Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18736) spanglee001 válasza ooloo (#18734) üzenetére


spanglee001
addikt

nem. a jó virtuális jobb mint egy rossz valós :DDD a virtuális eq beállításokkal meg egyéb effektekkel operál, így éri el azt hogy érzékeld a teret. viszont nem szól olyan szépen/tisztán mint a valós. mert ott te állítol mindent a saját füledhez. keress azért rá a strixnél, hogy megoldották e a dsp modul villogását/fagyását és a kihúz bedug módszert :DDD

a 933 nálam azért maradt ki, mert egyrészt felesleges, másrészt ha lett volna hozzá dokkolós töltőálvány akkor esélyes lehetett volna.

viszont valahol lehet szerezni g633/933 bőr fülpárnát? mindenütt csak szövetet találok, vagy gyártatni éb mennyibe lenne vagy hol csinálnak ilyet, valaki tudja?

szerk: ja most nézem laptophoz, a strixhez elég nagy dsp modul tartozik, előnyösebb lenne akkor a logitech széria inkább az is usb vel operál.
ráadásul nincs EQ állítás a strixen csak a 4 alap van fps rts racing meg nemtom mi. és ennyi ha nem tetszik a hangszín akkor ÍJ :DDD

[ Szerkesztve ]

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.