Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Kérdezném,hogy valaki telepített már Vibert,Nekem olyan gondom van hogy nem tudom regisztrálni mert ki írja,hogy invalid number hát pedig tudom a számomat így írom be[+36]30........ és nem regisztrál.Valami tipp?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Rövid tapasztalataim azt mutatják,hogy egyik IA sem hibátlan sajnos vannak működési gondok.Mielőtt lefejeztek nem sértő szándékkal írtam csak sajnos napi szintű problémák vannak.Semmi sem lehet tökéletes csak az a baj,hogy javításukra semmi esély.Egyébként használhatók csak az apró bosszantó dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz kelzsoca #13043 üzenetére
PL:IA3 nekem ezzel a rommal nem megy a GPS bármi másik rommal pöpec.Sem 2 sem a 3 nem jelez a kijelző érintésére nem rezeg nem ad hangot a tesztben működik.Többször előfordult,hogy a kijelző föl oldásnál a jelző csík átment sárga krikszkrakszba többször volt,hogy indításnál lefagyott akksi ki sajnos a Skate hátlap eléggé bénára sikeredett.Telefon ébresztése hangerő gombbal nem működik.Most hirtelen ez jutott eszembe.A GPS problémát egyébként többször jeleztem másokkal egyetemben.Mondjuk azt nem tudom,hogy az alsó három indító gomb nálam PL.szürke lehet,hogy így jó.A műhold kereső ikon eleinte amikor megtalálta a holdakat fixre váltott most találat után a közepe tovább villog és ez is szürke lehet így jó csak úgy emlékszem valaki írta,hogy sárgának kell lenni nem emlékszem pontosan.
Egyébként örülök,hogy van a rom.Tényleg lehetséges lenne,hogy belenyúlj vagy nyúljatok az ICS be tudnátok belőle használható romot faragni. -
Badboys
őstag
3-4 alkalommal hùztam ùjra,de a GPS hiba maradt a 2 vel megy hiba nem az Ön készülékében van.
Szerintem a kernelek nem egyformák nem telepìthető más készülékre esetleg akkor,ha kijön egy ZTE ICS el. -
Badboys
őstag
Honnan lehetne normális hátlapot beszerezni?Olvastam ezt a homokfúvásos dolgot csinálta valaki mennyire érdesítette föl?
Esetleg valaki nem tervez vásárolni az Ebayról kellene egy tok,de ezért nem akarnék regisztrálni meg Pay Pal számlával nyűglődni előre fizetném a tok árát. -
Badboys
őstag
Mennyire használható vagy inkább még nagyon béta.
Ennyire gáz ez a készülék,hogy már harmincért is kapható ma reggel ilyen ajánlatra nem is válaszoltam.Pedig nagyon ki kellet volna lépnem belőle,de ennyiért nem adom.Nem vagyok egy nagy droid fan,de jó kis készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Használja valaki a camera 360 app t érdemes telepíteni vagy 0 a haszna?Próbáltam át írni az értékeket a le írtak szerint,de nem engedélyezte pedig ki emeltem úgy próbáltam,próbáltam benne,de egyik módszerrel sem engedélyezte.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
A Mobót használom Én is,szerintem nagyon jó cucc nekem eddig semmi gondom nem volt vele sőt le van fordítva Magyarra tehát ezáltal nagyon jól paraméterezhető.
-
Badboys
őstag
Hogy áll a májkrém van esetleg valami okosság vele?Vagy még a régi.
-
Badboys
őstag
Csak az a gond ezzel,hogy tàmogatàs nèlkül marad.Ezèrt vàltottam HTC HD 2 röl.Ugye ott is bejelentettèk,hogy megszüntetik a tàmogatàst. A rommerek is befejeztèk a fözèst. Akkor ugye kènytelen leszel vàltani. Sajnos màr most szinte eladhatatlan .
Màs: Tulajdonkèppen ezek a linkek amit följebb linkeltetek azt jelenti,hogy lesz 3 as kernel? Sajnos az Angol nem az erössègem.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Mostanság sok szó esett a csipszett változásáról.Így elgondolkodtam ez rendben mert haladni kell a korral a gondolatom ezzel kapcsolatosan fogalmazódott meg.Van 2 év gari bedöglik a kütyü szerviz ugye nincs mit kapok csereként,ha már kifut a készlet teljesen?Valószínűsíthetem,hogy az újabb konstrukciók nem lesznek ilyen áron elérhetők.Visszakapom az árát,de nekem nem a pénz kell hanem telefon?Mi van,ha nem tudom esetleg kifizetni a kettő közti különbséget ha fölajánlanak egy izmosabb darabot?Azért még lesznek itt érdekességek ezzel kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Tegnap dolgoztam ezèrt most vàlaszolok nem titok Bajàn cserèltèk. Ellenben ez is messze van az elvàrttòl. Igaz nem poros most,de viszont,ha ràteszem az ùjam egy potra sötètebb lesz a kijelzö pàr àrnyalattal,kètpontos èrintèsnèl meg a kocsonyàt megszègyenìtö ugràlàsba kezd. Tulajdonkèppen ezèrt èrdekelt a dolog,hogy milesz akkor,ha kifut a Skate mire cserèlnek?Szvsz.ezzel a trendel ès hiba %-al nehèz lesz teret nyerni. Vagy javìt a kèszülèkek minösègèn vagy bukta lesz a vège.
