Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#45751) coco2


coco2
őstag

Háztól házig termék garancia.

Laptopnál számos márka kínál olyat, hogy meghibásodott eszköz esetén házhoz küldik a futárt a laptopért, és szervízelés után vissza küldik futárral.

TV esetében van ugyanolyan bármelyik márkánál?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#45752) MaxxDamage válasza coco2 (#45751) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

LG-m van és mindig az volt (mióta van LED meg OLED) és náluk jelenleg házhoz jön a garis szaki és javítja.
Kivéve ha pl. kijelzőt kell cserélni, mert azt háznál nem tudja, panelt meg kisebb dolgokat háznál cserél. Ügyfélszolgálattal le kell beszélni mi a gondja és szervizes úgy megy ki hogy készülve. :K

Nekem bejött ez, eddig ha kellett, jó volt.
Másik gyártónál nem tudom hogyan van.

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45753) coco2


coco2
őstag

Vannak közöttünk könyvelők?

Ha céges számláról ezer felé akarok utalni, mi van rá kitalálva, hogy ne kézileg kelljen űrlapokat töltögetni?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#45755) hodostamas


hodostamas
addikt

Tudna valaki ajánlani megbizható webshoppot?
https://berioelektromosroller.hu/Buggy-XXL-400W-24V-14Ah-elektromos-kisauto-Fekete

ilyesmit akarok venni.

(#45756) I02S3F válasza hodostamas (#45755) üzenetére


I02S3F
őstag

árukereső?

(#45757) Intel fan11


Intel fan11
őstag

Sziasztok. Vettem egy univerzalis toltot 1 kis pirosautohoz, mert tonkrement a gyari tolto. 6 voltos volt ezt beallitottam a tolton. Viszont olyan mintha nem toltene, hanem fullra lemeritette volna az aksit. Mi lehet a gond?

Battletag: hojszi#2983

(#45758) carl18


carl18
addikt

Üdv!
Nem találtam erre konkrét topikot, viszont most megint érdekes helyen tartok.
Szóval 31 lettem így elgondolkodtam hova jutott most a világ(online élet, tiktok stb)
Kerestem PH-n Társadalom,közélet alatt van-e konkrét leírás elmúlt évekbe hogy változott az életünk.

Társas interakció/szociális élet lenne a neve. Igazság szerint ez az mikor egy adott dolgott/kikapcsolodás emberek között végzel és mellete jól is érezheted magad.
irányított társas interakció volt például az iskola/munkahely.
Én valahogy 2010 elött sokkal jobban éreztem magam, persze közbe felnőttem de valahogy a mai világba valami nem stimmel.
Most én is ott tartok fél életem online élem, Tiktokot töröltem mert nagyon toxikus volt.
Alapjáraton egy elég társasági ember vagyok, de minden ismerös megházasodott elköltözött aztán nehéz régi haverokkal összefutni.
Van egy régi ismerösöm akivel havi 1X találkozok de valahogy tényleg antiszociális a világ.

Most úgy gondolom olyan téren kényelmesebb a világ film/sorozat/videójáték minden otthon elérhető hiszen ki se kell mozdulni a vásárlás is megoldható hiszen van házhozszállítás. De úgy gondolom az internet sokat elvett az emberektől, hiszen a közösségi média negatív világképet állít fel. (Mindenki tökéletes)
Nyugaton egyre nagyobb dívat hogy sokan mondanak le a facebook és társairol.
Jó magam is azt tapasztaltam produktívabb az ember nélkülük.

Deleting Social Media Changed My Life
Life Without Social Media (Dopamine Detox)

Ezért érdemes lenne új topikot nyitni?
Erre lenne kereslet, hogy csökkenjen egy egyén internes élete.
Nyilván biztos vannak emberek akik el vannak online, de mi van ha van néhány tag akinek többet árt mint használ?
:R
Ultimate cringe TikTok that gives second hand embarrassment #2
Egy ok amiért töröltem a tiktokom. :DDD

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#45759) Inhouse válasza Intel fan11 (#45757) üzenetére


Inhouse
őstag

Mekkora áramot tudott leadni az eredeti és ez a töltő? A névleges 6V az elég tág fogalom. Ez amit vettél már kapcsolóüzeműnek néz ki, úgyhogy a 6V az talán tényleg annyi. De egy sima kis trafós dugasztápnál ez a névleges 6V terheléstől függően elég széles skálán mozoghat. További gondot okozhat a polaritás, ennek ugyanazzal a kiosztással kell összedugni a csatlakozóját, ahogy az eredetinek volt. (pl. középen a +)
De emellett az eredetiben esetleg lehetett töltőelektronika, míg ebben nincs.
6V-os a töltő volt, vagy a kisautó akkuja? Egy 6V-os akku töltéséhez nagyobb feszültség kell, olyan 7,2V, attól függ mennyire esik terhelve.
Ennyi infó amit adtál, rohadt kevés bármilyen konkrét válaszhoz. Hogy érzed, mit tudunk erre írni?

Üdv Inhouse

(#45760) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

A pirossal jelölt területen volt a tapasz 6 napja 3 napig, tehát 3 napja vettem le.
2x egymás után ugyanazon helyen nem volt 1x sem a tapasz, 2 kezem felváltva ragasztgatom (3-3 nap jobb/bal kéz) nagyjából ugyanazon területen, tapasz levételkor kicsit pirosas a bőr felület, de csak a tapasz alatt, 3 nap múlva, mikor ugyanarra a kézre kerül, a pirosság már nincs.

Eddig nem tapasztaltam ezt a viszketést, de a terület kicsit érdes és néha viszket és ég is (úgy érzem) - most bekentem Bepanthen kenőccsel, csak nem árt. :)
Ez normális lehet, vagy jelezzem dokimnak Hétfőn? Szerintetek?

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45761) EmberXY válasza MaxxDamage (#45760) üzenetére


EmberXY
addikt

Az a két pötty anyajegy és eddig is megvolt, vagy csak a tapasz levétele után jött?
A viszketés miatt kérdezem, mert lehet akár valami csípés helye is, nálam pl ágyi poloska csípése nézett ki ugyanígy.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#45762) MaxxDamage válasza EmberXY (#45761) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Az anyajegy igen és eddig is ott volt. :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45763) EmberXY válasza MaxxDamage (#45762) üzenetére


EmberXY
addikt

Akkor lehet, hogy a tapasz okozza, szerintem érdemes a dokival konzultálni ez ügyben, itt mi csak találgatni tudunk.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#45764) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Hi

Van egy lámpám ami gombbal kapcsol be
De pl ha kihuzom a konnektorból és újra bedugom akkor nem jegyzi meg a bekapcsolt állapotot hanem újra be kell kapcsolni kézzel

Át lehet alakítani hogy bekapcsolt állapotban legyen mindig ha áram alá kerül?

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#45765) Inhouse


Inhouse
őstag

Sziasztok!

Adott egy 76 éves rokkantnyugdíjas ember. Már nem akart többet vezetni, nem érezte úgy, hogy biztonsággal mehet az utakra. Letette és árulni kezdte, de még nem kelt el. Egy ismerőse erőszakos unszolására elvitte őt egy piszlicsáré ok miatt a szomszéd városba. Ködös nyálkás idő volt, visszafelé sajnos a keskeny hídra való felkanyarodáskor megcsúszott és a jobb első kerékkel a híd padkájának ütközött. A kerék a futóművel együtt kiszakadt. Nem ment gyorsan. Személyi sérülés nem történt, a híd szerkezete nem rongálódott meg, csak festéket cseréltek... A rendőr megbüntette a helyszínen "Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése" miatt. Megvárták az autómentőt, a híd le volt zárva. Felrakták trélerre és elvitték, majd megindították a forgalmat, őket is elhozták onnan.
Kapott a biztosítójától egy levelet, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt kárigénnyel élt feléjük és töltse ki a résztvevői nyilatkozatot, különös tekintettel a felelősségre való nyilatkozatra. 30m2 burkolat tisztítás a kárigény.
Segítek neki kitölteni, de én sem csináltam még szerencsére ilyet, ráadásul ez nem is 2 jármű esete.
Mire számíthat? Ugye az autót árulta, most próbálja megjavíttatni, hogy mint egyetlen vagyontárgya érjen újra valamit, mert így egy értéktelen roncs. A forgalomból ideiglenesen ki akarja vonatni, hogy a biztosítást se kelljen fizetni. Ez hogy alakul majd most? Emelkedne a biztosítása? Felmondhatja egyáltalán? Ha nem, meddig nem? Mennyi lehet egy ilyen takarítás költsége? Lesz neki ebből önrésze? Nem áll jól anyagilag, nagyon kevés a nyugdíja.
Egyébként amíg ott voltak ők látták a közút embereit, de semmit nem csináltak. Amikor a forgalmat újraindították, addig legalábbis nem. Utána már ők is elhagyhatták a helyszínt. Utána ha takarítottak is, milyen alapon lehet ezt a széthordott szennyeződést egyedül az ő nyakába varrni? Hagyták, hogy a járművek széthordják, illetve senki nem tudja azokból mi kerülhetett még a hídra. A kézzel összeszedhető darabokat ők összeszedték, viszont kifolyt az ablakmosó és némi fékfolyadék.
Szerepel a biztosító levelében egy mondat:
Tájékoztatjuk Önt, amennyiben a válaszadási késedelemből biztosítónknak többlet kárfizetése keletkezik, a 2009. évi LXII. törvény 34. § (1) g. pontja és (4) bekezdése alapján Önre hárítjuk.
Ez nekem azt sugallja, hogy ha kitöltve visszaküldi, akkor elvileg a biztosító állja a bulit (ez lenne a dolga), így neki külön erre nem kéne fizetnie.

Üdv Inhouse

(#45766) Inhouse válasza Inhouse (#45765) üzenetére


Inhouse
őstag

Egy ilyet találtam a neten:
Károkozóként 5 napunk van arra, hogy bejelentsük a baleset tényét a biztosítónknál, amely a kárrendezési folyamat lezárulta után felkínálja a lehetőséget, hogy a megítélt kártérítés összegét rendezzük a biztosító felé – erre az értesítéstől számított 6 hétig van lehetőségünk. Ha úgy döntünk, hogy ezt nem szeretnénk megtenni, két fokozattal – A00 esetén például M02-be – romlik a bonus-malus besorolásunk, így a következő biztosítási időszaktól jelentősen magasabb KGFB díjra számíthatunk. Amennyiben rendezzük a kártérítés összegét, bonus-malus besorolásunk változatlan marad, így ha tehetjük, érdemes élni ezzel a lehetőséggel – természetesen mérlegelve, hogy melyik megoldással járunk jobban.
Természetesen az ő esete eléggé nem szokványos, hasonlót sem láttam eddig.
Az meg tovább bonyolítja a helyzetet, hogy le szeretné mondani a biztosítást, mivel nem fogja többet vezetni az autót...

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

(#45767) Inhouse válasza Inhouse (#45766) üzenetére


Inhouse
őstag

Sajnos a kötelező biztosítőóa a KÖBE.

Üdv Inhouse

(#45768) szotyika77


szotyika77
aktív tag

Sziasztok!

Gyeddel kapcsolatban tud segíteni valaki?

Feleségem veszi most igénybe a GYED-et, viszont vissza kellene mennie dolgozni, és én venném igénybe a GYED-et, és eljönnék a munkahelyemről fizetés nélküli szabadságra.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen esetben is megmarad a TB viszonyom, vagy magamnak kell fizetni a TB-t? :)

(#45769) I02S3F válasza szotyika77 (#45768) üzenetére


I02S3F
őstag

Önkormányzatnál nem meg mondják? Esetleg telefonon, mailon keresni őket?

(#45770) BiP válasza szotyika77 (#45768) üzenetére


BiP
nagyúr

GYED alatt biztosított az ember. Feleségem legalábbis az, gondolom ugyanez érvényes akkor is, ha apuka megy el.

(#45771) daninet


daninet
veterán

Van olyan script vagy weboldal amivel aprós oldalak új hirdetéseiről lehet értesítést kapni? Főleg magyar vonalon érdekelne jófogás pl

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#45772) coco2 válasza daninet (#45771) üzenetére


coco2
őstag

A jófogást ugyan nem használom, de illene dátum szerinti rendezést kínálnia.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#45773) daninet válasza coco2 (#45772) üzenetére


daninet
veterán

arról lenne szó, hogy vannak bizonyos termékek amik mikor megjelennek nagyjából 10-15percen belül megveszik őket. Biztos vagyok benne, hogy valahogyan figyelik az oldalt.
Az appjuk kínál napi értesítést új termékekről, de az érthető okokból nem elég gyors.

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#45774) coco2 válasza daninet (#45773) üzenetére


coco2
őstag

Részint kérdezd meg a jófogást, van-e valami webapi-juk erre a célra? Részint lehetnek webrobotok, amik kérdezgetik az oldalt, és szűrik a tartalmat, de azok házon belüli cuccok, valakié, és nem fog hozzáférést adni másoknak. Részint a jófogás maga egy csapat, akiknek meglehetnek a saját érdekeik, és nem lehetetlen, hogy elég jó gondját viselik annak az információnak, ami a birtokukba kerül. Alkalmasint ki sem kerül egy termék hirdetése nyilvánosságra, mondván moderációs várakozás, vagy valami, és már lecsapnak rá. Én biza megtenném a helyükben.

