2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 5 év

    Nézegettem az adatlapom és azt vettem észre, hogy pont tegnap volt 5 éve, hogy regisztráltam ide a PH!-ra. Már nem is tudom mi miatt, valószínűleg valami kérdés volt, amiben segítséget szerettem volna kérni az okosoktól, aztán bármilyen meglepő valahogy én is itt ragadtam :)

    Gyorsan eltelt az az 5 év, megmondom őszintén nem tűnik így visszanézve ennyi időnek. Persze ezalatt elkövettem pár ezer hozzászólást erre is arra is. Egy időben rengeteget piacoztam, a kezdetekkor pedig sokszor segítettem mindenkinek a legkülönfélébb topikokban a szakmai részlegben. Mostanában sajnos már nincs annyi időm és legtöbbször én is a megoldásra váró problémáimmal zaklatok mindenkit, de ha persze valaki kérdéssel fordul hozzám mindig szívesen fogok segíteni a jövőben is.
    Valahogy sosem voltam az a nagy szószátyár itt a fórumon, ezért vagyok még most is csak őstag, de szerintem ez nem is baj. Akkor és ott szólalok meg, ahol tényleg értelmét látom, feleslegesen nem koptatom a billentyűket.

    Végül pedig szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek nekem, ha valamiben elakadtam, és természetesen minden olvasónak, akik örömüket lelik az írásaimban és akik bátorítanak, hogy folytassam. Ennél több nem is nagyon kellhet, tehát biztos vagyok benne, hogy még sok-sok évig itt leszek köztetek és adok-veszek, írok, tesztelek, no meg persze szorongatom a szíveket a romantikus vagy éppen tragikus írásaimmal.

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 5

  • Lelki társak

    Ideér az igazi nyár is. A mostani éjszaka már egész kellemes. Nyitott ablaknál hallgatom a tücskök ciripelését és kivételesen most még zene sem szól. Legalábbis mesterséges nem. Furcsa, hogy egyik éjjel nyugodt, békés és csöndes, a másikban pedig csak a saját szívverésemet és zilálásomat hallom és nem látok mást, csak vért.

    Furcsa kontrasztja ez az életnek. Néha úgy érzem, hogy csak az enyém ilyen felemás. De talán pont ezek miatt mindig rádöbbenek valamire, mindig tanulok valami újat. Most például azt, hogy hiába gondolod azt, hogy véget ért minden jó, hiába hiszed azt, hogy innen már nincs visszaút. Hiába ijedsz meg, hiába félsz, hiába kérded azt, hogy "miért én?" Hiába veszted el a reményt és hiába adod fel... Mert lehet, hogy másnap ez mind nem lesz már más, csak a múlt. Elcsépelt szöveg, hogy új nap, új lehetőségek, de mégis igaz. Talán ma még sírsz, de lehet, hogy holnap már nevetsz. Minden rossz mezsgyéjén ott csírázik valami vidám, és minden boldog pillanat hátterében ott áll valami szomorú. Hogy el kell válni, hogy el kell engedni, hogy magára kell hagyni, hogy el kell felejteni. Ezernyi kis kapaszkodó, hogy félj, ha félni akarsz. Ha szomorúságra vágysz nem kell sok idő, hogy találj valamit, amitől az leszel. De ez fordítva is igaz.

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 3

  • ATB - Future Memories

    Mióta május elsején kijött ATB legújabb albuma, azóta naponta 2x legalább meghallgatom. Ez azt hiszem elárulja, hogy mennyire is tetszik. :) Aki kicsit is szereti Andre munkásságát, annak mindenképpen kötelező darab. Ugyan kicsit másabb hangzás, mint az eddigiek, de könnyen emészthető. Egyes számokban érződik a DnB irányzat is (dárenbészre dudorogjunk? :DDD ), de ez olyannyira passzol a környezetbe, hogy még annak is tetszeni fog, aki nem rajong magáért a stílusért. Az első CD leginkább pörgősebb, klubos hangzású dalokat tartalmaz, a második pedig inkább ambient és chill kategória.

    ATB - Future Memories

    CD1

    1 ATB - L.A.Nights
    2 ATB - What about us
    3 ATB - Swept Away
    4 ATB - A new day
    5 ATB - My everything
    6 ATB - Summervibes with 9PM
    7 ATB - Gravity
    8 ATB pres. Josh Gallahan - Luminescence
    9 ATB pres. Flanders - Behind
    10 ATB - Future memories
    11 ATB - Still here
    12 ATB - My Saving Grace
    13 ATB - Terra260273
    14 ATB pres. Jades - Communicate

    CD2

    Folytatás...

    The DJ 15 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.