Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Chrome (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-05 12:00:38

LOGOUT.hu

Google Chrome

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29651) Orionk


Orionk
senior tag

Sziasztok,

Legalább 1 éven át a Google Chrome megjegyezte azt a kb. 20 TAB-ot, megnyitott oldalt, amik meg voltak nyitva, majd bezártam a Chrome-ot és még utána is Chrome megnyitása után is ugyanazokat meg tudta nyitni, mert gondolom, hogy megjegyezte.

Most azonban Chrome megnyitása után nincsenek meg, nem jegyezte meg valamiért. Talán valami baja lett a szinkronizálással.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet visszahozni a korábban megjegyzett tabokat?
köszönöm.

(#29652) Lauda válasza Orionk (#29651) üzenetére


Lauda
félisten

A beállítások, induláskor résznél mi van beállítva? Ha folytatja ahol abbahagyta, akkor megjegyzi mi volt megnyitva bezáráskor.

(#29653) Orionk válasza Lauda (#29652) üzenetére


Orionk
senior tag

Continue where you left off -> Ez van beállítva. Egy éven át meg is jegyezte, csak most elveszítette.

Valami olyasmit csináltam tegnap este, hogy inkognitó módban is volt megnyitva ablak és már mindent bezártam és az inkognitó módos ablakot zártam be utoljára.

(#29654) Toth_Jani válasza Orionk (#29653) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Akkor jó helyen van, nem lehet hogy inkognitó módban vagy még mindig?

(#29655) Orionk válasza Toth_Jani (#29654) üzenetére


Orionk
senior tag

Rájöttem, hogy mi volt a hiba, hogy mi miatt vesztek el:

Megvolt nyitva mind a 20 tabom, interneteztem és semmit nem sejtettem. Majd megnyitottam inkognitó módot, hogy másik GMAIL fiókomba is beléphessek 1 böngészőben. Közben internetezés közben megjelent egy harmadik felugró ablak, ami csak 1 képet tartalmazott. Így három ablak megnyitva:
- egyik amiben a fontos kb. 20 tabom van benne.
- az inkognitó mód, ahol 1 tabon a másik gmail-re vagyok belépve.
- harmadik ablak, amiben az 1 fotó volt, mert a 20 tabos böngészőben olyan képre kattintottam, ami külön felugró ablakban nyitotta meg magát.

Rossz sorrendben zártam be őket:
1. bezártam a 20 tabosat.
2. inkognitó módban kiléptem a másik gmail fiókomból és azt is bezártam.
3. majd megmaradt egyedül az 1 tabot tartalmazó, az 1 fotót megnyitó ablak és azt zártam be utoljára. Azaz mindig az utolsó ablakban megnyitott tabok mentődnek és ott nem volt semmi.

Ez lehet? Ezek után hogyan lehetne visszahozni? köszönöm.

(#29656) Lauda válasza Orionk (#29655) üzenetére


Lauda
félisten

Az előzményekben meg kell lennie a 20 tabosnak.

(#29657) RR-13


RR-13
őstag

Sziasztok. :U
Próbáltam megkeresni, hogy a bővítmények frissítését hogy lehet kikapcsolni?
Nem szeretném, ha frissítené, mert az új verzió nem támogat már valamit, de a korábbival működik.
Viszont a böngésző bezárása, majd megnyitása után kb. majdnem mindig visszafrissíti rögtön az új verziós bővítményre a régebbit, ha felrakom :(((

Sajnos a megoldást még sehol nem találtam meg :(
Illetve a Chrome által tiltott bővítményt, hogy tudom visszaaktiválni?
Köszönöm szépen, ha valaki tudja :R

(#29658) RR-13 válasza RR-13 (#29657) üzenetére


RR-13
őstag

Találtam rá megoldást, de nem tudom, hogyan kell ezt megcsinálni:

Let's suppose "Roboform Password Manager" extension version 8.6.5.5 dropped some important functionality, so you want to keep version 8.6.2.2 installed.

Go to chrome://extensions/

Enable Developer mode

Get the required version of the plugin:

If Chrome still got the version you need:
Utilize Pack extension button on the plugin details page.
Just copy the extension folder, e.g. C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pnlccmojcmeohlpggmfnbbiapkmbliob. The extension id is visible in the url bar, on the plugin details page, e.g. chrome://extensions/?id=pnlccmojcmeohlpggmfnbbiapkmbliob.

If the version you need was overwritten already:
Get appropriate ".crx" from some extensions archive
Look for ".crx" in "C:\Program Files\..." (applications/installers sometimes bundle original ".crx" versions, unaffected by any updates)

Unzip (e.g. with 7-zip) your ".crx" (or paste the extension folder contents) to a non-temporary folder - you would have to keep those files in place until you uninstall the extension.

Click Load unpacked, select that folder.

If you just drag&drop the ".crx" file, Chrome extension details would show Source=Chrome Web Store, and it would get updated as soon as you click Update extensions now. But for an unpacked extension, you get a special "Unpacked extension" overlay icon, Source=Unpacked extension and it won't get updated.

Valamit nem jól értelmezek :(
Valaki tudna segíteni egy pontos leírással ez alapján? Köszönöm. :U

(#29659) liszi70


liszi70
nagyúr

Tényleg senki nem tud ebben segíteni? Borzasztóan megnehezíti és lelassítja a munkát.

(#29660) Cs1csó válasza liszi70 (#29629) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ez így túúl kevés. Windows naprakész, mikori telepítés? Volt e valami mahinálva a rendszeren vagy a böngészőben, más böngészővel is ezt csinálja? Ha nem akkor a böngésző ALAPOS eltávolítása kellene, Adwcleaner futtatása esetleg az Adwcleaner-ben a "javítás alkalmazásának a futtatása" opciót is lefuttatni, A böngészőt újratelepíteni kiegészítők, és szinkronizáció nélkül - egy Ublock Origin-t azért lehet feltenni teszt jelleggel - majd így tesztelni utána szinkronizálni megnézni így is csinálja aztán a kiegészítőket egyenként telepíteni.

Röviden: ha fertőzés van ,vagy ha szanaszét mókolt a böngésző töménytelen kiegészítővel akkor előfordulhatnak anomáliák.

(#29661) liszi70 válasza Cs1csó (#29660) üzenetére


liszi70
nagyúr

-Windows naprakész.
-Nincs mahinálva semmi, nincs tweek, nincs "optimalizálás".
-Más böngészővel nem próbáltam, nem használok semmi mást.
-Egyetlen bővítmény fut, a HoverZoom+. Fent van még a Video Downloader PLUS, Video DownloadHelper, és az Imagus, de NINCS aktiválva, nem fut.

OK, egyenként törlöm ezeket, és meglátjuk, de ezek már tök régen fent vannak, viszont a probléma csak 1-2 hónapja kezdődött.

A böngészőt is újra kellene telepíteni, de lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Azt hiszem úgy van beállítva, hogy mindent szinkronizál, a chrome beállításokat is. Ha így telepítem újra, és egy rossz beállítás okozza a gebaszt, akkor újratelepítés és szinkronizálás után ugyanúgy aktiválódik a rossz beállítás is. Hogy kerüljem ezt ki, és hogy induljak teljesen tiszta chrome-al, de úgy, hogy a könyvjelzőim, könyvjelzősávom, stb. véletlenül se törlődjenek, vagy változzanak meg? Tehát a chrome beállításokat resetelni kellene, a személyes tartalmakat viszont megőrizni.

[ Szerkesztve ]

(#29662) Viktor77 válasza liszi70 (#29659) üzenetére


Viktor77
titán

Nálam is van, ritkán, bár mintha egyre többször lenne. De még nem zavaró.
Bejön az oldal, nem csinálhatok semmit, de amit csinálok az egyszerre megtörténik mikor életre kel.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#29663) Cs1csó válasza liszi70 (#29661) üzenetére


Cs1csó
félisten

Először is ha törlöd - programok és szolgáltatások közül - utána marad még pár hely - rejtett mappa - a Users\user\Appdata itt több helyen is van Google vagy Chrome bejegyzés ezeket kell törölni.
Ezután telepíted a böngészőt majd belépsz a Google fiókoddal DE FONTOS! Ekkor lesz alul egy opció hogy minden szinkronizálása vagy a szinkronizálandó elemek kiválasztása kattints erre ekkor be kell jönnie egy felületnek ahol minden lehetőség be van pipálva itt vedd ki a pipát MINDEN elől KIVÉVE: könyvjelzők, és mentett bejelentkezések ez a kettő maradjon így lesz egy kvázi szűz Chrome-od de a könyvjelzőid és a hozzá tartozó bejelentkezések megmaradnak.

