Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:51

LOGOUT.hu

ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9951) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#9940) üzenetére


DaveNo1
veterán

Amúgy ha visszanézed lol topicot ott elején abszolút halott játékról írnak, aztán 5 év alatt hova jutott. Elvileg Blizzard leszerződtette az ESPN egyik kisfőnökét az e-sporthoz szóval csak komolyan gondoljak.

You are not prepared.

(#9952) Pocok256


Pocok256
veterán

Nem hinném, hogy ebből a játékból megérné e-sportot csinálni. Messze nincs olyan komplex mint a többi moba. Szórakoztatónak szórakoztató, viszont túlságosan egyszerű és könnyű emiatt a jobb képességű játékosoknak nem tud kijönni a skillje.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#9953) CarajoEsp válasza Pocok256 (#9952) üzenetére


CarajoEsp
senior tag

Pedig lesz belőle és pl. számomra élvezetesebb nézni, mint egy Dotát, Lol-t. Jobban áttekinthető és gyorsabb, egy kör.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#9954) TBT válasza Pocok256 (#9952) üzenetére


TBT
addikt

Egyszerűbb mégis rengeteg játékosnak gondot okoz. Komoly problémákkal küzdenek egyesek a játékban, persze ez nem kuriózum, LoL-ban és Dota 2-nél is így van - "Miért üt többet ugyanaz a karakter az ellenfélből, mikor 3 szinttel magasabb?" :DDD

[ Szerkesztve ]

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#9955) DaveNo1 válasza Pocok256 (#9952) üzenetére


DaveNo1
veterán

Én mondjuk sose értem meg a többi miért jó ahol az első 15 percen semmi sem történik, mondjuk a foci népszerűségét sem értettem soha, ott se történik semmi látványos a meccs 90%ában.

You are not prepared.

(#9956) Pocok256 válasza TBT (#9954) üzenetére


Pocok256
veterán

Mindig vannak gyengébb képességű emberek, de egy sport akkor tud jó lenni és akkor lesz sikeres ha az igazán tehetségesek kitudnak emelkedni. Itt nem érzem azt, hogy képesek lennének.

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#9957) Pocok256 válasza DaveNo1 (#9955) üzenetére


Pocok256
veterán

Ez meg már ízlés kérdése nekem is jobban tetszik a Hots pörgősebb játékmente, de én nem is ezt kifogásoltam hanem a bonyolultságát komplexitását. Ja és sry a dupláért :B

[ Szerkesztve ]

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#9958) F-ECT$ válasza Pocok256 (#9952) üzenetére


F-ECT$
titán

Szórakoztatónak szórakoztató, viszont túlságosan egyszerű és könnyű emiatt a jobb képességű játékosoknak nem tud kijönni a skillje.
Egyszerűbb, de a skill lazán kijön: helyezkedés, taktika, skill shotok, stb.

Dive ever, work never.

(#9959) 0karmacoma0 válasza F-ECT$ (#9958) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Én sokat nézem a másik kettő moba-t streamen. Már a heroes előtt is nézegettem őket. Külső szemlélőként a Dota 2 gyönyörű és taktikus(Ha 10 évvel fiatalabb lennék lehet bele is ásnám magam), de laikusként veszettül unalmas. Miután már játszottam a Heroesal látom mitől mély és mitől baromi nehéz játék, botok ellen játszogattam is vele, de alapvetően szerintem nem Dota játékosnak, ez soha nem lesz túl nagy szórakozás. A Lol grafikáját(vagyis annak stílusát) ki nem állhatom, talán mechanikájában közelebb áll a HOTS-hoz, mint a DOTA.

A HOTS-ot szerintem baromi könnyű elkezdeni. Minden herohoz van könnyen megjegyezhető cookie cutter build, a játék maga kb 40% Map Awareness, 40% mechanika, 20% stratégia. Kb mindenkinek akinek van Moba tapasztalata könnyű belekezdenie. Ez amúgy minden Blizzard játékra igaz(Pl. Hearthstone, Diablo). Kérdés, hogy van-e benne elég mélység ahhoz, hogy valódi esport legyen.

