Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34367) Krystal_s válasza Krystal_s (#34352) üzenetére


Krystal_s
addikt

Undortó, amit művel. 😂 Még mennyiszer kell vele megjegyeztetnem ezt a böngészőt???? 7 hónapja használom folyamatosan. Soha nem jelentkezek ki erről sem. Sütiket nem törlöm, UB tiltva. Most magától valamiért kijelentkezett restart után és sima belépés helyett ilyennel nyaggat. Ennek még mindig az a böngésző a szent, ami már nem a fő böngészőm és többnyire be van zárva. Azért sem úgy léptem be, hanem kértem másik módszert, email és sms. Nem az a probléma, hogy nincs kódom, hanem, hogy tőlem ilyet mer kérni. Hát megnézném, akik Nigériából ellopják a fiókokat, azok mivel igazolják magukat.

ui: Annak is (továbbra is) a "szájábalépnék", aki kitalálta, hogy ne lehessen beállítani, hogy egy poszt alatt az ÖSSZES választ mutassa és jegyezze már meg! Napi 1000-szer is hiába állítom át, amikor már a 20. családfaágazatnál tartok és egy visszalépésre megyek, akkor újra az összeset megkeveri és átváltja a legrelevánsabbra, mert egy zavarodott algoritmus biztos jobban tudja kinek mi a fontosabb. :))
Tudom, hogy kísérleti módon működik az egész, de szerintem már a fejlesztők is bekattantak és a jó lett a rossz, a rossz pedig a jó.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Facebook és Messenger (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.