Valahogy el lehet jutni oda is a beállításoknál ahol magában a Google Fiókban tudod törölni a többi adatot és ezek után ha bejelentkezel csak a könyvjelzőket és a jelszavakat fogja szinkronizálni DE ha ezután belakod újra a böngészőt akkor az esetleges következő bejelentkezéskor egy új rendszerbe - ha már az újra belakott rendszer jól működik - akkor már bátran kattinthatsz a MINDEN elem szinkronizálására és kb. ugyanott folytatod ahol az előző rendszeren abbahagytad.

Sajnos legutóbb próbáltam erre a felületre eljutni de nem sikerült nem találtam. :(

Nekem anno volt az a gondom, hogy valami xart visszaszinkronizált a Google Chrome amit nem kellett volna erre rájöttem de még az elején nem tudtam eltávolítani ezért limitáltam a szinkronizációt az említett két legfontosabb dologra és a kiegészítőket és a beállításokat magam csináltam meg, de miután ezt az opciót megtaláltam végre ki tudtam törölni a rossz beállításokat és azóta megint teljes szinkronizálást tudok csinálni.

Ha valaki tudja, hogy lehet eljutni ehhez a szelektálásos részhez az leírhatná.

(#29664) Hegyirabló


Hegyirabló
veterán

Sziasztok!

Nem tudom jobb helyre beírni. Egyik pillanatról a másikra így kezdte el megjeleníteni a kereséseket a Google, ami a képen van. A találat címek fölé berak egy emblémát meg egy URL-t, vagy mi az. Baromira idegesít. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? Ha kijelentkezem a fiókomból, akkor eltűnik.

Köszönöm!

Aquila non captat muscas.

(#29665) Hegyirabló válasza Hegyirabló (#29664) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Meg is van a válasz a Google Help Center fórumból. Azon "szerencsések" egyike vagyok, akit az a "megtiszteltetés" ért, hogy kiválasztott a Google, hogy tesztelhetem az esetleges új, hulladék kinézetüket. Nagyon örülök.

Aquila non captat muscas.

(#29666) junior11 válasza Hegyirabló (#29665) üzenetére


junior11
veterán

Ha annyira zavar, esetleg használj más keresőt, amelyiken más a kinézet keresés után.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#29667) Viktor0610 válasza Hegyirabló (#29665) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ez semmi ahhoz képest, hogy mobilon az AMP-ot nem lehet kikapcsolni, csak ha egy másik keresőt használok.

Nna, az tényleg idegesítő, mert sokszor teljesen másként néz ki/működik az oldal, mint AMP nélkül.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T

(#29668) liszi70 válasza Cs1csó (#29663) üzenetére


liszi70
nagyúr

Köszönöm, megpróbálom, mert már nagyon idegesítő.

(#29662) Viktor77
"Bejön az oldal, nem csinálhatok semmit, de amit csinálok az egyszerre megtörténik mikor életre kel."

Igen, pontosan! És ez több másodperc, egyes weblapoknál 10-12 is volt.

(#29669) liszi70 válasza Cs1csó (#29663) üzenetére


liszi70
nagyúr

Még egy kérdés:
"ha törlöd - programok és szolgáltatások közül - utána marad még pár hely - rejtett mappa - a Users\user\Appdata itt több helyen is van Google vagy Chrome bejegyzés ezeket kell törölni."

Ezekre a törlés után maradt mappákra rátalál vajon pl. a Revo Uninstaller? Ha igen, akkor egyszerűbb lenne azzal törölni, mint a win beépítettjével.

(#29670) Lauda válasza K Norbi (#29586) üzenetére


Lauda
félisten

Ma megjelent nálam is ez a jelenség, nem telepítettem semmit.

(#29671) Cs1csó válasza liszi70 (#29669) üzenetére


Cs1csó
félisten

A Revo megtalálja, főleg ha a PRO próbaverziója mert akkor abban van erőszakos eltávolítás tehát ha már nincs a gépen a program a nevét beírva kiad mindent ami még hozzá tartozott és törölheted.

