válasza horcsog (#85901) üzenetére


hermanyi
őstag

Varsával meg még annyira se . :D

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#85905) horcsog válasza 4Grider (#85903) üzenetére


horcsog
tag

Régebben sokat pontyoztam úgy akadóban 30-40-ös monó 3,7-es bojlis 3 librás feltolós úszó 1/0 körüli gamakatsu sárga pontyozó horog. A fék úgy volt beállítva mielőtt szakadna engedjen . A bevágás teljes erőből ment, a fárasztás ahogy tudtam emeltem . Mert víz alatti erdő volt tuskók egymás mellett az úszó a tuskó mellett 10 centire. Volt nem egyszer ráfeszítette a tuskóra ágra a zsinórt és úgy ment a fárasztás . Emelni amit bír a cucc. 10 kilóig tudtam ott pontyokat fogni. De , hogy valamelyiknek a szája leszakadt volna vagy szétszakadt volna vagy egy hosszú seb lett volna a száján nem emlékszem rá.

Ugyanez fonott előkével történt volna hal nem maradt volna egyben. :) Brutális eszköz ha kicsit is húzni kell a halat a fonott békéshalnál. De még egy finom fárasztásnál finom cuccnál is tud csúnya sebeket csinálni .

[ Szerkesztve ]

(#85906) horcsog válasza hermanyi (#85904) üzenetére


horcsog
tag

Az kíméli a hal száját. :) Felénk voltak nagy rabsickodások. Ezen a helyen víz alatti erdőben egyszer nagybátyám horgászott. A part is erdő bozót és az folytatódik a víz alatt. Nagy csörtetés zörgést hallott a bozótból . Azt hitte egy sebzett vad vergődik. Emberre nem gondolt bemászott oda. Kiderült egy környékbeli ismert figura volt mindig hálózni szokott abban az időben. Oda tett varsát a part mellé azt jött megnézni. De olyan bozótban ment át vaddisznók is kikerülték volna. :) Ez még fényes nappal volt, éjszaka az Kambodzsa volt akkoriban .

[ Szerkesztve ]

(#85907) 4Grider válasza horcsog (#85905) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nem emlékszem a tulaj felszerelésére, de szerintem az évi egy bemutató pecához nem vett komoly felszerelést (nem az a típus), nem hogy fonott zsinórt...

(#85908) horcsog válasza 4Grider (#85907) üzenetére


horcsog
tag

Ami nagyon veszélyes még a pici vékonyhúsú horog erősebb cuccon. Egy kicsit is keményebb boton . Az pusztít akármilyen óvatosan fáraszt valaki. Vagy ilyen horoggal erőltetve a hal .

Még az is előfordulhat vannak olyan horgok amik nem túl jól sikerültek és hajlamosak a halak száját vágni. Drennannak is volt pl régen egy olyan füles bojlis horga ami veszélyes volt. Nem jól sikerült cucc volt hiába volt nagy öble és vastag húsú, vágta a hal száját .

De ezeknél a kocka tavas mesteréknél leginkább az van, hogy nem jól van összehangolva a cucc. Bot zsinór horog nincs összhangban.

Persze az is benne van ha egy kocka tavon 100 x megfognak egy halat egy évben lesz baja szerencsétlennek . De az ilyen vizek amúgy is tele vannak olyan mesterekkel akik nagyon értik a pecát. :)

[ Szerkesztve ]

(#85909) SP4C3


SP4C3
veterán

Megosztanám a tapasztalataimat... Aki busára horgászik, főleg törpeharcsás vízen, annak ajánlom a busakosarat, így néz ki:

Létezik fekete és rikító zöld, felejtsd el, áttetszőt vegyél!
A fent bemutatott képen egy kínai cucc látható (csak tudnak valamit, busa is ázsiából behurcolt faj/fajok). A fent szereplő "szettből" használható a kosár és a "stopperek"/ütközők, a horgok ha újrakötöd puhább fonottzsinórra, talán még az ólomsúly is. Az úszó, nagyon gagyi. A lényeg, hogy jóval vizesebbre lehet keverni a kaját és azt bejuttatni, valamit az apró halak és a törpeharcsák nem cseszik szét az etetőanyagot fél percen belül... (Azért jó a a busázó szerelék, mert egyszerre 2 törpeharcsát lehet vele fárasztani!)

