Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:02

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29093) robogos10 válasza #84490496 (#29092) üzenetére


robogos10
aktív tag

már most nem értem kajakra :W

Ezt próbálom csinálni!!!

ICS (4.0.4)rootolása
-Töltsük le INNEN az összes fájlt egy tetszőleges mappába.
- Csatlakoztassuk a telefont a PC-hez és ez UTÁN kapcsoljuk ki, majd vissza az USB hibakeresést! Ilyenkor a PC telepíteni fogja a HS-USB drivert. Sajnos a Windows Xp és a Windows 8 problémás lehet, ha ezeket használod, akkor érdeklődj a topicban!
- Indítsuk el a RunMe.bat fájlt, majd válasszuk ki a Root opciót, tehát nyomjunk egy 1-es gombot, majd Enter.
- Ha minden jól ment, akkor a készülék az adatok visszaállítását kéri. Engedélyezzük neki, másképp a script meg fog akadni! Nem bántja a telepített dolgainkat, nem kell aggódni miatta!
- A készülék kis idő múlva újra kell, hogy induljon!
- Mikor a készülék újraindult akkor a root sikeres, ezután betölti a rendszert. Közben a script még fut, NE húzzuk ki még a gépről!
- Ha a script befejeződött (Have fun! -üzenet), akkor a telefon már rootolva van. Ellenőrizzük le egy roothoz kötött alkalmazással, vagy az ingyenes Root Checker alkalmazással.
- Ha problémád van, kérdezz a topicban és várj türelemmel! :K
Alternatív megoldás: : Rootolhatod a készüléket a CWM recovery alól is, mintha a rom telepítést hajtanád végre. Ehhez egy root.zip csomagra lesz szükséged, amit innen vagy innen tudsz letölteni. A letöltés után a CWM alá bootolva csak simán telepíted a zip csomagot, mintha rom lenne, és készen is vagy. (Köszönet a linkekért milestone2 és x1port fórumtársnak! :R )

Ezek szerint nem ezt kell oké :W :W :W :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.