Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14173) dudika10 válasza d1abLo (#14171) üzenetére


dudika10
veterán

Ugy fair ha szolok, evekig foglalkoztam fejhallgatok javitasaval, szo szerint tobb ezer ment at a kezeim kozt. Normalis fejhallgatoknal nem 3 hanem 30 ev gond nelkuli uzem az elvarhato (persze a parnak csereje elkerulhetetlen, de minden magara valamit is ado gyarto kinal csereparnat a termekeihez, Ss-nel erre nincs szukseg, a legtobb elobb megy a kukaba, minthogy parnat kelljen rajta cserelni).

Neked jobb esetben is 5 peldannyal volt dolgod. Szerinted ez statisztikailag mennyire korrekt minta? Tudod nem mindegy, hogy 100 peldanybol egy megy tonkre ido elott, vagy 50.

A potmeter nem elkoszolodik, de errol akkor leszek hajlando vitatkozni, ha megertetted hogyan is mukodik egy potmeter.

Zoey25:
Elhiszem, hogy piszkalja a csorodet, hogy iparihulladeknak nevezem a legujabb jatekszered amiert penzt adtal, de ez pont ugy nem hit kerdese mint az, hogy egy fejhallgato zart vagy nyitott.

Nem tudom mit nehez elkepzelni azon, hogy valaki eldugja a mikrofont, ha mar van egy ilyen funkcio, vagy allitja a hangerot. A gyarto kinalja fel ezen lehetosegeket, vannak, akik tenyleg hasznaljak is.

A szervizben is vitatkoztok az autoszerelovel gondolom, ha azt mondja, az xy modellel sok baj van. Ha a tietek mukodik, akkor az egy tokeletes auto es a szerelo a hulye.

Tovabbra se ertem mit keres ez a topik szakmai forumon. Marketing bullshiten kivul nem sok mindent sikerult itt felhalmozni.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.