Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:27:44

LOGOUT.hu

Honda topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72687) Micsurin válasza slett27 (#72684) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Középen nyerhetsz de 4-2-1-el épp, hogy felül veszteni is fogsz. Ezzel inkább pörgősebbé teheted valamelyest nyomatékosabbá de szívómotor esetén ezek elhanyagolhatóak.

A legtöbb amit tehetsz az egy "folytatlan" tunning 4-1 leömlő (Juhász Lacit keresd az importtuningon), catback (kati kihajít), gázgyorsító és egy Paragi Japo dob tompítóval, hogy ne hívd fel magadra a figyelmet.

Elköltesz ~cakkom pakkom 2-250 ezret és talán nyertél 5 lóerőt. Szívómotort ne akarjunk pöckölgetni mert nem éri meg. Legalábbis nem ennyi pénzből és nem erre a célra.
Ha szívót akarsz hergelni akkor eleve a szelepek felől kellene indulni és keresni műhelyt aki vállalja, hogy veztengelyt köszörül neked hegyesebbre. Valamint kéne egy 1.6-os VTi és kéne egy ún. MiniMe swap -> 1.4-re az 1.6VTi feje, hogy legyen VTec-ed.

Ha minden jól megy több hónap szenvedés árán fogsz nyerni ~15-20 lóerőt nagyon jó esetben a MiniMe + kipufogó rendszer + hozzá nyitott légszűrő + KPro ECU nyomán viszont az autó vételárának a dupláját borítottad bele. :B

7Gennél nagyon belemásztam mit lehetne kezdeni az 1.6-ossal ha bevállalom az átkábelezést és a motorcserét...elengedtem. Ezért is ment mert a rozsda csak beverte a szöget a 90 lóerős olajkazán koporsójába. Ha gigatyunning a cél kell keress vagy egy 1Z 1.9TDi-t vagy 1.9JTD 8v-t, mindkettő kiváló alap kevéspénzből a végére valami nagyon drágát alkotni ami legalább itthon papírozhatatlan. Bocsi messzire szaladtam de gondolom érthető mire akartam kilyukadni. :D

Qru most, hogy mondod a straight-et nagyon birizgálja ám a bajszom ha kormi alól kihúllik valaha a DPF akkor meghallgatjuk mennyire is huhogna mielőtt visszakapná az utángyártott DPF-et, bár szerencsére ~0,2-0,3-as csúcs korrekciókkal ez nem veszélyeztet szerencsére még jó ideig... :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.