Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#74756) azbest válasza Tsebacsi (#74754) üzenetére


azbest
félisten

Kicsit mintha másabb lenne a fedlap az újabbaknál, talán erősebb.

A Latitude L3540-26 erősen esélyes így, bár a fedlap ott is ki van gyengítve más módon [link].
Ahhoz legalább nem kell win only usb3 dongle 2. monitorhoz és esetleg később nagyobb felbontású monitor is ráköthető, nem csak mesterségesen limitált fullhd, mint a hdmi vostroknál.
Bár, ott meg lehet gyárilag type-c töltőt adnak elfoglalva a második kimenetet és akkor meg type-c töltés átvezetős hdmi dongle kell. Ami meg levont pár wattot az átadott áramból és úgy csak lassú módban megy vele a gép (slow charger). És akkor meg vagy erősebb type-c táp kell mellé pluszban vagy dc dugós. Mindig van valami szopatás. Múltkor egyik latituddel pont így jártunk, a type-cre tett 8W -ot vonó dongle mellett kevés lett a gyári 65W táp és kellett venni 90w-osat.

Az 55xx széria felárát nehezen tudnám eladni a managementnek, hogy "ugyanazt" a hardveres felszereltségek jelentősen magasabb áron vegyük.

A szervizzel egyébként nagyon jók a tapasztalataink (szegeden), általában gyorsan jöttek és pikk-pakk cserélték, amit kellett.

#74747 Dhampir
áh igen. A lan hiánya tényleg eléggé kizáró ok, a többi nem annyira szempont nekünk. De felgyújtanak, ha még egy dongle kell a lanhoz a második monitor usb3 dongleje mellé, így is usb hub kell, hogy az egér, bill és füles mellett az is elférjen. :)

Azt meg kell hagyni, hogy nagyon ügyesen szegmentálják a piacot, hogy minden apró dologért egy szintet feljebb kell menni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.