Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#45551) Nikaré válasza BiP (#45550) üzenetére


Nikaré
őstag

Jaj, ne is mondd!
Ismerős meséli, hogy infó rádiót hallgat rendszeresen.
Persze kocsiban gyerekkel utazva.
Egy darabig nem tudta miért "szöszög pöszög"a gyerek.
Kérdezgette és mondja, hogy a néni és a bácsi is így beszél.
A rádióban!!!!
Én már elég régen hallgattam, na gondoltam ezt csekkolom.
És tényleg!!!
Először a nénit hallottam, hmm oké.
10 perc és a bácsi is előkerült, huuu az már érdekesebb volt!
Na de! Telefonos interjú alanya is bejelentkezett!
Az ugyan olyan beszédhibás volt:Y
Sajnálom, de én úgy elkezdtem nevetni.... :))
Nem, nem őket nevettem ki, hanem a szituációt.
Egy kérdés azért elgondolkoztató, hogy egy országos hír rádió (média) ilyen mintát mutat????
25 percnél tovább nem tudtam hallgatni, kimondottan zavart.
Még jó, hogy (még) van választási lehetőség, el/kikapcsolhatom!
Amúgy a médiában (is) egyre több ilyen orgánum van!
Szerintetek mi az oka ennek a tendenciának?
Ennyire csak nem lehet dedó a felnőtt társadalom, hogy ilyet utánozzon!?!

(#45552) BiP válasza Nikaré (#45551) üzenetére


BiP
nagyúr

Mindenhol ez megy. Olcsóbb. És/vagy nincs is már igény a minőségre. Pl. ha rádióban, tévében dolgozom, akkor elmegyek egy beszédtanárhoz. Munkáltatói oldalról meg ugyanez, ha beszédhibás, nem teszem a frontvonalba.

Ennyire csak nem lehet dedó a felnőtt társadalom, hogy ilyet utánozzon!?!
Mindenki mintát követ. A gyerekek is, a felnőttek is.

Amikor mennek a facebookon/tiktokon a hülyébbnél hülyébb kihívások (amibe olykor bele is halnak), szerinted ki kényszeríti az embereket, hogy ország világ előtt hülyét csináljanak magukból? Senki. Hülyék ezek maguktól is.

(#45553) Micsurin


Micsurin
nagyúr

GLS csomag:
Eladó feladta utánvéttel (mail címet elfelejtettem neki megadni csak telt + egyebeket adtam meg) na most elvileg feladta még így is a csomagot GLS-el. Követő alapján:
ma 13:16-kor Kézbesítve - Alsónémedi.

Ilyenkor mi a franc van? Benyelték vagy nem nekem adta fel vajon a jó ember a csomagot? :DDTelt nem vette fel később még zargatom.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#45554) BiP válasza Micsurin (#45553) üzenetére


BiP
nagyúr

Nem Alsónémediben van a GLS Logisztikai központ (értsd központi raktár)?
Vagy valaki kinézte magának a melósok közül vagy félrenyomhattak valamit.
Hívd fel a GLS-t. Csomagszámod gondolom van, az alapján meg tudják nézni, hol csücsül.

[ Szerkesztve ]

(#45555) Micsurin válasza BiP (#45554) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Csak gondoltam van tapasztalat, hogy esetleg újra címzik vagy valami de nem...
Jófogás miatt mondja a nő a feladó címét se kéne ismerjem miért ismerem... Talán mert beszéltem vele?:DDD
90%, hogy mivel a Jófogáson keresztül lett feladva elcseszték a címzését. Zseniális ellenben a random harmadik ember átvette az utánvétes autó fejegységet. :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#45556) janos666 válasza Nikaré (#45523) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Én már vegyszert is eszek a skizo-affektivitásra (most a cariprazine-t, előtte quetiapine-t: már-már majdnem olyan volt szimplán csak átállni utóbbiról előbbire, mint a Train Spotting filmet nézni arról, hogy milyen leállni a heroinról...), ezért kutatom, hogy mi lehet az oka.
Ugyanakkor magát azt az alap filozófiát, hogy "túl jól és rosszon" sohasem engedném el, inkább élnék(/halnék) a következményeivel, mert az ~99%, hogy ahogy feknevelni próbáltak (nem is annyira a szülők, de a tanárok) az biztos, hogy "nem élet" (inkább mint a Pink Floyd filmben vizualizált húsdaráló). De most ezen gondolkozom, hogy vajon hol lehet a "legkisebb ellenállás" és a "középút" metszete, ahol mondjuk már nincs skizo-veszély.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#45557) Nikaré válasza janos666 (#45556) üzenetére


