Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5276) hann válasza hEngi (#5270) üzenetére


hann
tag

Egy borzalom, volt 2 is, egyiket próbálgattam egy darabig, de valami mindig rossz volt. Visszaküldtem, kaptam egy újat.. ugyanolyan szar. Utána írtam egy levelet a CM-nek a hibákról és visszaadták a pénzt, amit levásárolhattam a boltban. A hibákról tudnak, mert a forum tele van velük, de nem foglalkoznak vele.

Ugyebár van hozzá egy tactical console/hangkártya, ami nagyon fasza, csak a driver amit kiadtak hozzá, nem működik túl jól. A driverben ha beállítod az 5.1-et, a játékokba nem lép be, vagy csak több perc töltés után és akkor is van valami a mikrofonnal, hibákat ír ki.

A fő probléma, hogy az oldalán a CM Storm logok led világítása olyan interferenciát okoz, mint amit X évvel ezelőtt az alaplapi hangkártyák produkáltak. Sípol mint az állat. Próbáltam a tactical console-lal, alaplapi hangkártyával, Xonar DS-sel, mindnél ugyanaz.

A füles magam nagyon jó lenne, az ötlet jó, jól összerakták, de a drivert évek óta nem javították, és a ledet meg nem tudod kikapcsolni, voltak még vele gondok csak már nem emlékszem. Emellett játékokban kifejezetten nem teljesített jól.. viszont filmeknél hibátlan volt.

Összességében abszolút nem ajánlom :(

Megtaláltam a levelet amit küldtem jó egy éve..

1. próba

Tactical mixing console 2 usb-t alaplapra rádugom, hozzáadott/letöltött drivert telepítem.
Alapértelmezett lejátszó, alapértelmezett kommunikációs eszköz.
A driverben nem állítok semmit.

Elindítom a Ventrilo-t, beállítom a Sirus-t mint bemeneti/kimeneti eszköz.
Tesztnél a program rövid időre kifagy, de hangot nem játszik le, valamint kommunikálni se lehet.

Elindítom a CS 1.6-ot, szerverre csatlakozásnál ~1 percet kell várni, ami normál esetben 5 mp., majd belépésnél hibát ír ki a kommunikációs eszközre.
A belső kommunikáció nem működik.

2 módon tudtam átmenetileg orvosolni a helyzetet:

1. Letöröltem a drivert,utána majdnem minden működött normálisan. Ventrilon lehetett kommunikálni és CS1.6 is gyorsan csatlakozott, hiba nélkül, viszont ebben az esetben a headset csak a stereo hangzásra volt képes.
Windosban csak stereo és 7.1 között lehetett választani, de 7.1-nél a teszthang lejátszására már hibát írt.

2. Driverben 5.1-ről Quadrophonic-ra állítottam. Mellékesen, ha a surround max mellől kiszedem a pipát, a jobb és bal első hangszórók nem szólnak, 5.1-ben.

-------------------

2. próba

Jack dugók + usb, alaplapi és dedikált hangkártyával is. ( A tactictal mixing console hangminősége számomra megnyerőbb volt )

A programok megfelelően működnek, de sajnos mindhárom hangkártya esetében, amikor nem volt hang lejátszva, erős interferenciára utaló, sípoló hang jelentkezik egérmozgatásra, klikkelésre.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.