Múltkor néztem Blackscorp streamjét ahol európai játékosok játszottak random összeállításban meccseket és lehetett hallani a teamspeakjüket. Ott azért már mélyebben látták a játékot, mint az átlag játékos. Főleg rotációban és soakban. Mechanikusan szerintem külsőleg nézve izgalmasabb mint a Dota. Ott eléggé ólomlábakon mozgó karakterek tolják az össze-vissza villódzó skilleket. Itt azért könnyebb kivenni mi történik, és a sok skillshot, blink, doge dinamikusabbá teszi a csatát, mint Dotaban, ahol eléggé más jellegű a küzdelem. Ráadásul a 20 perces meccsek sokkal jobban pörögnek, mint a másik két játék lassan kibontakozó meccsei.

Kiemelném ezt totál laikusként írom. De igazából ez is a lényeg. A játékosbázis úgy is nézni fogja a közvetítéseket.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9960) la_cc válasza 0karmacoma0 (#9959) üzenetére


la_cc
addikt

"Ott eléggé ólomlábakon mozgó karakterek tolják az össze-vissza villódzó skilleket."

LOL

Ezt csak azért mondhatod, mert fingod nincs a dotáról, ha lenne, felfognád mi történik.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#9961) ígyvanferi válasza DaveNo1 (#9955) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Jó, hát nem mindenki tudja értékelni az Ulyssest vagy az 1984-et, sokan olvasnak Danielle Steelt vagy Tom Clancy-t. Az is szórakoztató, csak... na.

(#9962) 0karmacoma0 válasza la_cc (#9960) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Pontosan. Mint említettem szándékosan laikusként, kívülállóként írom le ezeket. Olvasd el még egyszer, egy rossz szót nem írtam a játékról, éppen ellenkezőleg.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9963) -FLY->


-FLY->
őstag

Azon kívül, hogy ez a játék tetszik a legjobban, azért játszom még vele, mert kb 20-30perc egy meccs, napi egy-másfél órában érezhetően tudok fejlődni és az arany is gyűlik lassan-kitartóan. Talán egyszer volt HOTS rankedben olyan, hogy 50 percig tartott. Feszes csapatokkal is lemegy 30 perc alatt, hála a minden pályán nagy szerepet kapó misszióknak.

(#9964) salaam


salaam
senior tag

Azért vagyunk ebben a topicban, mert ezzel a játékkal töltjük az időnket. Nem mindegy, hogy a LoL, a HoN, a DoTA, vagy a Hots a legkomplexebb, legnehezebb, legesportabb, leglegleg?

(#9965) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Mókás hogy Virtus Pro a Dio+Tyrande párost vette elő WCA selejtezőre. tegnap valami ismeretlen csapatot nagyon megaláztak vele, most G2 ellen próbálják.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9966) -FLY->


-FLY->
őstag

Ti még nem vettetek észre olyat, hogy min 3 fős premade ellen dob be a solo ranked? Amit megcsináltak ezt szóban kell lekommunikálni, olyan dolgokat építettek ki, olyan időzítésekkel...1000000%, hogy a nagy részük nem solo volt. Az ezért felelős blizzard munkatársaknak leszáradhatna a faszuk.

(#9967) 0karmacoma0 válasza -FLY-> (#9966) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

2+ emberrel nem lehet rankedezni jelenleg csak team leagueben.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9968) -FLY-> válasza 0karmacoma0 (#9967) üzenetére


-FLY->
őstag

Bug-ra gondolok, lol-ban hallottam ilyenről. Na mindegy, ennyire ezeket a megmozdulásokat nem lehet lepingelni, tuti ment a ts végig.

[ Szerkesztve ]

(#9969) Devas válasza -FLY-> (#9968) üzenetére


Devas
őstag

A végén a Score screen-en elvileg kiírja, hogy ki kivel van partyban ha ráviszed az egeret. Legalábbis én valami ilyesmire emlékszem, igaz QM-ben.