-
Badboys
őstag
válasz scyllarus #13412 üzenetére
Màr egyszer leìrtam valòszìnü,hogy összeguberàlt alkatrèszekböl rakja össze a kici kinai a fàskamràba ezèr annyi amennyi ezèrt is van ilyen hiba szòrasa. Vagy mèg amit eltudok kèpzelni,hogy a piacokra nem egyforma kèszülèket gyàrtanak. Abbòl indulok ki,hogy anyàm kint èl Ausztràliàban ès amikor küld csomagot mivel ott is sok a kinai motyò èg ès föld a minösèg a kèt àrùközt. Nos valòszìnü,hogy ìgy van ez is mindig igaz volt mondàs olcsò hùsnak hìg a leve. A minösèget nem adjàk ingyen.Amennyiben megengedhetnèm magamnak valòszìnü nem ezt vàlasztom. Ez a hazai piac jelenlegi helyzete amiröl nem mi tehetünk. Elnèzèst nem bàntani akarok senkit .
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Most néztem a T nél levették a kínálatból a Skate t.Az új Motorollát néztem meg az új árakat és rányomtam a Skate re és nincs kínálatban.
Bocs,de szerkesztési időn túl néztem a T oldalát.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Láttátok brutális lett a Skate ára 2 év hűségre 45, 1 évre 48dominó ban 50 ez nem semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Ezt próbálta valaki?
MIUI Mix &Match v0.81 beta A CM7 based MIUI port for ZTE Skate
-
Badboys
őstag
válasz skidrowkill #13455 üzenetére
Működése mennyire jó?Akadás,bug,Nekem az IA 3 al nem ment GPS em.
-
Badboys
őstag
válasz skidrowkill #13459 üzenetére
Akkor földobom és meglátjuk csak most a feleségem 858 Smartjával szarakodok mert nincs Googl Play és kellene egy GOO Manager apk.mert enélkül nem megy és minden letöltő link a netes Googl ra visz onnan meg nem tudom letölteni sehogysem
-
Badboys
őstag
válasz gabe96 #13520 üzenetére
Nekem a HTC HD2 n repedt a digicizer 50000-60000 ezer közt akarták javítani ill.cserélni.Ebay 8000 az új érintő panel 3000 a csere ennyit az E-Careről.Szerintem vagy marad a házi javítás vagy jobban jársz,ha veszel másikat az meg marad alkatrésznek.Jó igaz nem egy súlycsoport,de ehhez lehet hasonlítani az áraikat.
Remélem ez nem úgy lesz,hogy ők javítanak mert akkor megette a fene az egészet.
Garanciába cseréltek anno kb.10 éve alaplapot az egyik PDA m ba 1 hónapig nem volt gépem ez egy ETEN X 500 volt.
Ha lehet nem kérek belőlük.Az SE X10i oldalán volt hasonló probléma mint a tiéd nem akarok hülyeséget írni,de 40-50 közé taksálták a javítást nem javíttatta meg a srác,de félre ne értsd nem elrettentési szándékkal írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
CM9] [4.0.4] ColdFusionX for the ZTE Skate
2012.04.05. esetleg valaki aki föltolta teszt?
-
Badboys
őstag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Ahogy elnézem még mindig nem megoldott a kékfog a kamera és még valami hirtelen nem jut eszembe,.sajnos ebből nem mostanában lesz épkézláb rom.Mondjuk engem a kék nem érdekel,kamera úgyszintén,de akkor is.
-
Badboys
őstag
Látom,hogy az IA 2 ben van olyan app,hogy téma választás csak az a gondom,hogy szinte semmi választási lehetőség sincs benne amennyiben témázni szeretném,hova kell rakni a témákat,és mi a folyamat hogy legyen választási lehetőség vagy esetleg lehet sima jpg.t is beletenni.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Valaki használja az LG féle 3D időjárás és óra widgetjét?Letöltöttem a store ból,de az időjárás helyén egy analóg óra fityeg és sehogy sem tudom időjárás mutatására rávenni mi lenne a megoldás kulcsa?Főleg,hogy a helység kijelzés Baját mutassa.Valami hasonlót sikerült működésre bírnom,de más már szerinte nem fér el a kijelzőn mert 1,5 MB a program.Egyből kukába teszi.
-
Badboys
őstag
válasz #40993792 #13813 üzenetére
Maga a program ennyi 1.5 Mb,kiteszem a fő oldalra és amikor Pl. navi ikont ki tenném fölugrik egy ablak benne a szöveg ezen az oldalon más nem fér el 5 indító ikont használok a fő oldalon meg az időjárást tenném oda,ez lenne a működő.Amelyiken nem tudom elindítani az időjárást ez lenne storeből letöltött oda viszont engedi az 5 ikont kitenni,de ezen nem indul el az időjárás.Végül is a működőhöz engedné kitenni az 5 ikont az lenne a nyerő.Lehet valahogy kényszeríteni?
Bocs,ha értelmetlenül fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Bocs lejárt a szerkesztés jelenleg ami fönt van sensés az 5,7 MB és kint van az 5 fontos widget nem tudom miért nem engedi ez kitenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest