Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20101) gabo01 válasza Az-X (#20099) üzenetére


gabo01
senior tag

Mennyiért ment el az a3?

(#20102) zolikaDB


zolikaDB
veterán

Biztosítékból milyen típusú ajánlott? Tápkábelből kis erősítőbe mekkora keresztmetszet? (2x60W 4Ohm)

[ Szerkesztve ]

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

(#20103) gabo01 válasza zolikaDB (#20102) üzenetére


gabo01
senior tag

Biztosítékból ANL-t vegyél! Mekkora bizti van az erősítőben? :U

(#20104) gsc73


gsc73
aktív tag

Sziasztok!

Lassan közeledem az ajtószigeteléshez. Úgy döntöttem, hogy egybekötöm a szigetelést és a Hertz DSK-165.2 beépítését, amit első körben a fejről fogok hajtani. Szigeteléshez STP Silver-t fogok használni. Előzetesen készítettem pár képet , illetve lenne pár kérdésem is:

- (1) Látszódik, hogy nagyon koszos az ajtó belülről is. Mivel zsírtalanítsak?
- (2) A hangszóróhoz 4 (négy!) vezeték megy. Miért? Bezavarhat ez a bekötésnél?
- (3) Hogyan célszerű a csatlakoztatást megoldani? Levágom a gyárit és forrasztok, préselek sarukat, vagy egyéb? (a csomagban van saru?)
- (4) A DSK-s képeken van DX100 és DX200-a hangváltó. Mi a különbség?
- (5) Ahogy méregettük, pár milliméteren múlhat, hogy befér, vagy sem. (piros karika az egyik képen) Van valakinek konkrét tapasztalata? Ha nem fér be, akkor milyen kiemelő keret kellhet? (szeretném a gyári takarót meghagyni!) Hol lehetne venni, vagy hogyan lehet gyorsan gyártani?)

- (6) Ha beiktatok (majd a jövőben) egy kb. 2x75-80W RMS erősítőt, akkor a képeken látható vezetéket cserélni illik/kell?

Azért van ilyen sok kérdésem, mert az autóm napi használatban van, így egy-egy délután marad szerelésre (esetleg egy-egy hétvégi nap), tehát fel szeretnék készülni a lehető legtöbb problémára.

Üdv: g.

[ Szerkesztve ]

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

(#20105) gabo01 válasza gsc73 (#20104) üzenetére


gabo01
senior tag

Szia!
Szerintem vizes rongy aztán ha megszáradt alkohollal tudod zsírtalanítani!
Lehet jobb lenne behúzni valami normális kábelt!
Én forrasztanám!
Azért van két féle hangváltó mert az egyik a magashoz a másik a kick-hez van! Be lehet úgy kötni, hogy e fej négy kimenetére kerüljön a 4 hangszóró! Ha tudod így kösd be mert így lehet állítani a kick és a magas hangerejét egymáshoz képest!
Ha nem fér be csinálj MDF-ből kiemelőt! A hangszórónyílásban vágd ki teljesen azt a szigetelőanyagot vagy mit, hogy teljes méretű legyen a nyílás! :K ;)

(#20106) gsc73 válasza gabo01 (#20105) üzenetére


gsc73
aktív tag

KÖSZÖNÖM a tanácsokat, úgy fogok eljárni. Négy csatorna lesz használva, tehát kötögetnem minden képen kell. Ha úgy alakul, akkor új vezetékek is lesznek behúzva, és akkor erősítő kötésnél már nem kell szétszedni az ajtót. (bár abban biztos vagyok, hogy ehhez nagyságrendekkel több idő szükséges)

Ha van valakinek további ötlete, tanácsa, nagyon szívesen veszem!

Üdv: g.

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

(#20107) zolikaDB válasza gabo01 (#20103) üzenetére


zolikaDB
veterán

gsc73: pl ez a gyűrű jó lesz neked -> [link]
gabo01: 25A-s a biztije, de a rendszer úgy lenne kiépítve, h be lesz szerelve az első szett és a nyomó kábelezése is, max az majd később jön. És kérdés, h akkor most két biztosítékház kell?

