Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25349) koxminator


koxminator
senior tag

Sziasztok, tanácsot kérnék.

Jelenleg egy 4 éves CoolerMaster Masterpulse Pro fejhallgatót használok (USB, 7.1 Virtual, rejtett miki). ELkezdett a műbőr párna kopni, egyre jobban, de ehhez nem találok semmilyen csere párnát. Amúgy nincs vele más probléma, de lehet, hogy váltanék hasonló minőségű vezetéknélküli fejesre. Mivel elsődlegesen játékhoz kellene, a jó minőségű 7.1 hangzás (tudom, virtuál, de akkor is, a jelenlegi elég jó ebben) továbbra is elvárás. Természetesen játék mellett munka is lenne, sok Teams meeting, illetve némi videózás is.
Nagyon maximum 70 ezer lenne a keret, de persze jobb lenne olcsóbban megúszni.
Néztem és olvastam is rengeteg tesztet, de eléggé elbizonytalanítottak, mert mindegyik kinézett típusra van pozitív és ugyanannyi negatív vélemény, verdikt.

Ami biztos: nem szeretnék mégegyszer műbőr fülpárnát (mármint kizárólagosan), ami pár év után lehámlik, szétkopik, mindenképpen valamilyen jobban szellőző foam párnás legyen (ez ugye azért elég sok típust ki is lő).

Ezeket néztem főleg eddig:

Logitech G733, G933, G Pro X Wireless, Steelseries Arctis 7 (2019 Edt), Arctis 9 (duál RF+BT miatt).

Gondolom kipróbálni sehol nem lehet, főleg most covid-szezonban.

Mikrofon terén aztán van hideg-meleg, főleg a LG G Pro X esetén (az újabb tesztek szerint már korántsem olyan rossz, mint a Hardware Canucks 4 hónappal ezelőtti YT tesztje, ahol konkrétan szerintem egy szar példányt teszteltek), de Arctis 7-nél is olvastam ilyeneket.

Szóval minden ötletet, javaslatot, véleményt szívesen fogadok, főleg ha még esetleg valakinek van saját tapasztalata, összehasonlítása is akár.

Nem 1-2 évre venném, ezért jól szeretnék dönteni.
Köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.