Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21418) Exodion válasza Itome (#21417) üzenetére


Exodion
aktív tag

Ami a viddeon van az egy hibas ventilator, garanciaban kicserelik. Valoszinuleg meglazult a csapagy es amikor indul a venti akkor "imbolyog" a venti es ettol a berrego hang. Amikor felporog magassabb fordulatra stabilizalodik. Hosszu tavon nem egeszseges de a hibrid ventiknel eleg "gyakori" problema. A magyar ASUS-al hiaba is beszelnel mert mivel magyarorszagon nincs PC komponensekkel foglalkozo szerviz igy ok sem foglalkoznak veled. Csak a kereskedoi lancol keresztul elhetsz garancialis igennyel, vagyis erre ra kell bolintson a PCX is meg a beszallito is mielott kikuldenek neked Csehorszagba. Csak az EVGA es a Giga foglalkozik direktben vasarlokkal garis ugyintezesek kapcsan ha jol remlik. A tobbiek termeszetesen orbitalisan nagyon sajnaljak de menj a bolthoz ahol vetted.
Javaslatom: Kapcsold ki a hibrid modot, hagy menjen az a venti folyamatosan, terheles nelkul 1000rpm (bar mintha nekem 800 -on porgott volna P bios-on az A8G) mellett ugyis olyan halk hogy semmit nem hallsz belole :D .

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.