Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52246) lezso6


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

The Signal (2014)

Azt hiszem megérkeztem, mint megosztó. ;]

Röviden: Középszerű 5/10, simán lehetett volna jobb is.

[SPOILER]
Nem voltak elvárásaim, az eleje ennek megfelelően is indult, bár azért szépen ívelt felfelé, aminek örültem. Bár igaz, azokat a bevágott alányünnyögős zenés együtt vagyunk szép tájakon képsorokat nem igazán tudtam hová tenni. Nem is gondolkodtam rajtuk, a traceroute izgibb volt. Meg is érkeztünk, kis ház, nagy fordulat, hirtelen nagyon máshol vagyunk.
Innentől kezdve elkezdett nagyon tetszeni, hirtelen elvárásaim lettek a filmmel szemben. Bár ne lettek volna. :O Egy kis izgalom, hogy húmiez, majd hirtelen elnyújtott nyálas jelenetek ékelődnek be az akciók közé. Hát ilyen nincs. És nem csak az akció szlómósün, hanem a nyál is nyúlós, sőt! Nyálas-robbanós önfeláldozás is van! Innentől csak röhögni tudtam, de csak addig, amikor újra elkezdtek bevagdosni egy-egy visszaemlékezős képsort. Itt megvilágosodtam: szóval azért vágták be ezeket, hogy kötődjek a szereplőkhöz, hogy később érzelmeket váltson ki belőlem. Apropó szereplők, miért vagytok egydimenziósak? Primitív létformákhoz nem lehet érzelmileg kötődni, főleg ha ezt apró videó-bevágásokkal akarják megalapozni. Ezzel csak azt sikerült elérni, hogy hülyének nézzenek, és az akciók közbe sorozatos nyál-zuhatag ömöljön az arcomba.
Végéről annyit, hogy lehetett rá számítani. Amint főszereplőnk flashként átrohant a falon, tudtam, hogy dubstep fog következni. Pedig amúgy nem volt rossz az alapsztori. Ja és a tanulság: Ne használj traceroute-ot, mert elrabolnak az ufók! Ja és az 51-es körzetet az ufók találták ki!!!!44!!4négy!

[/SPOILER]

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.