Nikaré
őstag

Na várj, ha kapsz pirulát, akkor szakember írja fel és bizonyos időközönként vizsgálat/felülvizsgálat történik.
Ilyenkor nincs lehetőség ezt megbeszélni vagy ilyen irányú tájékozottsággal rendelkezőhöz irányítás???

Amit gondolok általánosságban erről az az, hogy a gondolatok nagyon nagy mértékben befolyásolnak, hogy merre terelődik fejben a viszonyulás magamhoz, másokhoz, úgy általában a világhoz.
Ezért nagyon sokszor elengedem a problémákat és! a problémás embereket is!
Akik "rossz" gondolatokat generálnának bennem, ez által rossz hatással lehetnek rám.
Így persze lehet vádolni engem, hogy a könnyebb utat választom stb. Nem, mert ettől még megvívom a csatáimat, de mérlegelek, hogy meddig megyek el, meddig engedem a másik félnek, hogy menjen!
Szóval egyszerűsítek és nem gondolom túl... Szinte semmit.
-
Azt viszont tudom, hogy nem vagyunk egyformák és nagyon sokaknak szükségük van külső segítségre, akár molekuláris szinten mert szerencsére vannak új anyagok, de (és ne érts félre) csak a felírt receptre nem szabad hagyatkozni. Rajtunk is sok múlik.
Bízom benne, hogy a továbbiakban racionálisan, felismerve a saját erőidet stabilizáláson túl, jobban és jól érzed magad folyamatosan!

(#45558) janos666 válasza Nikaré (#45557) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ez kb. háromféleként működhet:
- Az egészségbiztosításos dilidoki kis túlzással úgy kezel a tanácsokkal és dilibogyókkal, mint egy 80 IQ-s ovodást (csináld ezt, csináld azt, szedd be ezt, de szerintem 99% totál sablon, tehát minden tanács és szer ugyan az, bármit mondasz/kérdezel/kérsz), kb. mint egy rutin műtét, ahol örülsz, ha nem hagynak benned egy törlőkendőt is, mikor összevarrnak. Szerintem többet árt, mint használ. Nem érdekli, ha panaszkodsz, hogy az a dilibogyó szerinted a legszarabb, amit eddig próbáltál, mert "mindenkinek ezt adjuk és működik".
- Próbálsz dumcsizni a magándokival és peregnek az óránként 50k-k úgy, hogy már életed elunod azon, hogy egy mesterséges barátságos társalgást játszotok, és utána javasol dolgokat, de legalább próbálja kicsit személyre szabni és azt írja fel, amit kérsz (már úgy azokból, amik indokoltak), csak erre alig marad idő miután kitárgyaltátok a napi időjárást.
- Elejébe vágsz a dolgoknak, kivágod az olyan társalgást, amit egy buszmegállóban is lefolytathatnál egy random arccal, és akkor végigveszitek, hogy az általános irodalmi és esetleg a korábbi betegeinek az egyéni tapasztalatait végigtárgyalva melyik bogyónak akarsz most esélyt adni, és akkor felírja (nyilván olyat, ami valamennyire indokolt, de nem úgy, hogy "erre ezt szoktuk és kész, nesze, ne kíváncsiskodja", hanem "ok, kóstolgassa most ezt")
Minél több dokit próbálsz végig, annyiféle ajánlás lesz, főleg a bogyót illetően (mert a többi olyasmi, mint egy random youtube csatorna életmód tanácsadója, hogy egészséges életmód, vitamindús táplálkozás, testmozgás, elegendő alvás, próbálj barátokat és barátnőt keresni, stb, stb).

Ilyesmik, hogy "esetleg egy MRI és akár fMRI? Netán egy komplex várvizsgálat?" kérdésekre még óránként 50k-ért is az a válasz, hogy "szerintem felesleges" (még az se jön elő, hogy "ó, itt a haverom telefonszáma, aki másik 50k-ért csinál neked MRI-t).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#45559) szőröscica


szőröscica
addikt

Van ötletek rá, hogy olasz formátumú (azt hiszem, tipo 503 a szabvány neve) USB-s, 230voltos konnektort honnan tudnék venni? [link]

Olasz ágyat vettem, amibe kértem beépített konnektort, de vakdugókkal küldték. Ezért most keresnék elegáns megjelenésűt, amire ki tudnám cserélni. Alin a fentit találtam, de ha lenne esetleg valami megbízhatóbb forrás, szívesen venném.

(#45560) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Online felületen hol tudom megnézni, hogy van felírva egészségügyi segédeszköz?

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45561) Cs1csó válasza MaxxDamage (#45560) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ügyfélkapud van? Ott EESZT felületről belépve sok infó van. Az a baj, hogy nem logikus az ügyfélkapu tehát több belépési felület is van és más-más érhető el rajta. De az egészségügyi adatoknak - akár a felírt eszközöknek - is gondolom ott kell lennie. Nehezen áttekinthető tehát bogarászni kell a menüben .

(#45562) MaxxDamage válasza Cs1csó (#45561) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Van persze, de ott felirt gyógyszer meg kórházi ambuláns lap, vizsgálati eredmények, stb... van.
Most néztem egészségablak programot és meg is találtam.
Receptek / GYSE alatt van.

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45563) gameboy


gameboy
csendes tag

Sziasztok! Az alábbi kérdésem lenne, adott 2 millió forint készpénzben ami 20.000 Ft-os címletekbe van az lenne a kérdésem, hogy hol tudnám én ezt egyben átváltani 10.000 Ft-os bankjegyekre? Még az sem gond ha pár ezer Ft költsége lenne a bankjegyváltásnak. Előre is köszi.

(#45564) Borisz76 válasza gameboy (#45563) üzenetére


Borisz76
veterán

Bank ?
Mondjuk a K&H-ban nem tudsz mert ha jól emlékszem ott megszüntették a pénztárakat.
Ott csak automatába lehet befizetni és abból kivenni.
Legalább is itt Hajdúszoboszlón már 3 éve így van.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#45565) Davidkoma válasza gameboy (#45563) üzenetére


Davidkoma
tag

Keress rá a számlavezető bankod hírdetményében, ott láthatod a feltételeket.
Én nem vagyok MBH-s ügyfél, de itt van pl. az övék:
[link]
Egyébként ilyen mennyiségű bankjegynél először jelzed a bankfiókban (vagy telefonon) az igényedet, mert neked 200 db tizezresre van szükséged.
Ők majd elmondják, hogy melyik fiókjukba fáradj be.

(#45566) Davidkoma válasza Borisz76 (#45564) üzenetére


Davidkoma
tag

K&H-nál bp-en is az a helyzet, hogy pénztári szolgáltatás nem működik csak kevés bankfiókjukban, tehát ha beraknál egy pár "bankjegynyi" készpénzt pl. eurót vagy USD-t, akkor go to Oktogon vagy Mechwart Liget vagy Lechner Ödön fasor, ebben a három fiókban van ilyen szolgáltatás. Ja, és nem teljes nyitvatartási időben, pénztárzárás előbb van.

(#45567) Davidkoma válasza szőröscica (#45559) üzenetére


Davidkoma
tag

A hazai szabványútól eltérő, idegen országspecifikus dugaljakat itthon is meg lehet vásárolni, több márkának is van ilyen kivitele (Legrand, Gewiss stb.)
Nyilván a szaküzletben nem nagyon lesz sehol raktáron, mert elhanyagolható rájuk a kereslet, de gondolom rendelhetőek.