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#85910) horcsog válasza 4Grider (#85907) üzenetére


horcsog
tag

Mondok neked egy velem megtörtént esetet. Éjszaka pontyoztam teleszkópos bot 100-200 grammos cormoran 30-as monofil gömbólom szelepgumi ütköző drennan carbon feeder talán 2-es horog. Ez nem egy túl vastaghúsú és erős horog határeset erre a botra , kb úgy időszámításunk előtt történt . Előttem nem volt akadó de oldalt 30 méterre kb volt egy nagy hínármező.

Parttól 10 méterre etettem és oda horgásztam, megakasztottam egy 10 kilós tőpontyot kb olyan 50-60 méter zsinórt elvitt közepes féknél befelé. Nem erőltettem , gondoltam hadd rohanja ki magát. Igen ám csak arra nem gondoltam ott a hínár oldalt. Kifelé úgy jött becsapódott ebbe a hínármezőbe. Kb 1 óráig tartott amíg óvatosan azzal a teleszkópos bottal átpumpáltam rajta. 30 métert kb hínáron keresztül. Nem szakította el a zsinórt, nem szakadt ki a szájából a horog és emlékeim szerint a szája se sérült meg különösebben.

Ezzel nem azt akarom mondani milyen fasza gyerek vagyok , csak azt, hogy még egy nem túl jól összehangolt cuccal is jó fárasztással ilyen körülmények között is ki lehet venni egy ilyen halat sérülés nélkül. Olyan kazal hínár volt a zsinóron amikor elém ért lehet nagyobb súlya volt mint a halnak. :)

Ezt mai felszereléssel bojlis bottal sokkal jobban lehetett volna fárasztani és a horog is lehetett volna kicsit vastagabb húsú mai eszemmel. Csak én akadómentes helyre készültem hínárral oldalt nem számoltam.

[ Szerkesztve ]

(#85911) Gyok2 válasza SP4C3 (#85909) üzenetére


Gyok2
aktív tag

Boltban nekem feketét adtak, hiába kérdeztem körbe többet is. Ez akkor egyenesen Kínából :)

Tiszta Windows rendes ház

(#85912) jjohn válasza Steady74 (#85878) üzenetére


jjohn
aktív tag

Gratulálok nektek!

(#85913) jjohn válasza Zoli bácsi (#85874) üzenetére


jjohn
aktív tag

Szép fogás gratulálok!

(#85914) galervin93 válasza galervin93 (#85898) üzenetére


galervin93
őstag

Na hát ez egy jó kis betli lett. Egy rendesebb koppintásom volt gumira, de nem lett meg, ahogy a sok apró ütögetés,.kopogtatás sem. Kövesek voltak jó eséllyel, de hiába a pici csali, a finom szerkó, nem sikerült elcsípni őket.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#85915) Medocsabi válasza Medocsabi (#85628) üzenetére


Medocsabi
addikt

Sziasztok!
Egy újabb "x" került abba a bizonyos aktába. Vettem új spicceket,picit jobb (24-es) monofil főzsinórt. Most is volt ilyen szakadás,sőt,most vitte a light (0,5 oz) spicc utolsó győrűjét is...
Mindkét boton,mindkét light spicc így járt. A többi spiccet meg nem próbáltam ki,annyira felb@szott,hogy összepakoltam és hazajöttem.
Én ezt már nem értem ezek a Delphin Opium v2 botok ennyire ótvarok? Egy csumpi 8000ft-os teleszkópos silstart váltottam le,gondolván kicsit lépjünk feljebb minőségben, de eddig majdnem egy harmadik bot árat beszakitottam már a korábban említett rejtélyes zsinór szakadás miatt. Előtte egy szezon alatt nem szakítottam ennyit,de ha igen,akkor is csak nád,vagy akadó miatt.Egyik gyűrű sem sérült, mikroszkóp alatt megnéztem, hátha van valamelyikén valami vágás,sérülés,de semmi. 30gr-os method kosárral használom,amit egy 80gr dobósúlyú botnak azt gondolom nevetve kezelnie kellene,nincs agyontöltve,nálam egy fél napos peca alatt kb fel kilo etető fogy el maximum.
Szerintetek hol lehet a gond?