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#45775) Catman válasza daninet (#45773) üzenetére


Catman
aktív tag

Biztos, hogy van ilyen. Én nem szoktam használni, de szerintem kérdezd meg itt: Milyen program, ami...?

(#45776) BiP válasza coco2 (#45774) üzenetére


BiP
nagyúr

Anno, amikor a kriptoláz idején aranyárban mentek a videokártyák, ott is, ha valami elfogadhatóbb áron megjelent a boltok polcain, 1 percen belül megvette valami bot. Magánemberként esélyed se volt.
Jófogásra is biztos írtak már hasonló figyelőt. Csak ugye kérdés, kinek van ilyen, és biztosan nincs közkinccsé téve.

(#45777) Nikaré válasza BiP (#45776) üzenetére


Nikaré
őstag

Azért az miért nem gyanús, ha szinte mindig pár vásárló veszi meg a terméket?
Be lehetne azonosítani rövid időn belül.

(#45778) Top cat válasza Nikaré (#45777) üzenetére


Top cat
őstag

Az eladónak a pénz számít, nem az, hogy ki veszi meg.

(#45779) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Mi van akkor ha én hirdetek egy terméket face Marketplacen és jelentkezik rá valaki aki utánvéttel kéri, megadja az adatait és elküldök neki GLS eCsomag szolgaltatassal (háztól házig) és kiderül, nagy átverés volt.?

Ilyenkor mit tehetek?
A profil aktív, de a Marketplacen már nem tudok neki írni pl. [kép]
Most már csak mint "Facebook felhasználó" amit ír, nem a nevét, de lementettem és még közös ismerősünk is van. A telefon szám amit megadott, most néztem, az egy más személy, más címen (ugyanaz a város)

Holnap ér oda a csomag, ha atveszik akkor fizetem vissza, vagy nem veszik át és futár hozza vissza jó pénzért gondolom és feljelentést tegyek?!? :F

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45780) BiP válasza MaxxDamage (#45779) üzenetére


BiP
nagyúr

Mi az, hogy átverés?Baté hirdetsz valamit, Jelentkezik vevőként a Te cuccodra, utánvéttel, akkor max. a postát bukod, nem?
Ha átveszik, akkor meg mit kéne visszafizetendő? Nem értem.

[ Szerkesztve ]

(#45781) MaxxDamage válasza BiP (#45780) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

"Ha" Eleve olyan címet adott ami nem is az övé, és ha véletlen átvenné az ott lakó. (sose lehet tudni) :)

Nem posta, GLS oda-vissza ~5k

Erre gondoltam...

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45782) daninet válasza MaxxDamage (#45781) üzenetére


daninet
veterán

számít a te szempontodból ki veszi át? A futár csak fizetés után adja át a csomagot, ha valaki átveszi te megkapod a pénzed. Ha nem veszik át bukod a postát.
Újabban ezért kérik sokan csak az utánvét árát előreutalva (ami szerintem egy vállalható kompromisszum mindkét fél részéről)

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#45783) MaxxDamage válasza daninet (#45782) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Igen számít (ha eleve más címet és nevet adott meg) , mert kérheti vissza a pénzt is, vissza küldés ellenében.
Erre mondanám én, hogy akkor miért vette át, ha nem is ő rendelte!?
De ha nem veszi át senki és a futár hozzá vissza, akkor buktam 5k-t.
Ezután már ingyen is oda adhatnám bárkinek a 7k-s cuccot.
Én is előre fogom kérni ezután az utánvét költséget, ez jó tanuló pénz lesz... :U

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45784) BiP válasza MaxxDamage (#45783) üzenetére


BiP
nagyúr

mert kérheti vissza a pénzt is, vissza küldés ellenében.
De milyen pénzt kérjen vissza? Ez nem világos a dologban.
Utánvét, nem? Akkor ő nem fizetett semmit még, mit kérjen vissza?

Biztos én vagyok most a debil, de totál nem értem a gondodat. Persze túl azon, hogy valóban bukhatod a futárköltséget, de utánvétnél ez benne van. (ezért érdemes a postaköltséget előre elutaltatni, így a vevőnek érdeke lesz átvenni).
Vannak ilyen felelőtlen vevők, de ettől ez még nem "átverés" vagy csalás.