Itt van pl egy Gewiss: [link]
Bár ez nem USB-s, amit keresel, de olasz szabványú, tehát adódik a javaslat, hogy megnézed/megkérdezed tőlük, hogy USB-s kivitel rendelhető-e?

De az általad linkelt kinai árakkal nem biztos, hogy tudnak a hazai boltok konkurálni.

Közben addig kerestem, nézegettem, hogy találtam is egyet, ami USB-s: [link]

(#45568) janos666 válasza Borisz76 (#45564) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Szerinted bankba akar menni az, akinek a legnagyobb gondja, hogy kéne neki 2M HUF pontos címletekben? :D :))

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#45569) Davidkoma válasza janos666 (#45568) üzenetére


Davidkoma
tag

Nem kéne neki 2 millió forint, hanem van neki 2 millió forint, legalábbis a hozzászólásában ezt irta.
Másrészt nem csak ő intézheti ezt személyesen, bárki a közelében.
Ezt töredékinformációkból kitalálni nem fogjuk, és nem is tartozik ránk.

(#45570) donbig


donbig
tag

A kérdező itt nem említi, hogy OTP-s, az adott topikban kapott választ, a bankban megoldható a címletcsere, persze van díja.

"Ember, most jövök ki a templomból!"

(#45571) Borisz76


Borisz76
veterán

Sziasztok !

Lehet rossz fórumban kérdeztem ezért nem érkezett ott rá válasz.
Ezért bedobom ide is :
[https://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_4/hsz_142210-142210.html]

Hátha van ötletetek.....

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#45572) Inhouse válasza donbig (#45570) üzenetére


Inhouse
őstag

Ti tudjátok mi értelme van 2millát 20ezresekből 10ezresekre váltani még buktával is? :F

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

(#45573) Nikaré válasza Inhouse (#45572) üzenetére


Nikaré
őstag

Ez egy húszezres kérdés!
:U

(#45574) BiP válasza Inhouse (#45572) üzenetére


BiP
nagyúr

Praktikus okra még nem jöttem rá.
De persze lehet, hogy csak vagánykodni kell, és ott 2x olyan vastag lesz a köteg :)

(#45575) Inhouse válasza BiP (#45574) üzenetére


Inhouse
őstag

(#45576) Angie™ válasza Inhouse (#45575) üzenetére


Angie™
addikt

Ez nagyon gáz :DDD

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#45577) Dan-szan


Dan-szan
senior tag

Az Exisport üzlettel és azon belül a Kayland cipőkkel van valakinek tapasztalata? :R

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#45578) BiP válasza Angie™ (#45576) üzenetére


BiP
nagyúr

Filmes kellékként hirdetik a dolgot, ez önmagában nem gáz.
A vagánykodó promóképek viszont nagyon azok :)

(#45579) Angie™ válasza BiP (#45578) üzenetére


Angie™
addikt

Természetesen azokra gondoltam :) Olyan Brandonos :)

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#45580) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

AC/DC Adaptert kell és néztem egy jó fajtát, ez már gondolom mindenre IS elég :F :D
4.5V ami kell (elsődlegesen), de jó ha tud több fajta feszültséget is...mondjuk ilyen kiszereléssel/csatlakozókkal...
Volt régen (80-as évek közepe) hasonlóm, de fene tudja hova keveredett az évek során.


Elég pontos is!

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45581) donmackó válasza MaxxDamage (#45580) üzenetére


donmackó
őstag

Szabad érdeklődni hogy honnan van? Én is pont ilyesmit vadászok a neten.

Release the cable hounds!

(#45582) MaxxDamage válasza donmackó (#45581) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

eBay, Ali pl. megtalálható. ;)
Itthon nem vennék, mert 2-3x drágább hasonló legalább! :U

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45583) Inhouse válasza MaxxDamage (#45580) üzenetére


Inhouse
őstag

Ez már kapcsolóüzemű, jobban is terhelhető, pontosan tartja a feszültséget, és kisebb/könnyebb, mint a régi trafós, amit nem találtál.

