Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21415) Exodion válasza Kaci84 (#21413) üzenetére


Exodion
aktív tag

Ha 36honap van rairva akkor a kereskedo egyszoval megszivta mert akkor nincs 1ev utan igy meg ugy, akkor az 3ev. Mondom, nalam ugyanez volt a szituacio 1080Ti POSEIDON -nal az iponnal.
14.honapban kapufa es le akartak pattintani azzal hogy dehat 12honap a kotelezo jotallas. Csak eppen a BT-nel ulesezo 2 fogyved ugyved szerint ez nem igy mukodik, egy polgari peres ugyved szerint sem igy mukodott meg a birosag szerint sem. Akkor azt kellett volna a garancialapra irni. Ugyanis ha szerepel a garilapon egy 36honap teljes, aztan hiaba ir barmi mast a magyarazatba a fogyaszto szamara kedvezobb feltetelek a mervadoak.

Ezert is kaptam vissza a teljes vetelarat enis 20honap utan mert ugye 6honapig ment a huzavona mire lezartuk a garis ugyintezest. Megegyszer nem csinalnam vegig az biztos :W .

A homersekleti gondokat eleg nehezen lehet viszont beadni problemanak mert rengeteg dologtol fugghet. Kerdes ugye hogy hany fok van nalad, hol van a g;phaz, milyen a gephaz, mennyi ido alatt eri elk a 85 fokot (ami amugy meg egeszsegesnek mondhato mert specifikacion jocskan belul van) stb stb stb.

En pont homerseklettel gariztattam, es kb akkor tudod megfogni ha a kartya <1perc alatt 85fokon van. Ha fontebb viszed a temp limitet GPU Tweak II-ben a max 90-re es akkor is <1p alatt a 90-et is eleri akkor Thermal Module Defect es akkor nyert ugyed van.
Ha szepen lassan melegszik csak fol teszem azt 5perc alatt, akkor szvsz ujra kene pasztazni amivel nem tusz elallni a szerzodestol mert ugyan hiaba nem csinalhatod meg magad, de jelentektelen a hiba es nem okoz meghibasodast max kenyelmetlenseget.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.