(#85916) Zoli bácsi válasza Medocsabi (#85915) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Szerintem user error.....Már bocs. :)
Pontosan nem látom a képen, lejött a gyűrű, vagy eltört a spicc..? (Szerk: Szemüveget kerestem, már látom, eltört :U )
Ha lejött a gyűrű, gél állagú pillanatragasztó nekem bevált.
Amúgy azt gondolom, persze csak egy elképzelés, a saját tapasztalataimból: Nem használsz dobóelőkét, pár dobás után az első pár méter zsinór megnyúlik, tekeredik, rátekeredik a spiccgyűrű mögé, míg csalizol, kosarat tömsz. Nem figyeled, meglódítod a dobást....
Másik elképzelés: Használsz dobóelőkét, de nem jó a csomó, elakad dobásnál a gyűrűben.
Kezdő.....na jó, most is kezdő vagyok, de nagyon kezdő horgász korszakomtól fogva, 8-9 éve nem törtem spiccet. Pedig tegnapelőtt féltégla méretű kosarakat hajigáltam a Rábába.... :)
Minden dobás előtt ellenőrzöm nincs-e a zsinór a spiccre csavarodva. :)

[ Szerkesztve ]

(#85917) @mriya@ válasza Medocsabi (#85915) üzenetére


@mriya@
őstag

Én már dobtam el komplett spiccet, mert figyelmetlen voltam, és rátekeredett a damil. :U

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#85918) Medocsabi válasza Zoli bácsi (#85916) üzenetére


Medocsabi
addikt

Jogos a felvetés, de nem használok előkét, és nem tekeredik rá a zsinór a spiccre. Illetve csalizás közben persze néha igen,de dobás előtt ezt mindig megnézem. Mindig. 20 év alatt azért megtanultam ezt-azt :) És mondom,ezelőtt nem voltak ilyen problémáim, csak ezzel a bottal van ez. :F
Arra is gondoltam már,hogy nehéz a botnak a 30gr-os method kosár?

[ Szerkesztve ]

(#85919) Medocsabi válasza @mriya@ (#85917) üzenetére


Medocsabi
addikt

Persze,ki nem járt így :) De azért mindkét bot mindkét spicce ugyanúgy törik... Azért ez már bőven nem véletlen szerintem. És az első szakadások óta minden dobás előtt megnezem,nem tekeredett-e rá,pont amiatt,hogy a user error lehetőségét kizárjam a lehetséges hibafaktorok közül. De még ha rá is tekeredne a spiccre,az nem ~15 méter repülés után szakad,hanem azonnal kb.

(#85920) iceQ! válasza @mriya@ (#85917) üzenetére


iceQ!
addikt

Nem csak te, én is :D

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#85921) galervin93 válasza Medocsabi (#85919) üzenetére


galervin93
őstag

Szerintem valami furcsa véletlenek összejátszása lesz ez. Pl. az orsó pont akkora hurkot csinál a zsinórra, ami valamiért lefutáskor egyszer csak rátekeredik a spiccgyűrűre, és azért pont arra, mert pont akkora a távolság a két utolsó gyűrű között amekkora, de lehet hogy ez csak egy bizonyos szögben lefutó zsinórnál érvényes... Ez csak egy példa, lehet hogy totál nem erről van szó, csak érzékeltetni akartam.
Én kipróbálnék egy másik orsót, minden más maradjon teljesen ugyanaz, csak tegyél fel egy másik orsót.

szerk.: a képen a spiccgyűrűre vagy az utolsó 1-2 centire biztosan rátekeredett a zsinór, akkor törik így. Nem dobás előtt, hanem dobás, lepergés közben.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#85922) Medocsabi válasza galervin93 (#85921) üzenetére


Medocsabi
addikt

A hétvégén kiprobalom a medium és heavy spicceket is,ha azokkal is lesz,utána megprobalom az orsó cserét is :R

(#85923) A Zéé válasza galervin93 (#85921) üzenetére


A Zéé
addikt

én is arra gondoltam amúgy, hogy a túl hurkás zsinór valahogy rácsavarodik pont a spiccre dobás közben, amikor már belazul a zsinór, de aztán úgy gondoltam, hogy ehhez túl sok véletlennek kellene összejönnie, ezért inkább nem írtam le :D

Just a simple Lineman...

(#85924) Steady74 válasza galervin93 (#85921) üzenetére


Steady74
Topikgazda

egyetértek, a damil lesz a hunyó, ahogy hurkásan fut le, akkor rátekeredik a gyűrűre és viszi magával. Jobb esetben a spiccet rántja ki, szarabb esetben viszi a gyűrűt is. Ezért (is) szoktak támasztékot adni a gyűrűknek, nem tekeredik rá a damil dobáskor.

Medocsabi. A 30gr-os kosár tuti nem sok.

(#85925) BlackmMmDog válasza Medocsabi (#85915) üzenetére


BlackmMmDog
aktív tag

Teljes mértékben user error.

Gondolom monofil zsinórt használsz dobóelőkének?
Az képes rá ha el van fáradva hogy rá tekeredik a spiccre dobás pillanatába (ahogy lazul a zsinór ugrik is rá) :( Én max 2 peca után cserélem.