Üdv Inhouse

(#45584) Anulu79


Anulu79
addikt

Sziasztok!

Nincs véletlenül valaki itt a fórumon aki ért valamennyire a központi fűtéshez? :)

(#45585) Borisz76 válasza Anulu79 (#45584) üzenetére


Borisz76
veterán

Már hogyne lenne :
Víz- gáz- és fűtésszerelés topik.

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#45586) Anulu79 válasza Borisz76 (#45585) üzenetére


Anulu79
addikt

Köszi szépen! :R

(#45587) G@ben


G@ben
addikt

A Szép-kártya új szabályozásánál úgy van, hogy 1 évig adómentesen használható fel a rajta lévő összeg. Havonta utalják, azaz amit decemberben kapok, az 2025. decemberig adómentes?

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#45588) G@ben válasza G@ben (#45587) üzenetére


G@ben
addikt

Sikerült megtudnom, március 20-án és szeptember 20-án van forduló, azaz amit március előtt kap az ember, azt következő márciusig használhatja adómentesen, a szeptemberig kapottat következő szeptemberig, az október-decemberit meg 2026. márciusig.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#45589) BiP válasza G@ben (#45588) üzenetére


BiP
nagyúr

Igen, úgyhogy 1-1,5 közötti időtartamod van mindig adómentesen felhasználni. (attól függően, melyik hónapban kaptad).
De a bank szép kártya oldalán mindig jelzi, mennyi fog lejárni. (MKB-nál így van, de biztos vagyok benne, hogy OTP és K&H is mutatja a megfelelő oldalon ezt az infót.)

[ Szerkesztve ]

(#45590) G@ben válasza BiP (#45589) üzenetére


G@ben
addikt

Lehet, hogy mutatja az infókat, csak most kellett eldöntenem a cafeteriát, azaz még nem tudom megnézni. :)
De ezek szerint jó lesz nekem. Köszi!

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#45591) coco2


coco2
őstag

A rúdugrás egy meleg sport? ;]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#45592) EmberXY válasza coco2 (#45591) üzenetére


EmberXY
addikt

Előtte még nem, utána már lehet. :D (bár attól, hogy a tökeid gallyra mennek, még nem leszel meleg)

Up the Irons!

(#45593) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Online lehet feljelentést tenni?

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45594) Golden9 válasza MaxxDamage (#45593) üzenetére


Golden9
addikt

https://prohardver.hu/tema/mit_tehetsz_ha_atvertek_megkarositottak_segitseg_h/hsz_3210-3210.html

"Első fokon ügyvéd nélkül is indithatsz kártérítési pert. Ezt kell jól megcsinálnod."

A hsz-ben lévő link nekem most hibát ír három böngészőben is. :F

Mi történet veled? :((( :F

[ Szeretkezve ]

(#45595) MaxxDamage válasza Golden9 (#45594) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Én olyan feljelentésre gondolok, amit rendőrségen tennék. (személy ellen)
MarketPlace-n volt kis üzlet, én vettem, de nem kaptam még semmit és szeretnék képbe lenni feljelentést illetően (Online), mert menni nem tudok sehova jelenleg, vitetni meg nem akarom magam. :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45596) BiP válasza MaxxDamage (#45595) üzenetére


BiP
nagyúr

Ügyfélkapuval a police.hu-n lehet online feljelentést tenni.
Elektronikus ügyintézés

(#45597) Golden9 válasza MaxxDamage (#45595) üzenetére


Golden9
addikt

A második link nem ingyenes, online feljelentéshez van? :F
https://ugyfelcentrum.fovarositorvenyszek.birosag.hu/book/export/html/24

Nekem nem jön be az oldal. :F

Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) ugyfelcentrum.fovarositorvenyszek.birosag.hu webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait). További információ.

[ Szeretkezve ]

(#45598) MaxxDamage válasza BiP (#45596) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Köszönöm! :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45599) MaxxDamage válasza Golden9 (#45597) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Nekem bejött az oldal, de nem a "Keresetlevél" téma az ide illő. :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.