Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz GodGamer5 #37209 üzenetére

    jelenleg az RTX 2060 egy india boltban be lett jegyezve pár napig 350 dolláros áron, FE verzióról pedig 399$ körüli árról beszélt Abu. viszont időközben napvilágot látott egy ilyen leaked is.

    Azt azért tudnod kell hogy az RTX megjelenésekor mi az Nvidia találgatósba mennyi minden ilyen dolgot linkeltünk és találgattunk aztán semmi nem lett belőle igaz semmilyen formában sem. Még a név sem. szóval a két cég teljesen más marketing politikát folytat ilyen téren és szerintem nvidiáé kifizetődőbb mert így nem olyan könnyű pofára esni . ( persze RTX ettől függetlenül több dologban pofára esés lett )
    Szóval tényleg az van amit írtak is feljebb, hogy nyugtával dicsérd a napot, mert anno volt Doom videó mutogatás mindenféle infók és számok nélkül a Vega megjelenésekor aztán ment az AMD topikban a cucc hogy ez bizony gyorsabban futott mint egy 1080 TI és 4 K meg ilyesmi . A végét meg tudjuk a sztorinak. szóval...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés