2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Egy kamionos naplója 23

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Utószó

[ ÚJ TESZT ]

Előzmény 1 ----> Előzmény 2. -----> Előzmény 3. ------> Előzmény 4. ----> Előzmény 5 -----> Előzmény 6 -----> Előzmény 7. ------> Előzmény 8. ------> Előzmény 9. ------> Előzmény 10 ------> Előzmény 11------>Előzmény 12 ------> Előzmény 13------> Előzmény 14 --->> Előzmény 15--->>Előzmény 16.--->>Előzmény 17.--->>Előzmény 18.--->>Előzmény 19.--->>Előzmény 20.--->>Előzmény 21.--->>Előzmény 22.

Fotóalbum

2011.01.07. -otthon-

Hát ennyi volt...azt tartja a mondás, a csúcson kell abbahagyni. Én úgy gondolom, a csúcson vagyok, ennél feljebb nem juthattam volna. A rengeteg lapletöltés, a megannyi levél,üzenet megerősítette bennem, hogy jó volt,amit csináltam, sok embernek adtam néhány kellemes órát, "elvittem" sokakat messzi tájakra, még ha csak képzeletben is.

Most nem ecsetelnem, ez mekkora munka volt, itt nem az írásra, hanem az utómunkálatokra gondolok elsősorban. Szerintem mindenki tudja. A napló majdnem napra ma egy éve indult, úgy gondolom, így stílszerű, hogy most érjen véget. Volt benne azt hiszem minden, dráma, vígjáték, pontosan úgy, ahogy az élet hozta. De hiszen arról is szólt. Nem a munkáról, hanem az életről ebben a munkában, erről az életformáról, amit lehet szeretni, lehet utálni, és lehet róla álmodozni. Sokaknak adtam talán képet a valóságról, sokakban írásom alapján erősödött meg az elhatározás, hogy ők is megpróbálják, ki kalandvágyból, ki egy jobb élet reményében, ki kényszerűségből.

Volt, aki személyes segítségemet kérte, hogy elkezdhesse, és van, aki azóta már egy nagy vas volánját tekeri valahol Európában. Büszke vagyok rá, hogy én indítottam el, hogy élete nagy almát megvalósíthassa. Kaptam hideget-meleget, a napló már a nagyvilágban kering, linkelik minden felé, ennek is örülök. Minden sorát vállalom, soha valótlant nem írtam benne, és nem hallgattam el az igazságot sem. Nagyon sok barátot szereztem általa, és remélem ellenséget nem. Szerte a parkolókban megismernek, ez nagyon jó érzés. De már csak önmagam tudnám ismételni, amit nem akarok. Európa szinte összes országában jártam, szinte mindenhonnan jelentkeztem már. Úgy is fogalmazhatnék, a kör bezárult, körbeértem. Megyek tovább, elkezdek egy újabb kört. Nem készítek statisztikát, szerintem megteszi majd más. Biztosan érdekes lenne, hány országban fordultam meg ez alatt az egy év alatt, hány tonna árut szállítottam, mennyi kilométert daráltam le, hány liter gázolajat tüzeltem el, stb.stb. Sokat. Most megint nagy változás előtt állok, tulajdonképpen céget váltok, bár a színek maradnak. Uj autó, új kihívások jönnek. A fényképezőgépem velem lesz mindig, a friss képek folyamatosan kerülnek fel a fényképalbumba ezután is. Csak a napló ér véget.

Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a megtisztelő figyelmet, a sok szavazatot a díjra, a rengeteg levelet, hozzászólást. Az oldal staffjainak a rendkívül megtisztelő címet, és a lehetőséget, hogy minden alkalommal címlapon jelenjen meg írásom. Szóval, köszönök mindent.
Ezután is "itt leszek", ha megszólítanak, és épp lesz netem, válaszolok is.

Sziasztok.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.