(#29672) K Norbi válasza Lauda (#29670) üzenetére


K Norbi
addikt

Másnál is
(#29665) Hegyirabló

Csak teszt :)

Google.hu ha olyan akkor Google.com nem lesz.
Vagy fordítva.

Én most a com-on lettem megtisztelve hogy tesztelhető vagyok.
Vissza a hu ra.
Itt jó :D

(#29673) Hegyirabló válasza K Norbi (#29672) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Sajnos nekem commal/huval is ugyanolyan. Mindegy, valahogy majd elviselem.

Aquila non captat muscas.

(#29674) Sonja válasza Hegyirabló (#29673) üzenetére


Sonja
veterán

Tegnap még a "normál" volt, ma már nekem is ilyen lett! :W Én nyomtam alul egy "Visszajelzés küldése" opciót, és megírtam nekik, hogy kérem vissza a normál UI-t, ehelyett a szemét UI helyett! :D Remélem vissza is kapom. :U

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#29675) K Norbi válasza Hegyirabló (#29673) üzenetére


K Norbi
addikt

Na basszus! ma reggel már nekem is, mind kettővel olyan ;]
Ez valami brutális fos.

[ Szerkesztve ]

(#29676) Hegyirabló válasza K Norbi (#29675) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Na ugye, mondom én nektek!!! :DDD

Amúgy tényleg visszajelzést kell küldeni nekik, hogy nem tetszik, mert akkor kap(hat)nak csak észbe.

[ Szerkesztve ]

Aquila non captat muscas.

(#29677) Toth_Jani


Toth_Jani
őstag

Na már teljesen irigy vagyok, mindenki megkapja a szép keresőt, én meg bámulhatom ezt az ócska fapadosat. ;]
Mondjuk a DuckandGo kereső nálam is olyan de az meg nem olyan. :(((

[ Szerkesztve ]

(#29678) Lauda válasza Hegyirabló (#29676) üzenetére


Lauda
félisten

Én megírtam nekik, hogy köszönöm szépen, nagyon tetszik!

;] :DDD

Amúgy megszokható, már alig tűnik fel. ;)

[ Szerkesztve ]

(#29679) Hegyirabló válasza Lauda (#29678) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Persze, azért nem vészes. Ha ezt akarják a jövőben, végül is mindegy. :)

Aquila non captat muscas.

(#29680) K Norbi válasza Toth_Jani (#29600) üzenetére


K Norbi
addikt

ehh :U

(#29681) Lauda válasza Lauda (#29617) üzenetére


Lauda
félisten

Verzió: 79.0.3945.130 (Hivatalos verzió) (64 bites)

[link]

(#29682) oba


oba
addikt

Munkámhoz szükség lenne egy teljesen kiegészítő mentes chrome -hoz. Jelenleg több kiegészítő is van telepítve hozzá, de nem akarom törölni őket. Ha létrehozok egy új felhasználót chrome -on belül az megoldás lehet? Átváltva arra a felhasználóra olyan, mint ha nem lenne telepítve semmi kiegészítő? Vagy hogyan tudnám megoldani, hogy legyen "két" chrome -om, ez a mostani változatlan formában és egy ami teljesen "üres"?

(#29683) Cs1csó válasza oba (#29682) üzenetére


Cs1csó
félisten

portable?

(#29684) SP4C3 válasza oba (#29682) üzenetére


SP4C3
veterán

Megoldás lehet a második user...

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#29685) Toth_Jani válasza oba (#29682) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Igen a megoldás a második felhasználó, és kirakod a parancsikont az asztalra.

(#29686) oba


oba
addikt

Köszi mindenkinek, ki is próbáltam. Tényleg működik :)

(#29687) aprokaroka87


aprokaroka87
nagyúr

Üdv!
A h265 codec support minek a függvénye?

HTML5 test szerint nem támogatott videó kódek Chrome-ban, de más böngésző-ben sem.

Redmi note 7, Android 9

Hardver alkalmas lenne rá.

Úgy általában nem támogatott, vagy valami hardveres/szoftveres oka van?