[ Szerkesztve ]

(#45785) MaxxDamage válasza BiP (#45784) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

"De milyen pénzt kérjen vissza?" ---> Hát amit kifizetett, átvételkor, ha (más) átvenné...

pl. címedre megy egy utánvétes csomag, de te nem emlékszel, hogy rendeltél bármit is és ettől független te kifizeted és átveszed. Aztán nézed a feladó adatait rajta és írsz emailt meg hívod a feladó felet, hogy te nem rendelted ezt amit...de kifizetted, átvetted. :)

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45786) BiP válasza MaxxDamage (#45785) üzenetére


BiP
nagyúr

ööööö, ez már annyira zavaros scenario, hogy ilyenben alapból nem gondolkodtam.
Ha valaki más venné át - Hogy a tökbe kerülne máshoz? Csak jó címet adtál meg - akkor miért veszi át ? Mi az, hogy nem emlékezett, hogy rendelt-e valamit, de mégis átveszi, majd rajtad követelne bármit is? Ennyire nem lehetnek hülyék az emberek...

Vagy arra gondolsz, hogy aki nálad jelentkezett vevőként, ő igazából csak azért csinálja, hogy megszivasson valakit meg téged? És akkor ez alapján alakulhat ki ez a faramuci helyzet?
Háááát, akkor a megszivatott fél beszélje meg a vevővel. Te eladtad a cuccot, elküldted a megadott címre, valaki átvette/kifizette, részedről end of story.

[ Szerkesztve ]

(#45787) Top cat válasza MaxxDamage (#45785) üzenetére


Top cat
őstag

A közös ismerőst nem kérdezted meg, ki ez az alak?

(#45788) MaxxDamage válasza BiP (#45786) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Sok embernél előfordulhat "bármi" így sose lehet tudni...minden eshetőséget figyelembe kell venni. :)

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45789) MaxxDamage válasza Top cat (#45787) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Most már kivárom a végét. :R

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45790) MaxxDamage válasza MaxxDamage (#45789) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Úgy néz ki átvétel megvolt.

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45791) Inhouse válasza MaxxDamage (#45790) üzenetére


Inhouse
őstag

Kérhette egy rokona, vagy ismerőse címére is, ha tudta, hogy nem lesz otthon, őt meg megkérte...

Üdv Inhouse

(#45792) Inhouse válasza Inhouse (#45765) üzenetére


Inhouse
őstag

Senki nem hallott még ilyenről, hogy valaki autója elé ugrott egy híd? :F

Üdv Inhouse

(#45793) MaxxDamage válasza Inhouse (#45791) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Csak azt nem értem miért tiltott, mert most este írt rám, hogy megérkezett. (akkor vissza állította?)
Aztán beállítás segítséget kért...
Én írtam neki hogy örülök hogy megérkezett és küldtem át neki manualt majd jó használatot kívántam neki és ki léptem a beszélgetésből.

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#45794) Inhouse válasza MaxxDamage (#45793) üzenetére


Inhouse
őstag

Engedd el, kérte, megkapta, kifizette, ennyi.

Üdv Inhouse

(#45795) irgum


irgum
addikt

Szevasztok. Én egy egyszerű vidéki ember vagyok, de ti úgy látom nagyon okosak.
Pesterzsébeten szoktam kutyát sétáltatni a kanális mellett. Tegnap felfedeztem, hogy valami érdekes munkálat zajlik. legalább 1-2 km hosszan hosszabbító kábel lett lefektetve, 10 méterenként valami műszer van a talajba szúrva. Miről van itt szó szerintetek?

Video: [link]

(#45796) norby91


norby91
tag

Üdv.

Ismerősnek van 2db cybernet zpc 9000 cucca. Pakolászott, s előkerültek. :D
Van aki foglalkozik ilyen régi eszközökkel? Esetleg mit lehetne velük kezdeni?

ebayen láttam egy eladót $440-ért... húzós.
Működéséről nincs infom.

Köszi.

(#45797) Top cat válasza irgum (#45795) üzenetére


Top cat
őstag

Lehet, hogy olajat keresnek.

Nálunk is volt ilyen eszközök telepítése. Majd utána egy nagy géppel rezgették a talajt.

(#45798) irgum válasza Top cat (#45797) üzenetére


irgum
addikt

Erre tippelnék én is. Annyira tudni szeretném, hogy egy órát kutattam a neten, de semmi.

(#45799) Top cat válasza irgum (#45798) üzenetére


Top cat
őstag

Nem követted végig? Valahonnan delej is kell hozzá.

Persze lehet, hogy majd később aggregátorról biztosítják, amikor kezdik a vizsgálatot.

(#45800) irgum válasza Top cat (#45799) üzenetére


irgum
addikt

A patak mellől megy tovább erdőn, mezőn keresztül. Eltűnt a szemem elől, mert a kanális másik oldalára vezették tovább, majd 10 perc séta után újra felbukkant a mezőn. Biztos hogy több km hosszú.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.