2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Leica vagy Zeiss?

    Egyike a legendás "brand háborúknak" (Intel vagy AMD...?). A kérdés adott. Szerintem Zeiss.

    Parci 15 éve 10

  • Origo, te barom!

    Fordítom a mai közleményüket:

    Elindult a piacvezető magyar internetes portál, az [origo] véleményszájtja, a Komment.hu. Az oldalon kezdetben naponta egy írás lesz olvasható, s a cikkekhez természetesen hozzá is szólhatnak a felhasználók.

    Fordítás: 10 éve nem lehet hozzászólni a cikkekhez. Piacvezető médiumként 10 év alatt sikerült összevásárolnunk egy fórummotort, ezt most ügyes és okos fejlesztésként tálaljuk az olvasóknak, ezzel tök hülyének nézve mindenkit. Igazából egy zsíros bálna vagyunk, akik erre is képtelenek voltunk. De nem baj, elég koncentrált a magyar piac, belefér ez a tohonyaság. Nekünk.

    A Komment.hu célja az is, hogy a cikkeihez kapcsolódó felhasználói hozzászólásokból kialakuló eszmecsere mindig a témához kötődő, érdemi, civilizált, a résztvevők és a részt nem vevő olvasók számára is érdekes legyen. Ennek érdekében a hozzászólásokat a szerkesztők előre moderálják: a szerzővel ellentétes álláspontot képviselő hozzászólásokat természetesen megjelenítik majd a felületen, ám a számos internetes fórumon megszokott gyalázkodó hangnemről itt nem lehet szó.

    Folytatás...

    Parci 15 éve 18

  • Bétaüzemben, de elindult a Fototrend.hu

    http://fototrend.hu

    Jóideje készülünk rá, most végre összejött, első körben és nagyjából. A metodika még csiszolás alatt, tesztábrákra és egyebekre várunk, de egy biztos: amennyire csak kifér azon a bizonyos csövön, megpróbáljuk megcsinálni a PROHARDVER! digifotós megfelelőjét.

    Parci 15 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.