[ Szerkesztve ]

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

(#20108) orbano válasza gsc73 (#20104) üzenetére


orbano
félisten

- higítóval érdemes zsítalanítani
- azt a műanyag fürmedvényt nehogy a hangszóró alatt hagyd. lehet kapni (valaki nem rég linkelt) MDF karikát, tessék szépen venni olyat és egyszerű lemezcsavarokkal jó masszívan az ajtóhoz rögzíteni. plusz a tessék ügyelni a légmentességre (pl. valami tömítóanyaggal a karika és az ajtó közé).
-belül mi az a szűkítés? ki tudod azt vágni olyan szélesre, mint az egész hangszóró? érdemes lenne, visszafoghatja durván a mélyeket.

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#20109) gsc73 válasza orbano (#20108) üzenetére


gsc73
aktív tag

Szia!

Hígító OK.

Én is gondoltam rá, hogy az a műanyag nem az igazi...:)

Akkor keresgélek normálisabb kiemelő kereteket, amiről azt gondolom, hogy nem könnyű, mert 3D, azaz döntött forma kell, méghozzá pontos méretekkel, mert az eredeti takarót, ami a kárpit része meg akarom tartani.

Az a szűkítés a gyári hangszigetelés (menetzaj), az első képen jól látszódik, természetesen ahol kell, el lesz távolítva.

Kezd összeállni a dolog, köszi mindenkinek és várok minden további tanácsot. Az egész műveletet kb. 2 hét múlva tervezem.

Üdv: g.

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

(#20110) attila666 válasza gsc73 (#20109) üzenetére


attila666
tag

Szia!

Lehet kapni MDF kiemelőgyűrűket kifejezetten Octáviára:
http://www.csstuning.hu/?q=termek/6691
http://www.ahifi.cz/mdf-podlozky-pro-skoda-octavia-i.html

Mikor Feliciára keresgéltem leírást, találtam Octáviára szép cikket a szigetelésre, hangszóróbeépítésre, igaz, hogy cseh oldalon, de szerintem google fordítóval meg lehet érteni:
http://www.prohifi.cz/rady-a-navody/tlumeni-prednich-dveri-a-montaz-reproduktoru-do-skoda-octavia-i

(#20111) trencsy


trencsy
csendes tag

Erről vélemény:

[link]

Tudom nem DYNAMAT......

(#20112) WunderKinder válasza trencsy (#20111) üzenetére


WunderKinder
tag

(#20113) trencsy válasza WunderKinder (#20112) üzenetére


trencsy
csendes tag

Köszi, akkor ezek szerint megéri vele dolgozni :)

(#20114) WunderKinder válasza trencsy (#20113) üzenetére


WunderKinder
tag

Eddig úgy tűnik igen. Nekem a másik autóból 4 év után most kezd lejönni a soudaband, remélem ez majd jobban bírja.

(#20115) Játékos válasza krisztian7 (#20026) üzenetére


Játékos
addikt

Köszönöm a biztatást, meg is rendeltem innen.
Izgatottan várom! :DD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#20116) gabber01


gabber01
addikt

Lehet láma kérdés, de kipróbálásra kaptam egy bass-reflex subot, ha minden igaz 50 vagy 70RMS-t tud, nem emlékszem pontosan mi van ráírva. Aktív a cucc. A kérdés, hogy ezt vajon bírni fogja-e az akksi? :D Amúgy egy Alpine 9852RB fej hajt most elől kettő, hátul kettő koax alpine szettet (tudom, fiatal voltam és bohó :D, lehet lekötöm a hátsókat, most hogy lesz sub).

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#20117) shteer válasza gabber01 (#20116) üzenetére


shteer
titán

el fogja

..szerintem jónak tűnik

(#20118) sfefe válasza Játékos (#20115) üzenetére


sfefe
őstag

En is ezt tettem az autoba, hat a gyarinal sokkal jobb.:)

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#20119) orbano válasza gsc73 (#20109) üzenetére


orbano
félisten

Ha esetleg nem jó a linkelt gyári, készíttess

A vér nem válik VAZZE!™

(#20120) s4tch


s4tch
veterán

Sziasztok,

elég rég jártam erre. A rendszer egy ideje változatlan (P88RS2+iPod adapter, Hollywood 2+4 csatorna, uDim JR6+XT2, JR1004), alapvetően elégedett vagyok vele. Viszont tavasszal kijött a DEH-80PRS, ami néhány szempontból papíron előrelépés a mostani fejhez képest: van rajta 2 USB ill. SD-kártya foglalat, és ezekről játszik wavot. (A bluetooth csak bónusz, volt egy bt adapterem a mostani fejhez is, nem használtam, odaadtam Öcsémnek.) A mostani rendszerben nyilván rengeteg gyenge elem van, kezdve eleve az autóval, de a leggyengébb talán az iPod D/A konvertere, amit ki lehetne kerülni a másik fejjel.