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#9970) gbela


gbela
senior tag

Hát ritkán "sírok" de ez a mai nap. amellett h 2 rank minusz, még az idegeim is kicsinálták. Sorozatos zeratul/nova pickek, ami nem is lenne baj, ha kicsit is tudnának vele. Minden uther akivel voltam stormot hozott (kerrigen mellé), nazeboo spiritet, 3 stunoló ellen, és most a végére egy leoric aki 15p alatt 17!!-szer halt. Ez utóbbit még most is próbálom feldolgozni :D

(#9971) 0karmacoma0 válasza gbela (#9970) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Nekem volt egy Leoricom aki 5 perc alatt 14* meccs végéig 28* halt. Beállt egy torony alá és ütötte, feltámadt ugyan ott és folytatta. Az a szomorú, hogy level 10ig tudtuk tartani a lépést az ellenféllel 4-en, mert sokkal jobbak voltunk, de végül 13 környékén már nem bírtuk ezt az xp és emberhátrányt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9972) -FLY-> válasza gbela (#9970) üzenetére


-FLY->
őstag

3 zsinórban retek, ilyen nagyon régen nem volt. Legjobb volt a fröcsögő lili, önjelölt vezérünk, aki fél óra alatt tudott tolni 20k támogatást. Az ulti is külön kincs volt, front line-ban tolta ki, persze, hogy 2 sec-et futott aztán szakították. Ezek a hétvégék amúgy nem túl szerencsések.

(#9973) holozis_HUN válasza -FLY-> (#9972) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Hétvégén csak qm.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#9974) -FLY->


-FLY->
őstag

Ennyi volt részemről, 4 szint előnyt sikerült elbuknunk, sima win lett volna, ha szépen adagoljuk csak magunkat nekik, de megkezdődött a mohóság, ezek a rank 18-asok, nagyon nagy baj a játékosokkal. Szerintem nagyon fiatal korosztállyal játszhattam, amint megszaladtunk, rögtön megszaladt a ló is. Retardáltak, csak azt tudnám, hogyan jutnak ilyen hulladék skillel idáig.

(#9975) -FLY-> válasza holozis_HUN (#9973) üzenetére


-FLY->
őstag

Mostantól szigorúan ez lesz.

(#9976) TBT válasza -FLY-> (#9974) üzenetére


TBT
addikt

Őszi szünet van ám! Ilyenkor LoL-ba és Dotába is beszabadulnak a jóképességűek, jövőhéten pedig főleg, hiszen Halloween event lesz. Emlékszem, amikor LoLoztam mindig utáltam ezt az időszakot, képtelenség volt Rankedezni, ahogy elnézem ugyanez a helyzet itt is. :D
50% bónusz XP és Töklámpás profil ikon jár 25 lejátszott meccs után (mindegy, hogy győzelem vagy vereség), a többség erre fog hajtani, úgyhogy csak óvatosan a Ranked meccsekkel. :DDD

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#9977) 0karmacoma0 válasza -FLY-> (#9974) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Az ilyesmi nagyon gyakori. Főleg ha valami erős early game-ű playmaker heroval jól megy a játék és megvan a korai előny, a csapat elkezdi elhinni ennyivel jobb a másiknál és elkezdik a 3 emberes ambrushokat 4-5 ellen, és kb lev 16on már összeér a két csapat.

Ma nekem a másik remek élményben volt részem, 4-es premade comp mellé berakott ötödiknek Jainaval, és két 1800 mmr-es pöcs végig anyázott, miközben megnyertem nekik a meccset, top dmg xp és siege ként.