[ Szerkesztve ]

(#29688) csako válasza aprokaroka87 (#29687) üzenetére


csako
veterán

Böngészők nem támogatják, csak az Edge és Safari.

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#29689) FunPro


FunPro
senior tag

Sziasztok!

Nem nagyon olvastam ezelőtt a topikot, úgyhogy ha már felmerült ez a probléma, és írtatok rá megoldást, akkor bocsi!

Szóval, lenne egy olyan problémám, hogy a chrome egyik napról a másikra nem akar működni.
Elindul a böngésző, de csak egy aranyos "amanóba" oldalt kapom. Hiába törlöm/rakom újra a böngészőt, hiába törlöm az összes fájlt a gépről, hiába csinálok bármit (mondjuk a registry-t nem töröltem), egyszerűen nem akar helyreállni. Ilyenkor a beállítások menüpontot sem hozza be, csak marad az amanóba oldal.

Egy hónappal ezelőtt is csinált ilyet. Akkor megfogtam, elindítottam csökkentett módba a gépet (mert abban amúgy működik gond nélkül...), és elkezdtem össze vissza nyomkodni mindent. Géptisztítás, beállítások visszaállítása alapértelmezettre, hardvergyorsítás ki (igazából ami létezik minden ki), kiegészítők letilt/töröl, gyorsítótár/előzmény/sütik töröl...
Na ekkor elkezdett működni, de ötletem nincs, hogy melyik pont segített neki, mert amúgy külön-külön ha csinálom, az nem ér lófittyet sem.

Amúgy valami a Windows frissítéssel lesz (Win 10), mert most is egy frissítés után döglött le a chrome, meg emlékeim szerint egy hónappal ezelőtt is azután döglött be.

Valakinek esetleg valami ötlet?

U.I.:
Már láttam másnál is ugyanezt a jelenséget...

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#29690) SP4C3 válasza FunPro (#29689) üzenetére


SP4C3
veterán

Win10 topic

GPU driver-t tégy fel kézzel és imádkozz, hogy a windows 10 ne okoskodjon bele.

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#29691) FunPro válasza SP4C3 (#29690) üzenetére


FunPro
senior tag

Hm.

Ennyire drasztikus lenne?

Mármint, a csökkentett módban való indulást megmagyarázza a vidkari driver, de azt, hogy az ottani szórakozástól mitől javul meg normál módba...kevésbé.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#29692) liszi70 válasza SP4C3 (#29690) üzenetére


liszi70
nagyúr

"GPU driver-t tégy fel kézzel és imádkozz, hogy a windows 10 ne okoskodjon bele."

Le lehet tiltani az automatikus driver-frissítéseket.

(#29693) FunPro válasza liszi70 (#29692) üzenetére


FunPro
senior tag

Igazából nálam azt írja, hogy a driver verziója tavaly szeptemberi...

Szóval ja, én nem tudom ezzel mi lehet. :O

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#29694) FunPro válasza FunPro (#29689) üzenetére


FunPro
senior tag

Na, most egy kicsit volt több időm, utánanéztem a dolgoknak.

Írtak néhány megoldást, és az a vicc, hogy a legtöbb működik is (legalább is úgy tűnik).

1) A chrome asztali parancsikonján be kell állítani a "-no-sandbox" indítót. Ennek nem tudom mi a következménye, úgyhogy ezt most inkább hanyagolom.

2) Bemenni a programfiles/google/chrome/application-be, és ott a chrome exe-t windows 8 kompatibilitási módra kell állítani. Így a böngésző megy, csak éppen a grafikai része döglik be, ugyanis a baloldalon megjelenik egy csík, meg a fölső fülek is kapnak egy barna hátteret, ami nem a
legesztétikusabb.

3) És ez a legviccesebb:
Az előbb említett helyen a chrome.exe-t átt kell nevezni chrom.exe-re. Híhetetlen, de úgy tűnik ez is működik! :Y

Ja, és ha visszaírod chrome.exe-re, ismét nem működik. Csodálatos! :C

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#29695) Toth_Jani válasza FunPro (#29694) üzenetére


Toth_Jani
őstag

A Win 10 és a Chrome páros, a gépek 99%-án kifogástalanul működik.
Ha másképpen nem megy akkor töröld le, utána keresd meg az C: meghajtón c:\Users\"neved"\AppData\Roaming\Google\ könyvtárat és töröld le, majd ezután telepítsd újra.
Ha így sem megy akkor nézd meg nem használsz-e valamilyen külső vírusirtó programot vagy tűzfalat esetleg VPN-t.