Aki hallotta mindkét fejet azonos rendszerben, ill. van összehasonlítási alapja, attól kérdezem: hangban van-e olyan az új fej, mint az RS2? Azt hagyjuk, mekkora buktával lehetne eladni a régi fejet és az iPod adaptert, a kérdés egyelőre csak az, érdemes-e foglalkozni a cserével, vagy a régiben még vót anyag.

(#20121) MC Pite


MC Pite
veterán

Bekerült tegnap DSK 165ös szett a Picassoba, korrekt lett, főleg a magasok megjövetele üdítő. (A gyári rácson még dolgozom, olyan sűrű hogy kb a víz se folyna át rajta, fúróval megpödröm egyesével a lukakat hogy az öntési maradék lejöjjön).

1-2 dolog még nyitott:
1, A kárpit és a lemez között van 2cm, gondolom ez is a litereket növeli, nem érdemes eltömködnöm, vagy?

2, hátulja:
a, semmi (marad a gyári vacak, ha utas van és nyekereg fader vissza nullába, bár páromat zavarja hogy most csak előle hallja a zenét)

b, egy pár hasonló kick bass hangszóró hátra (pl Phonocar 2/635) és akkor az SWD1600 meg bolhára (találtam neki most helyet a bal egyes ülés előtt, hilti szalaggal biztonságosan tudnám rögzíteni). Menet közben még nem hallgattam, csak álló autónál, így jók a mélyek, de menetben, relatív halkan valószínű elhal az alja.

c, DCX 165.2 hogy a mélyközép hasonlóan (93dB) érzékeny maradjon, és q..a sokat szopok hogy berakjam, mert papíron bemegy hátra a 16os, gyakorlatilag tegnap farigcsáltam egy csomót, de a gyári első 16os sem ment be...

d, DCX 130.2 mert tuti befér, viszont lustább, így a mélybe valószínű szinte semmit nem segítene be...?

Nem tudom hogy hátul két mély mennyit nyomna latba, mert álló hangfalban igen süti ez a felállás, de itt annyira távol vannak, hogy szinte nem is egy levegőt mozgatnak. Tudom, próbáljam ki; de nincs mivel :U
szerk: Emlékeztetőül: gyári fejre, nincs tervben a cseréje, hacsak nem tud valaki elérhető árú megoldást/átalakítót a kijelző&távvezérlő kezelésére.

:R

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#20122) zolikaDB válasza MC Pite (#20121) üzenetére


zolikaDB
veterán

Hátra mélyet tegyél, nem tudja semmilyen szett pótolni.
Apropó, kábelezés:
- DSK-nak mekkora tápkábel szükségeltetik? DSK vagy AS MX? (majd idővel mindenképpen lesz sub)
- egy DLD500 vagy DLD IW12 esetében ugyanez a kérdés. Illetve milyen és mekkora teljesítményű erősítő illik egyikhez és a másikhoz?
- hangszórókábel ezüst vagy réz?
- ha két erő lesz bent (első szettnek/subnak), akkor két biztosítékház is kell?
- tápot ebben az esetben nem érdemes ugye elosztani tápelosztóval?

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

(#20123) aneda válasza MC Pite (#20121) üzenetére


aneda
aktív tag

Ha leszigeteled az ajtót bitumenlappal, és eltünteted a rést az ajtókárpit és az ajtólemez közt (akár egy kiemelő gyűrűvel), mindenki meg fog lepődni milyen korrekt subládád van... :))

Az oroszok már a spájzban vannak!

(#20124) MC Pite


MC Pite
veterán

A csomagtartó szent, akkor inkább üléshez SWD1600. Vagy arra gondoltál hogy két 16os mélyet faragjak be az ajtóba?

Ajtót nem nagyon kell szigetelnem, mert megtették gyárilag (bitumenes lap szerűséggel), plusz egy combos törés is van benne, nem huppog; plusz halkan hallgatok zenét.

A kárpit és lemez között eltüntethetem a rést ha segít... A kárpit mögött nem mindegy hogy hova/hogyan megy a levegő ezexerint?
:R

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#20125) Játékos


Játékos
addikt

Sziasztok!