SZerk:
látom nem használsz dobót , ebben az esetben lekell vágni 10 métert 2 peca után

[ Szerkesztve ]

(#85926) Grillo válasza BlackmMmDog (#85925) üzenetére


Grillo
senior tag

Ja, a 40 perces fárasztás után én is szoptam a zsinórral, majd vágok le belőle 10 métert legalább, mert néha kezdődő boglya nyomait tapasztaltam a dobon is. Tény, hogy három éve raktam az orsóra, de az is, hogy most látott először UV-t.

(#85927) Medocsabi válasza BlackmMmDog (#85925) üzenetére


Medocsabi
addikt

Akkor csak kiprobalom majd fonott előkével is. Őszintén örülnék,ha 100%-os user error lenne,azt könnyebb orvosolni,mint új botot venni :R

(#85928) saen válasza Medocsabi (#85927) üzenetére


saen
veterán

A bot maga nem fog külső behatás nélkül törni, a spicc meg nem vesz részt a dobásban. Messze a legvalószínűbb megoldás az az, hogy a lepörgő zsinór csavarodott állapotban visszaakad a gyűrűbe és a dobás lendület viszi amit tud.

(#85929) hermanyi válasza Medocsabi (#85918) üzenetére


hermanyi
őstag

jól gondolod , túl terheled a spicet a 30 as kosárral . Nagyon meghajlik terhelésnél , amikór elengeded a zsinórt és megszűnik a terhelése a rezgőnek akkor kóvályog mint az elefánt fasza hugyozásnál mert annyi gerinc nincs a rezgőben ,hogy csillapítson egy minimálisat is . Ilyenkor tekeredik rá a zsinór és viszi az elejét .

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#85930) Medocsabi válasza saen (#85928) üzenetére


Medocsabi
addikt

Csak annyira irreálisnak tűnt, hogy kb pecánként kellene 10 métereket levágni,és emiatt akkor havonta ujratekerni a teljes orsót. Teszek egy próbát fonott előkével, ha megoldja a problémát,akkor tök jó,csak félek nagyon picik a spicc gyűrűk egy monofil+fonott csomóhoz. Mondjuk annál rosszabb,mint hogy leszakad a spicc eleje,nem igazán történhet :D
Hermanyi: rendeltem 15gr-os haldorádó flat kosarakat,meglátjuk :)

[ Szerkesztve ]

(#85931) PpenoO válasza Medocsabi (#85918) üzenetére


PpenoO
őstag

A lightos spicc ennél a botnál 1oz, azaz 28gr teherbírású. Egy 30gr kosár kajával meg minimum 50gr.

(#85932) saen válasza PpenoO (#85931) üzenetére


saen
veterán

Az nem dobósúly, hanem tesztgörbe, mint a bojlis botnál. Elvileg a dobásban nem vesz részt a spicc, viszont ahogy Hermanyi is írta, ha szar a csillapítása akkor bezavarhat.

(#85933) sasa311 válasza Medocsabi (#85930) üzenetére


sasa311
veterán

Nekem a daiwa tournament zsinórral volt ilyen problémám, egyszerűen dobás közben hurkásan jön a dobról, bármikor és bármire képes rácsavarodni, konkrétan dobás után amikor pereg le a zsinór csomót köt magára akkora egy f0s. Véletlen nem olyan zsinórt vettél? :DDD

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#85934) hermanyi válasza saen (#85932) üzenetére


hermanyi
őstag

Próbáld egyszer ki ugyanazt a botot egy fél Oz-s és egy 4 Oz-s rezgővel dobásnál. És rá jősz ,hogy igenis dolgozik a spicc . Sok különbség nem lesz a távolságban csak kb 15m .

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#85935) Zoli bácsi válasza hermanyi (#85929) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Mester...A hasonlataid. Vizuális típus vagyok, én elképzelem látványban a dolgokat.
Ez megint nagyot ütött. :D
Mondanám, hogy nyilvános fórumon elég alpári a szóhasználat, de én nem vagyok prűd, a másik, hogy ez így ütött. :C
Moderátor úr, kellene egy gyűjtő Hermanyi aranyköpéseinek...... :D

(#85936) BlackmMmDog válasza Medocsabi (#85927) üzenetére


BlackmMmDog
aktív tag

14 fonott elég rá

Ha megnyugtat , tavaly több mint 16 ezerbe fájt egy zsinór rátekeredés. (hal a merítőbe alja felakadva egy gyökérben, sikeres volt a kiszabadítás ,de addigra feltekeredett a botra hal meg ugrott egyet :( )

#85935Zoli bácsi
Nem kell elképzelni, meg is nézheted ["Az elefánt is addig vizel, mint egy egér"] :P

[ Szerkesztve ]

(#85937) PpenoO válasza saen (#85932) üzenetére


PpenoO
őstag

Elvileg igazad van, gyakorlatilag meg max dobósúllyal szép U betűt ír le egy lightos spicc egy ilyen medium feeder botnál, ránézni is fáj. Se perc alatt eltörhető egy bátor dobással. De akkor rakjon fel fonott dobóelőkét és mehet ugyanazzal a lendülettel és kosárral a dobás.

