Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13032) Blaise válasza polonic (#13031) üzenetére


Blaise
veterán

Első hsz.

"Az egyik legjobb, és leghasznosabb "alkalmazás" (de inkább partnerprogram) az FMA alias FreeMyApps. Itt szponzorált alkalmazások jelennek meg amiket ha letöltünk, és használunk 30mp-ig, akkor a program jóváír nekünk x kreditet, amiket később gift cardokra, illetve egyéb értékes utalványokra váltatunk. Ehhez viszont szintén kelleni fog egy US account. Magához az alkalmazások telepítéséhez általában nem (néha van olyan app ami csak az US storeban érhető el), de a jutalmak beváltásához kelleni fog. Hasznos progi és sokat lehet vele spórolni.
Karácsonyi akciós app: Ez egy jópofa kis kalendárium, minden évben december első hetében érhető el, és minden nap ad egy ingyenes alkalmazást, vagy itunes zenét, klippet. Érdemes beszerezni."

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.