Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#15352) jorden06


jorden06
senior tag

Hali!

Valaki nagyon über hozzáértő segítségére lenne szükségem:

1. a gépemet 3 hete vittem be a szervizbe processzorcserére (nem működött jól a hőérzékelője). Belerakták az új procit, az alaplap azonban nem kezelte, el sem indult a gép. A szervizes azt mondta, hogy egy alaplapcsere kell neki valószínű, mert a régibe más bios van beleégetve.

2. az új alaplap megjött, beszerelte a gépbe, 20mp után azonban lekapcsolt az egész, hibaüzenet nélkül leállt, mintha valami védelmi elektronika lekapcsolná. Gondolta a szervizes, hogy rossz alaplapot küldtek a HP-tól, rendelt még egy újat.

3. megérkezett immáron a 3. alaplap is, a hibajelenség a szokásos. Eddigre már volt rajta memóriacsere kétszer, cpu csere háromszor, már össze sincs rakva a gép, csak az alaplap kivéve a gépből és úgy cserélgeti az alkatrészeket, egyszerűen sehogy sem működik, teljesen mindegy milyen kombinációban használja a rengeteg alkatrészt. Minden TPM és egyéb le van tiltva, a teljesen gyári, nyers rendszer sem indul el rajta sehogy. Kereken 20mp és lekapcsol.

Tegnap felhívott a srác a szervizből, hogy ő még ilyennel nem találkozott, egyszerűen nem tud mitcsinálni a gépemmel, max csak ő is fórumokon olvasgat. Felhívta a HP-t, azt mondták cserélgesse még 64-szer az alkatrészeket, amíg nem működik valahogy véletlenül valamelyik kombináció. Ezzel csak az a gond, hogy egy alkatrész 4 nap alatt jön meg kb, én meg már így is 3 hete gép nélkül vagyok. Arról nem is beszélve, hogy a HP csak használt alkatrészeket forgalmaz a gépeihez javításhoz, tehát kb minden 3. darab sz.r.

Mi a fenét lehet csinálni? :(

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.