[ Szerkesztve ]

(#85938) lumpy92


lumpy92
aktív tag

Addig nézegettem a pergetőbotokat a neten, hogy véletlenül vettem egyet megint :U mentségemre szóljon, hogy használtan vettem, bár állapota új, fóliás, csak olcsóbb volt. Na de nektek nem kell magyarázkodni, elég lesz itthon :DDCsináltam pár képet a régivel amit levált. Ez gerincesebb picit, gyorsabb. Mindkettő 2,40 m, 10-30 g.Várom már, hogy kirpóbálhassam élesben. Ui.: az a stucnis illesztés jól van így, vagy össze kéne érnie a két bottag karimáinak?

"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"

(#85939) BlackmMmDog válasza lumpy92 (#85938) üzenetére


BlackmMmDog
aktív tag

akkor van baj ha össze ér már, vannak házi módszerek rá - >viaszolás.

Szerintem ilyenkor a legjobb a magyarázkodás és venni újat. :)

(#85940) Medocsabi válasza sasa311 (#85933) üzenetére


Medocsabi
addikt

Haldorado. Kiporbalom akkor majd kisebb kosárral és fonott előkével,aztán ha úgy sem jó,keresek másik hobbit :DD

(#85941) A Zéé válasza Medocsabi (#85940) üzenetére


A Zéé
addikt

Vagy vegyél egy rakós botot, aztán nem kell a gyűrűvel vacakolni :D

Just a simple Lineman...

(#85942) matyi012345


matyi012345
őstag

Sziasztok!

Jövő hét pénteken mennénk horgászni egy kollégámmal és nem jutottunk dűlőre abban a kérdésben, hogy hova is kéne menni. Eddig voltunk Majosligetin és a Bentán, de most valami vadregényesebb helyre gondoltunk, de azért hal se ártana ha lenne benne. Van ötletetek? BP 50 km-es körzetében maradnánk ha lehet.

(#85943) hermanyi válasza matyi012345 (#85942) üzenetére


hermanyi
őstag

Nagyduna ?

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#85944) 4Grider válasza hermanyi (#85943) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nem illik ilyen magas labdát...

(#85945) matyi012345 válasza hermanyi (#85943) üzenetére


matyi012345
őstag

Oda nem nagyon van cuccunk. Nekem a legerősebb botom egy MH Manta feeder 330 20-60g. Hasonló cuccai vannak neki is.

(#85946) hermanyi válasza matyi012345 (#85945) üzenetére


hermanyi
őstag

hidd el vannak olyan helyek ahova bőven elég 40g os kosár is . Pl Csepelen is van vagy 3 ilyen . Én 10g os úszóval szoktam úsztatgatni , míg velem szemben 40g a minimum.

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#85947) andrew911 válasza matyi012345 (#85942) üzenetére


andrew911
tag

Háziréti-tó? Annak vannak vadregényes részei, bár mióta folyamatosan bunkóztak velem, azóta nem járunk oda.

Vagy a Hárosi-öböl, ami Nagyduna, de állóvíz :-).

[ Szerkesztve ]

(#85948) Spoon16 válasza SP4C3 (#85909) üzenetére


Spoon16
tag

Esetleg van egy linked,hogy hol lehet beszerezni ezt a szerkót?

(#85949) Medocsabi válasza A Zéé (#85941) üzenetére


Medocsabi
addikt

Szeretek bíbelődni amugya szereléssel,persze nem 20 percenként mint mostanában... :DDD Rákos botom sose lesz,ahhoz én komolytalan pecás vagyok,plusz fölösleges havi 1-2 pecához ilyen felszerelés :)

(#85950) Medocsabi válasza andrew911 (#85947) üzenetére


Medocsabi
addikt

Szabad tudni mi történt a Háziréti tónál. Mi a Veresegyházi Öreg-tóra járunk gyerekkorunk óta,de voltunk ott túrázni,és terveztem oda elnézni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.