Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Chrome (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-05 12:00:38

LOGOUT.hu

Google Chrome

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29663) Cs1csó válasza liszi70 (#29661) üzenetére


Cs1csó
félisten

Először is ha törlöd - programok és szolgáltatások közül - utána marad még pár hely - rejtett mappa - a Users\user\Appdata itt több helyen is van Google vagy Chrome bejegyzés ezeket kell törölni.
Ezután telepíted a böngészőt majd belépsz a Google fiókoddal DE FONTOS! Ekkor lesz alul egy opció hogy minden szinkronizálása vagy a szinkronizálandó elemek kiválasztása kattints erre ekkor be kell jönnie egy felületnek ahol minden lehetőség be van pipálva itt vedd ki a pipát MINDEN elől KIVÉVE: könyvjelzők, és mentett bejelentkezések ez a kettő maradjon így lesz egy kvázi szűz Chrome-od de a könyvjelzőid és a hozzá tartozó bejelentkezések megmaradnak.

Valahogy el lehet jutni oda is a beállításoknál ahol magában a Google Fiókban tudod törölni a többi adatot és ezek után ha bejelentkezel csak a könyvjelzőket és a jelszavakat fogja szinkronizálni DE ha ezután belakod újra a böngészőt akkor az esetleges következő bejelentkezéskor egy új rendszerbe - ha már az újra belakott rendszer jól működik - akkor már bátran kattinthatsz a MINDEN elem szinkronizálására és kb. ugyanott folytatod ahol az előző rendszeren abbahagytad.

Sajnos legutóbb próbáltam erre a felületre eljutni de nem sikerült nem találtam. :(

Nekem anno volt az a gondom, hogy valami xart visszaszinkronizált a Google Chrome amit nem kellett volna erre rájöttem de még az elején nem tudtam eltávolítani ezért limitáltam a szinkronizációt az említett két legfontosabb dologra és a kiegészítőket és a beállításokat magam csináltam meg, de miután ezt az opciót megtaláltam végre ki tudtam törölni a rossz beállításokat és azóta megint teljes szinkronizálást tudok csinálni.

Ha valaki tudja, hogy lehet eljutni ehhez a szelektálásos részhez az leírhatná.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Chrome (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.