Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21417) Itome


Itome
tag

Sziasztok!
Adott egy január végén vásárolt Asus ROG STRIX RTX2070 Super, és azt vettem észre, hogy a ventilátor aracsony fordulaton egy "kellemes" ütemes -nem tudok más kifejezéssel élni :) - berregésbe kezd. Akkor jelentkezik a "hiba", ha a félpasszív módja be van kapcsolva, és alig kezdenek még forogni. Ha folyamatosan megy a venti (legalacsonyabb fordulata ekkor ~1000 rpm), akkor csendben van. Itt egy video, ezen pl. egy gigabyte GTX kártyán hallható ugyanez a hang, de írták már RTX sorozat tagjaira is többen.

Annyit találtam, hogy ez nem egyedi probléma, nvidia kártyák (márkától függetlenül) szenvednek ettől, azt viszont nem találtam meg egyértelműen, hogy ez garanciális probléma vagy sem. Szerintetek ezzel együtt kell élni, mert nvidia vagy garanciát igénybe vehető jelenség? Nekem a magyar ügyfélszolgálatokkal nincs sok jó tapasztalatom (általában az erős "nem tudom" vagy emellé "még le is szarom" attitűd érződik), ezért (és mert hétvége van) egyelőre még nem is érdeklődtem a magyar Asusnál, sem ahol vásároltam (PCX).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.