2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megvolt: Pálinka(és kolbász)fesztivál 2008

    Nem értem én még a pálinkát. Sosem értettem. Fantasztikus gyümölcsillat, tényleg, szétrobban a szilvátől, baracktól stb. Az embernek összefut a nyál a szájában, alig várja, hogy megkóstolja. Meg is kóstolja, ám az igazi ízek elmaradnak. Valahogy minden pálinka ugyanolyan számomra, alkoholízt érzek, gyümölcsöt alig (olyannyira, hogy kb. a nyers whisky-t juttatja eszembe, márpedig annak a gabonaillaton felül zéró íze van, vegytiszta alkohol). Találkoztam már persze kivétellel, például tavaly év végén a Szemes borpincénél Villányban (ó, az a szilva...!). Más példára mondjuk nem is emlékszem.

    Ámde, visszatérve: mivel nem értek a pálinkához, vittem magammal értőket, pálinkabarátokat is, és felmentünk a Várba megnézni az ominózus eseményt. Rövid leszek: a legjobb kóstolt pálinka is rosszabb volt (= rosszabb élményt adott), mint a legrosszabb kóstolt bor a Borfesztiválon. A többiekkel egyöntetűen arra jutottunk, hogy kipróbáltuk, megvolt, nem jövünk többet.

    Személy szerint nem ajánlom, az elköltött pénzből vehettem volna egy baromi jó üveg bort. Így maradt az enyhe has- és fejfájás.

    Parci 16 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.