Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34820) Stauffenberg válasza ph_5.5 (#34819) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ha a Madison épületét is lebontják, akkor azzal megy a Flashback is a levesbe, amit duplán sajnálnék, mert szoktak ott jó koncertek lenni.

Ilyen az amikor nincs egy rendes városfejlesztési koncepció és minden régi ipari épületet lebontanak, hogy lelketlen hasábokat rakjanak a helyükre. Zenész barátok ugyanerre panaszkodnak, hogy egyik próbateremből költöznek a másikba, mert mindenkit utolérnek a bontások. Én nem azt mondom, hogy ne épüljön semmi, de kevésbé értelmi fogyatékos nyugati országokban teljesen természetes, hogy ezek a régi ipari épületek, loftok megmaradnak közösségi/művészeti térként akkor is, ha közben rájuk épül egy lakópark vagy irodaépület. Nálunk meg jó esetben kiharcol a város egy olyat, hogy az egyik homlokzat megmaradjon emlékbe, amit talán majd az nézegethet, aki egy elkerített belső udvarban szaratja a kutyáját, mert ott lakik.

Hogy amúgy mennyire nehéz ezeket fenntartani, abba nem látok bele, de az biztos, hogy az Ndustrial bérlési költségei nem növekedtek felfoghatatlanul sokat az elmúlt 2-3 évben. Az élelmiszerboltban biztosan jóval nagyobb áremelkedéseket látok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.