(#29696) FunPro válasza Toth_Jani (#29695) üzenetére


FunPro
senior tag

:(

Ismétlem, én még a jövő hetet is töröltem. Uninstalláltam a chrome-ot, töröltem azt a mappát amit írtál (meg a többi másikat is), kilőttem a vírusírtót, mindent.

Viszont a #29694 leírt módszerek működnek. Én maradtam a chrome átnevezése chrom-ra opciónál. :K

Amúgy ahol a megoldást találtam, ott pont azt írták, hogy a windows 10 összetud akadni a chromium böngészőkkel.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#29697) Cs1csó válasza FunPro (#29696) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ha minden kötél marad én csinálnék egy mentést a Windows rendszerről Macrium Reflect Free-vel majd csinálnék egy TISZTA telepítést a Windows-al: legfrissebb Windows 10 build, a telepítőben amikor eljutsz oda, hogy látod a korábbi rendszer partícióit akkor azokat törlöd majd telepíted. Ezután hagyod a driver-ek telepítését a WIndows-ra nem kell manuálisan vadászni. KIVÉVE a VGA driver amiből érdemes manuálisan feltenni a legfrissebbet ezután futtasd a Windows update-et és ami még van update azt tedd fel majd lakd be a gépet kezdésnek csak az alap dolgokat pl. a Chrome-ot de még ne jelentkezz be és teszteld hogy miden okés. Ha szinkronizálnál akkor csak a legszükségesebbeket mert lehet a beállításokban van valami gond amit megint felszinkronizálnál elég a könyvjelzőket és a mentett jelszavakat szinkronizálni.

Ha ezek után is előjön a probléma akkor PASSZ, nálam itt már megáll a tudomány. Sokszor futottam már bele én is érdekes hibákba de a nagyját - ha nem hardveres vagy driver-es - egy Windows újratelepítés mindig megoldott.

(#29698) Toth_Jani válasza FunPro (#29696) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Akkor esetleg írd le milyen gépen próbálkozol hátha valakinek van hasonló, és már sikerült rendesen megoldani.
Én már az idén is telepítettem pár Win 10 +Chrome párost, néhány asztali gépre és laptopra is, mindet tiszta telepítéssel, de nem kaptam visszajelzést hogy valamelyik nem működik.

(#29699) FunPro


FunPro
senior tag

#29697 #29698

Igazából munkhelyi gép, így most sajnos a pontos specifikációkat nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy minden integrált, sima intel vidkarival, 1903-as windows 10-el.

Szerintem a legnagyobb hibát ott követjük el, hogy a gépben keressük a hibát. Itt vagy a google-nél nem klappol valami, vagy a microsoft-nál. Hozzáteszem, melóban is 15 gépből csak 1 produkálja, az én itthonimnak kutya baja, meg nagyon mástól sem hallottam. Egyetűl munkatársam fordult hozzám ugyanezzel a panasszal, mert az ő otthoni laptopján is elfüstölt a chrome.

Egyébként a chrome fórumon ahol a megoldásokat is találtam a bizonyos control flow guard szolgáltatásra gyanakszanak.

Meg én is a microsoftot mondanám, ha mindig update után döglik be a rendszer. Drivert meg ilyeneket nem, mertha egy egyszerű fájlátnevezés megoldja a problémát, ott valami elég érdekes belső hiba lehet. Talán a microsoft érzékeli a programnevek alapján melyik a chrome alapú böngésző. Vagy én nem tudom...

Mindenesetre, most egyelőre jónak tűnik a dolog. Szóval ha valaki ilyet tapasztal, ajánlom a chrome.exe-t átnevezni chrom.exe-re. Aztán reménykedjünk hogy a két nagycég közül valamelyik megoldja ezt a problémát.

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#29700) embe


embe
nagyúr

Sziasztok!
Már kérdeztem egyszer, kaptam is választ ami működött, csak nem találom melyik fórumon.

Hogy a fenében lehet ezt a nagy panelt eltüntetni?

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Chrome (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.