Ajtókárpit-illesztéseknél mi a bevett szokás a "zizegés" megszüntetésére? :U
Köszi! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#20126) shteer válasza Játékos (#20125) üzenetére


shteer
titán

Purhab :DDD

Amugy erdemes a karpitok hatoldalara is egy kis szigetelest ragasztani

..szerintem jónak tűnik

(#20127) orbano válasza MC Pite (#20121) üzenetére


orbano
félisten

lemez és kárpit között? litereket növeli?? ugye a hangszóró a lemezhez lett rögzítve? mert akkor nem értem mibe és hogyan szólna bele a kettő közötti rés :F
asszony meg majd megszokja, hogy előről jön a zene. esetleg viddel egy-két koncertre, hogy szokja :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#20128) orbano válasza Játékos (#20125) üzenetére


orbano
félisten

zárt cellás szivacs

A vér nem válik VAZZE!™

(#20129) MC Pite válasza orbano (#20127) üzenetére


MC Pite
veterán

A kárpit és a lemez között kisujjnyi rés van, a kettő között ujjnyi átmérőjű távtartók, amikbe csavar van(pontosabban ezekkel van a kárpit felfogatva; egyik látszik is a képen), tehát elég merev a műanyag kárpit. (azaz nem a lemezhez lett rögzítve)

Valahogy így:

Nekem is ki van vágva a nejlon mögötte, tehát elsősorban oda dolgozik a mély; de egy kis rés azért van körbe - ami sztem nem oszt nem szoroz - de ha szerintetek érdemes, letömítem.

Annyiból furcsa a hang iránya, hogy a pikacsuban olyan ***ott messze a szélvédő és alatta a magas, hogy a bal egyből a kormánytól már alig érem el cserénél is, tehát autó viszonylatban marhára előről szól. Ha csak rontani lehet a hangzáson hátsókkal, akkor marad így. Ha hozhat valamit/nem ront hátra két kickbass vagy egy hasonlóan érzékeny koax, akkor az megy oda; ha nem, nem.

Más:
Gyári(fejhez) aux adapterek itthon vannak valahol érdemi kínálatban, vagy a tme-n kívül nincsenek sehol normális árban? CTVPGX010-et, vagy hasonlót keresnék.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#20130) Játékos válasza orbano (#20128) üzenetére


Játékos
addikt

Köszi! :R Olvasgatok-olvasgatok... :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#20131) t.imi


t.imi
addikt

Reggelt!

Urak, milyen RCA kütyü kell nekem, amit be tudok kötni a hangszóró vezeték és mélyláda közé?
Ha sima aluszalaggal leárnyékolom a mély tápkábelt, az segít kiszűrni az esetleges zavarást v. nincs szükség rá?

(#20132) t.imi válasza t.imi (#20131) üzenetére


t.imi
addikt

RCA jelátalakító.....közben megtaláltam :B

(#20133) zolikaDB


zolikaDB
veterán

#20122?

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

(#20134) Joe fiú válasza zolikaDB (#20122) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Már egy 300W-os erő is elég, mert érzékeny dögök, de nem haragszanak meg,ha egy 500 W RMS-t tudó van alatta. Nekem a Steg 75.4-gyel már sok volt a DLD500, úgy hogy ki sem volt csavarva teljesen.
Hangszórókábelből csakis réz, az ezüst ha jól tudom magasba húz és nem mellesleg elég drága.
Ha behúzol nagyobb tápkábelt. pl 35-öst akkor nyugodtan szétoszthatod elosztóval. Biztiből meg a két erősítő belső biztijénél kb. 1,5-szer akkorát illik berakni az akksihoz, egy bizti elég egy tápkábelba.

(#20135) zolikaDB válasza Joe fiú (#20134) üzenetére


zolikaDB
veterán

A te esetedben 2 csati hajtotta az első szettet és kettő hidalva a nyomót?
Magában 10mm-es kábel elég? Abban az esteben akkor két biztiház kell, nem?
Tápnál hogy kell? Egy 5m-es táp, egy 1m-es test, meg egy 5m-es remote? És akkor csak a táp elég, ha 35-ös?
A fenti szettnél miből mennyi kábel kell pontosan, ill. milyen kiegészítők?
- 5m táp
-1m test
-1m remote
- 1 x amperes ANL bizti házzal
- hangszórókábelből mennyi?
-....????
Ha nem akarok kábelszettet venni.... Ill. ajánlott az??? Egy "jó" szett?

Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

(#20136) Joe fiú válasza zolikaDB (#20135) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Igen nálam, egy-egy csatorna az elsőszettnek illetve egy hidalt csatorna a mélynek. Kb. 350-400W-ig elég a 10-es táp, az fölött már kevés.
Nálam 5m táp,5m test, 5m remote van, az akksihoz van nálam visszatestelve az erő.
Tápból és testből ugyanolyan vastagságú kell! Ha több erősítő lesz bennt, akkor célszerű nagyobb tápot behúzni és azt szétosztani két kisebbre.

(#20137) Badb0y


Badb0y
addikt

Srácok, tudtok olyan megoldást kocsiba, amin keresztül egy apple ipod shuffle-t rá tudok kötni kocsi gyári rádiójára ? Vagy hangszórókra ?
Tudom, hogy ipodhoz van ilyen, de ipod shufflehez létezik ilyen megoldás, ami nem ez a gagyi szivargyújtós "kaki" ? Rendes minőségi megoldás létezik-e ?

Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/

(#20138) MC Pite válasza Badb0y (#20137) üzenetére


MC Pite
veterán

Igen, pl a connects2 adapterek. Google/ebay: autód márkája+aux
Nekem most pl CTVPGX010 van folyamatban, a cd tár bementre megy. Vannak ipodosok, usb/sd/bt funkciósok is, nekem elég a vonalbemenet.

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#20139) Soma01


Soma01
veterán

A Phoenix Gold QX sorozat az milyen minőség?

(#20140) orbano válasza MC Pite (#20129) üzenetére


orbano
félisten

vannak akik éveket dolgoznak azon, hogy marhára előről szóljon a hifi :D ne rontsd el semmilyen hátsó hangszóróval szerintem :U nem csak a helyzete fog megváltozni, a tisztaságát is bukod.

a hangszórót mindenképpen a lemezhez rögzítsd. tegély alá mdf-ből távtartót, ha kell. sokkal több mélyed lesz...

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#20141) MC Pite válasza orbano (#20140) üzenetére


MC Pite
veterán

Akkor farigcsálok, kössz!

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#20142) s4tch válasza s4tch (#20120) üzenetére


s4tch
veterán

DEH-80PRS vs. DEH-P88RS-II, senki?!

(#20143) shteer válasza s4tch (#20142) üzenetére


shteer
titán

senki :)
Rodolpho velemenye keves?

..szerintem jónak tűnik

(#20144) gabo01 válasza s4tch (#20142) üzenetére


gabo01
senior tag

Majd jön K-Feri és jól megmondja!
Külsőre egyértelműen RSII! :K ;)

(#20145) orbano válasza s4tch (#20142) üzenetére


orbano
félisten

mindenkitől azt hallottam, hogy jobb. ráadásul veszett okos a fej végre nem kell ipod adapterezni meg CDzni.

A vér nem válik VAZZE!™

(#20146) Joe fiú válasza s4tch (#20142) üzenetére


Joe fiú
senior tag

Deh 80Prs jobb,okosabb.

(#20147) trencsy válasza orbano (#20145) üzenetére


trencsy
csendes tag

:K

[ Szerkesztve ]

(#20148) cicmanyek válasza orbano (#20145) üzenetére


cicmanyek
aktív tag

Csak nagyon csúf szegénykém... :D

Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.

(#20149) s4tch válasza shteer (#20143) üzenetére


s4tch
veterán

Önmagában igen... Remélem, nem sértem meg, de őt tudtommal nem ismerem sem személyesen, sem fórumról, fogalmam sincs, mi motiválja. Itt van pár nick, akit tudok hová tenni, ezzel már lehet valamit kezdeni.

Ránézésre két dolog hiányzik a 80-asból: a 88 dizájnja és FLAC támogatás. Igaz, a 88-ból is csak a korrekt USB/SD bővíthetőség hiányzik, egyébként teljesen elégedett vagyok vele. Köszi mindenkinek, kicsit beindult a vezérhangya, meglátjuk, meddig jut...

(#20150) k-feri65 válasza s4tch (#20142) üzenetére


k-feri65
senior tag

Igen okosabb a 80prs két usb csatlakozó sd kártya fogadás...wav-ot játszik usb ről...
gyorsabb a fájlkezelése mint pl kenwood...teszteltük szombaton...
cd-tár vezérlés nincs rajta de minek is.....
A menüéből pár dolgot kivettek,,,amiket nem is nagyon használ az ember...rsII ben volt..
a gyenge rca lengődrót is megszünt....

most hogy ronda......nekem már kezd tetszeni...ja és van benne brutusz:)))

értem én de le sz@..m

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.