Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:26:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2164) Shkiz0 válasza KaraDani (#2162) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Ebben a wipe-ban pláne szét volt baszva az economy. Amúgy sem tartom fair dolognak, hogy aki összegrindolt egy fullos hideout-ot, 50db vga-val, (kb 80%-at még 1m környékén hoztam ki vagy vettem) az egyik pillanatról a másikra bukta, alig értek valamit a kártyák, a coinról nem is beszélve.

Az a baj, hogy én úgy látom (és sokan mások is) hogy Nikita a saját képére akarja formálni a játékot, nem pedig arra ahogy azt a játékosok szeretnék.
A jelenlegi FIR rendszer is ahogy van szerintem rossz. Mármint nincs bajom azzal, hogy létezik (bár így is van hecsit' bőven) de kicsit át kellene alakítani.

A fő gond azzal van, hogy tényleg a küldiket kellene kicsit rotálni mert így hogy fél évente wipe van elég monoton az egész.
És tényleg nem azért mondom, mert gyenge játékos lennék, és azért zavar mert nehezen érem el a 40-es szintet, hanem mert számomra tényleg monoton újra és újra végigcsinálni őket.
Amúgy ha 0 day elkezdi az ember akkor hatalmas előnnyel indul mint aki csak 1-2 hét múlva kezd bele. Rögtön wipe utáni napon könnyen lehet pénzt szerezni, és a küldikkel is lehet haladni. De emlékszem előző wipe esetén még ott volt a supressed shotis küldi amikor ushankaba meg scav vestbe kellett PMC-t ölni. Csak unalomból kezdtem el csinálni, és nagyon kiégetett mert mivel csúszásban voltam és mindenki full gearben mászkált. Azok ellen meg AP slug ide vagy oda csak "patkánykodással" lehet sokszor felvenni a versenyt.
Ebben a wipe-ban meg időben csináltam, és 4-5 kör alatt megvolt, mert még sok volt a kis szintű, kevésbé geares ember, és nem 5-ös meg 6-os armorban szaladgáltak.

Viszont most tényleg nem érzek rá késztetést, hogy elkezdjem holnap.
De hozzá tesz az is sokat, hogy azokkal akikkel játszottam, szintén nem játszanak már vele, és egyedül még jobban unalmas.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.