Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21420) Exodion válasza Itome (#21419) üzenetére


Exodion
aktív tag

Nem feltetlenul, nem nekem sem volt baja a Strixen a ventinek. A poseidonnal a venti megadta magat 12honap utan alacsony fordulaton bar ott nagyobb gondok voltak. Nem fogalmaztam pontosan. Jelen allapotaban ennyi gonddal en nem gariztatnam a jelen helyzetben. Hibridmod kikapcs (Q bioson vagy ezekszerint mert P bios mellett nincs hibrid mod a 2070S Strix-ek egyiken sem) -> atkapcsolod a BIOS kapcsolot a vidkarin, egy kis pocok a PCB ventik feloli oldalanak tetejen.
Meg ne lepodjhogy ha ezt megcsinalod akkor olyan mintha soha nem latott VGA-t tennel a gepbe ergo drivert mindent ujra kell hozza telepiteni. Igy nem lesz hibrid mod, magasabb fordulaton meg elzotyog az a venti egy darabig, hatha amig rendezodik a jarvanyhelyzet, mert ha most gariztatsz akkor eleg sokat fogsz varni.... es meg a "megfelelo hatirdon belul"-re is nehezen hivatkoznal mert hogy ugy pandemic van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.