Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150338) devil-k


devil-k
nagyúr

Rémálmok sikátora
8/10

Tetszett. Nem volt egy egyszerű film, de nagyon élvezhető volt. Gyönyörű képi világ, szuper jó felvételek. A vége lehetett volna egy kicsit még inkább megdöbbentőbb/erősebb, de ez sem volt rossz. Nem mondanám viszont tipikus del Toro mozinak, de nekem pl. sokkal jobban tetszett, mint a Víz érintése. Bradley Cooper pedig kifejezetten jól játszotta a szerepét, Cate Blanchett pedig nem tudom, hogy kilógott-e ebből az egészből. Szerintem igen.

Vegyél el
7/10

Sokan köpködték a filmet, hogy ilyen-olyan-amolyan. Könyörgöm, egy romantikus vígjátékról van szó, nem pedig az évtized alkotásáról. Ahhoz képest viszont nagyon kellemes volt, szuper zenékkel, gyönyörű JLO-val, vicces jelenetekkel. Helyén kell kezelni és élvezhető lesz minden perce.

Mentés másképp
5/10

Amennyire jól indult a film, amennyire érdekes volt, annyira lett az utolsó 1/3-a unalmas és már vártam, hogy mikor lesz vége. Kár érte. Mostanában egyébként nem születik annyi okádék magyar film. Sőt, egy-két szuper gyöngyszemmel is lehet találkozni. Ez mondjuk nem az volt.

Halál a Níluson
6/10

Egynek jó volt, semmiképpen sem érdemes összehasonlítani a "régi" Poritottal, nem egy liga. Viszont a feszültséget azt hiányoltam, borzasztóan.

Moonfall
1/10

Abszolút szemét az egész film. Ilyen, undorítóan béna CGI-vel nem mostanában találkoztam. Maximum arra lesz használható a film, ha készül belől egy tisztességes 4K transzfer, jó lesz az otthoni mozit tesztelni.

A maffia szentjei
3/10

El sem kellett volna készíteni ezt a filmet. Sajnos, semmiben sem ér fel a régi nagy gengszteres/maffiás filmekhez. Erőltetett menet volt az egész.

Spirál
6/10

Egy újabb magyar film, egy újabb elszalasztott lehetőség. Nagyon vártam volna egy áttörést, de sajnos, elmaradt, így az egész film középszerű volt, semmi több.

Sikoly
1/10

Vannak jó horror filmek és vannak szarok. Ez sajnos toronymagasan vitte a szar kategóriát. Az egész film egy csapnivalóan gagyi valamire sikeredett, abnormális, béna dialógusok, nevetséges snittek. Meg úgy ez az egész, fizikai fájdalom.

355
1/10

Szintén kukázható, béna akciófilm, semmi pozitívat nem tudnék felsorolni mellette.

- mozi bolondéria -

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.