Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:26:43

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2168) Coccolino_O válasza Rony949 (#2161) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Igen, nagyon sok mindent mondanak, ha a harmada megvalósul, akkor már örülhetünk. Azt adnám, ha mondjuk foglalkoznának a desync/bugos audio/optimalizáltság triumvirátussal is, engem nem tesz boldoggá, hogy majd az új pályán is meghalok fedezék mögött, meg nem hallom, hogy felettem trappolnak. A hangtalan gránát még egy plusz, azt is szeretem.

Ebben a wipe-ban kihagytam 1 hónapot (lol), csak tarkov sztrímet néztem vagy játszottam mással, kedvem sem volt elindítani a játékot. Már most sem játszom vele annyit, nincsen semmi értelme. Engem nem tesz boldoggá a huszadik hex v. slick meg az ugyanazokkal a statokkal rendelkező m4 v. hk... Van meta, meg van minden más, és nincsen semmi középen.

Azt még mindig nem értem, hogy a legjobb felszerelés/legjobb lőszer miért nem napi limites, nevetséges, hogy eltelik 3 hét, és már metában szaladgálnak az emberek. És te rakod magad hátrányba azzal, ha nem játszol meta fegyverekkel. Van 10 különböző lőszer minden kaliberben, aminek a 90%-a teljesen haszontalan. Van rengeteg testpáncél, aminek a jelentős része szintén haszontalan, csak adj pár hetet. Ez a játék hc túlélős lenne, de semmi köze hozzá, amikor megveszem mindenből a legjobbat, a piacról. A piaccal én személy szerint egyet értek, de nem ebben a formában. A konténerbe semmi sem menne be, ami raid-ben talált, ha rajtam múlna.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Escape from Tarkov
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.