Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#5149) Bubee82 válasza bandus (#5148) üzenetére


Bubee82
őstag

Mér mér mér... Talán azért mert diétában nem kéne 13 gramm cukrot megzabálni kedves Bandus. Azért az már nem kis mennyiség. Hogy szemléltessem az kb. 1 egész evőkanál. Szted számít? Sztem igen, akármit mond a Pisti. És kedves Bandus, a diétánál SZÁMÍTANAK a RÉSZLETEK.

Pisti azért volt geci mert ENYHÉN utalt rá h csalok a diétában. És köszönöm szépen, de ne kérdőjelezze meg senki azt h igazat mondok -e vagy sem. Akkor se értek egyet a Pistivel, mondhattok akármit és rohadtul nem volt szép tőle ez. A sok kamuember között én továbbra is úgy érzem h kilógok az őszinteségemmel, legyen az vélemény egy termékről vagy bármi más. Igen sok példát tudok mondani h ki és mit kamuzik. Pl. Tompooo, aki egészen véletlenül a tesztre való jelentkezés előtt elfelejtett szólni anno h koxol és közbe írta be h ja tényleg megy a bátyó is még. Ez milyen dolog már? Egyébként az is kamu h koxol. Úgy néz ki mint egy szar és ő a valaki, ő osztja az észt. És akkor ez csak egy eset.

Én nem vagyok tökéletes de az ilyen emberek közül kilógok a sorból és amikor ezt megkérdőjelezik, kevés ch ide kevés ch oda, igen könnyen kibukik belőlem és leszarom ki mit gondol.

És erről többet nem kívánok beszélni.

Ja és még egy dolog:

Érdekes h Németh István IFBB Pro annak ellenére h bele se olvasott a naplóba azt állította h "érdekes dolgok vannak a diétámban" vagymi. Nem értem mi alapján írta ezt, de ez se tetszett. Azt is megkérdőjelezi h mindent beleadok... Te hogy éreznéd magad, úgy őszintén ha azt mondanám neked h szarsz az egészre holott mindent megteszel a sikerért? Jól esne? Szerintem nem... Nekem legalábbis nem esett jól.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.