Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10396) Cheesus


Cheesus
senior tag

Hali :)
Kicsit eltévedtem a topicoc között, ezért először a Fejhallgató topicba írtam be a kérdésem, de átirányítottak ide, így ha nem bánjátok itt is feltenném a kérdésemet.
Mivel végleg bedöglött a legalapabb Philips fejhallgatóm úgy döntöttem érdemes lenne beruházni egy komolyabb fejhallgatóra, ami hosszabb időt is kibírna.
Elolvastam az összefoglalót, így megpróbálom aszerint leírni a "kívánságomat".
A fejhallgatót mindenképp itthol használnám, nem mászkálnék vele sehova. Elsősorban zenehallgatásra és játékra használnám. (Zenékből inkább a basszusokkal teliek jönnek be, gondolok itt az electrora, hardstyle-ra, nagyritkán rapre). Mindenképpen vezetékesen gondolkodom. Mikrofonos megoldásban gondolkodnék, de ha azt mondjátok hogy megéri inkább egy csíptetős megoldás én rábólintok természetesen. Illetve ahogy néha-néha beleolvasok a topicba mindíg azt veszem észre hogy minden esetben javasoljátok különálló hangkártya beszerzését (gondolom nem ok nélkül.) Én azért leírom, hogy egy AsRock H87 Performance Fatal1ty alaplapom van.
Végül nem írtam a rá szánt összegről. Úgy vagyok vele, hogy fejhallgatót illetve hangkártyát ideális esetben nem igazán kell cserélgetni, de nem is akarok 50-60 ezer Ft-ot rákölteni az egész műveletre.
Szerintem ha ajánlotok egy megfelelő hangkártyát is, akkor jó lenne ha a kettő 30e Ft körül kijönne (ha csak pár ezer hiányzik egy érdemben tényleg jobb fejhallgatótól/hangkártyától az még belefér).
Válaszotokat előre is köszönöm :R

Szerk: Bármit is ajánlotok, érdemes-e esetleg hardveraprón körülnézni, vagy mindenképp érdemes teljesen újat beszerezni? Illetve annyival előrébb vagyok a másik topic-beli tanácsból kiindulva, hogy egy Asus Xonar DG/DGX hangkártyát érdemes lenne beszereznem.

https://www.twitch.tv/csehla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.