Az első oltást azért kaptam mert visszavonulás közben már halott tankal Morales rámnyomta a stimpackot és nem fordultam meg 4 full életes emberbe kivégezni őket Jaina fantasztikus AA-jaival. Utána a második eset: top lainen simán látszik 3 ellenfél ahogy mennek a dragon shrine-t megszerezni. Morales elindul, jelzem jöjjön vissza, mert kivégeznek minket, persze odamegy egyedül, elkezdik üldözni, de sikerül chillelnem a bokorból az ellenfeleket annyira, hogy el tudjon menekülni erre beírja: watch the map jaina. Másik barom: pls uninstall. Mikor a meccs végén bot laneről egy flankel sikerült megakadályoznom, hogy a 20. szar engage-ük után Sylvanas lesilencelje az egész bandájukat miközben berohannak a 2 cm-es résbe mind a campből fölfelé jövet, mellé meg Sylva után még megöltem még 2 ellenfelet, másik arc beszól top laineről: Jaina... Repoltoltam is az egész köcsög bagázst, igazán nekem adhatta volna a teljes csapat mmr-jét a győzelemért. Kb csak én soakoltam, defendeltem, mellé meg 1,5* akkora hero dmg-em volt mint a másodiknak. nem szokott érdekelni az idióták rage-elése, de mikor atom szar játékosok elkezdik a bully-t, akkor nyerni is szar.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9978) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Ma játszottam egy meccset ahol 2%on volt a coreunk 15 percig és nyertünk. :D Hiába wipeoltuk az ellenfelet többször is, Murky folyamatosan jött és nem tudtunk rendesen elindulni. Nagyon beteg volt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9979) Pocok256


Pocok256
veterán

Rá kell jönnöm hogy hl ben egyszerűen így rank 10 felé egy morales vagy hammer ellen játszani eszméletlen nehéz, ha pedig mindkettő a csapatban van akkor eggyes pályatipusoknal egyszerűen tehetetlen vagy. Olyan szintű koordináció kell a két egység kiszedesere amire egy random lvl 10 es ranku csapat legtöbb esetben képtelen. Próbáltam a zagarat hozni majd vagy moralest vqgy hammert leultizni de, ez mit sem ért. Aztán próbáltam kaelt hozni és pokollá tenni az életét hammernek,de morales mellette volt így nem igazán érdekelte. Nem tudom mi lenne az igazán hatásos ellenük, de iszonyatosan bosszantó kombó. :F

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#9980) Devas válasza Pocok256 (#9979) üzenetére


Devas
őstag

Hammer-re Blind, és gyorsan meg kell ölni Morales-t.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#9981) Pocok256 válasza Devas (#9980) üzenetére


Pocok256
veterán

Na igen csak itt az ellenfél tankjat kell kicselezni meg a maradék két dps en atverekedni magad. Nagyon nem egyszerű.Talán egy illidiannak van elég burst dmg jé és mozgekonysaga hozzá. De Johanna nálam mindig pillanatok alatt odakerult és levakarta a tankrol azt aki bántani akarta.

[ Szerkesztve ]

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#9982) Devas válasza Pocok256 (#9981) üzenetére


Devas
őstag

Hammer eldönti a TF kimenetelét, szerintem nem a Morales a probléma. Hammert általában meg kell lepni a susnyáson keresztül, ahova nem tud belőni, mivel nem lát. A rossz mozgékonyságát is ellene lehet fordítani. Könnyen magára maradhat ha a kísérete ellovagol mellette. Nem szabad hagyni, hogy ő válassza meg a csatateret. Ha nagyon együtt mozognak, akkor esetleg szétszórodhattok split pusholni, campeket leverni, míg ők egy fronton nyomulnak, ha meg utánnatok jönnek Hammer néni lemarad vagy lassítja őket.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#9983) Metacska


Metacska
aktív tag

Láttam, hogy side tank-ként vissza-vissza kacsint Tyrael a meta-ba. Ezért HL-ben egyre gyakrabban pickelem. Viszont szomorúan konstatálom, hogy gyengébb, mint egy Johanna vagy főként egy Leoric.

Az alábbi builddel megyek: Tyrael Build

Most már azért van 100 meccs vele a hátam mögött, mondhatom, hogy ügyesen pozícionálok vele és hatékony teammate vagyok.

Ennyivel gyengébb lenne a többi tankkal szemben? Vagy az én buildemben, taktikámban keresendő a hiba?

(#9984) 0karmacoma0 válasza Pocok256 (#9981) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Nekem Sonya szokott a leghatásosabb lenni ezek ellen. Talán a legerősebb single target dps. Valahogy flankelni kell a backline-t és elég gyorsan elolvad a célpont. Persze tényleg baromi idegesítő, mikor senki nem foglalkozik Moralessel és megy a csata a frontlineban Hammer meg szétlövi az egész bagázst. Ha meg bent van az ulti azt kell csinálni mint Odinnál. Disengage míg lejár. Szerintem nem lehet megverni egy Stimdroneos Hammert/Raynort.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#9986) AxBattler válasza Devas (#9982) üzenetére


AxBattler
félisten

Ezért kell Hammer-rel a susnyásban Siege mode-ba beülni...;)

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#9987) zws válasza 0karmacoma0 (#9984) üzenetére


zws
senior tag

Alpha óta nem mentem Sonyával, hétvégén most mentem vele 20-30 Qm meccset, hát nagyon brutális :D Moralest ha elkapod egy spearel akkor vége is a dalnak nagyrészt mert biztos kénytelen menekülni.

(#9988) DaveNo1 válasza zws (#9987) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja mert az elmúlt hónapokban elég sok buffot kapot, még kisebb változtatásokon keresztül is.

You are not prepared.

(#9989) F-ECT$ válasza zws (#9987) üzenetére


F-ECT$
titán

Van egy gránátja, azzal azért levegőhöz tud jutni.

Dive ever, work never.

(#9990) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Holnaptól:

Li Li
E.T.C.
Sonya
Tychus
Sylvanas
Leoric
Kharazim

+ szerdán kezdődnek a Blizzcon elő meccsek.

You are not prepared.

(#9991) Mister_X válasza F-ECT$ (#9989) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Second Opinion nálam alap, tud meglepetéseket okozni, plusz levakarsz magadról bárkit.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#9992) TBT válasza DaveNo1 (#9990) üzenetére


TBT
addikt

Meg a Halloween event is.

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#9993) holozis_HUN


holozis_HUN
veterán

Hogy lehet valaki 42-es?? Töltőképernyőn volt egy csávó és lvl 42 volt...

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#9994) DaveNo1 válasza holozis_HUN (#9993) üzenetére


DaveNo1
veterán

Az a preszezon pozíciója volt gondolom

You are not prepared.

(#9995) -FLY-> válasza TBT (#9992) üzenetére


-FLY->
őstag

"Win 25 games during the Hallow’s End event to earn the new “Jack-O’-Lantern” portrait." Nah ezért nem fogom nyúzni magam. Így is már a béka segge alatt van a fókuszom, csak, hogy a sok hülyét be tudjam rugdosni a győzelembe, ami azért szerencsére legtöbbször sikerül is. Ma csak a minimap-on játszom commander módban.:D

(#9996) holozis_HUN válasza DaveNo1 (#9994) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Olyan kis jelben volt, mint amiben a szint van.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#9997) adrian360 válasza holozis_HUN (#9996) üzenetére


adrian360
őstag

ott ki tudja irni hogy
- player level 1 -> 40
- hero league rank 50 -> 1
- team league rank 50 -> 1
illetve ha hero /team league-et állítasz be, de nincs rankod, akkor csillagot rak oda

profil képállításnál lehet megadni melyik legyen

(#9998) TBT válasza -FLY-> (#9995) üzenetére


TBT
addikt

Coop vs AI. nem játszik? Ott gyorsabban összejön a 25 győzelem.

"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

(#9999) Madwe válasza holozis_HUN (#9996) üzenetére


Madwe
nagyúr

De be volt karikázva vagy még ráadásul lefele is volt vmi grafikon... nem a szintje, rankja, 50ről indul visszafele.

(#10000) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Tippek arról, hogy Blizzconon milyen hősöket jelenthetnek be.

Én mondjuk rájuk tippelek: Cho'Gall, Zul'jin (nekik már kész a modelljük rég), D3 wizzard, Mengsk, esetleg még valami Protos hős.

You are not prepared.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Heroes of the Storm (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.