Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Kinek mennyit ér meg egy Sony Ericcson T300-as kék előlappal és töltővel (T-mobilos)persze kártya nélkül?
-
neongorack
senior tag
#1916?
Valaki?Esetleg? -
neongorack
senior tag
A4-es méretű fehér lapomat cserélném hasonló tulajdonságokkal rendelkező Audi-ra!
-
neongorack
senior tag
Érdekelne használt eladó, jó állapotban lévő, 17'-os monitor...Vagyis csak érdeklődöm, mert ha a mostanit megtudom csináltatni akkor már nem
Pont ma sz@rt be! -
neongorack
senior tag
válasz neongorack #1996 üzenetére
Már nemkell, de azért írhattok árakat
-
neongorack
senior tag
Nincs valakinek véletlenül egy régi Nokia-ja eladó?Mert beadta a kulcsot a mobilom (CXT 65, tuti, hogy éritkezési hibája van az aksinál) és kéne ideiglenesen egy!Sokat nem akarok rászánni, ezért ilyenre gondoltam pl, hogy: 3310,3330,3410...
-
-
neongorack
senior tag
Eladó:
P4 1,5Ghz Willamete (S478)
2*128 DDR (266Mhz )
és valszeg egy: ASUS P4 P800 SE
Egyetlen hibája, hogy egyik ATA ki van sülve rajt!
Ajánlatokat várok! -
neongorack
senior tag
Eladó: 1,5 P4 proci Willamete magos (478 természetesen)
1,8-ig stabilan húzható... -
neongorack
senior tag
válasz matth3w #2126 üzenetére
10000k az érdekes lenne (IMHO az 10k akart lenni) Egyébként azt 5-6-ért, de úgytűnik, hogy van rá egy vevő, holnap viszi el kiprószálni, aztán majd meglátjuk, hogy megveszi vagy sem!Ha neked kell akkor holnap du. szolj és megdumáljuk!
Porpáci azért még kapni fog tőlem, csütörtökön.... -
neongorack
senior tag
régi gépbe két régi RAM eladó: 2*128DDR266, eddig senkinek se tudtam eladni, volt rá egy jelentkező de ő az ország másik végéből...akit érdekel az MSN-en keressen meg ott mindíg vagyok!Mondjuk sok esélyt nem látok az eladásra
-
neongorack
senior tag
Eladó TV Tuner kari, még nincs 1 éves! Pinnacle PC TV Stereo!
8ropi! -
neongorack
senior tag
válasz neongorack #2740 üzenetére
srry az UP ért, csak ezen a héten még le kéne passzolnom vkinek!
-
neongorack
senior tag
Tv Tuner még mindíg eladó, elég sürgős! Pinnacle PC TV Stereo!Dobozzal+kapcsolóval+drájverrel...mindennel együtt!Még 1 éves sincs! irányár 8 ropi!
-
neongorack
senior tag
Sürgősen eladó:
Coolink A2VS! másfél éves kb. 2 hónapot volt használva, kipróbálási garanciát adok rá!
Ár megegyezés szerint!
Rézborda, 5300rmp
+szabályzó!
Intel CPU cooler S478
Remélem érdekel valakit a termake
ps.:remélem mindent leírtam -
neongorack
senior tag
válasz neongorack #3324 üzenetére
ez az én formám, PH!-n még semmit nem tudtam eladni.....kár!
Nahh mind1 ez jóvolt egy UP nak -
neongorack
senior tag
válasz neongorack #3324 üzenetére
Cooler még mindíg eladó....
-
neongorack
senior tag
Eladó egy jó állapotban lévő kártyafüggetlen Nokia 7610, 2 akksival!
Érdeklődni MSN en, ott mindíg vagyok! -
neongorack
senior tag
Sony Ericsson w300i-hez való hangszórót keresek, akinek van esetleg hibás vagy törött w300-a, de a hangszóró jó az írjon!
-
neongorack
senior tag
Nálam porosodik eladóba egy 19"-es HP CRT ( A jó öreg neutronágyúúú ) amúgy szép képet ad, sok éven keresztül használtam.
Eladás oka: 22" widescreen TFT -
neongorack
senior tag
Keresek S478 as CPU foglalatú AGP s lapot ( lehetőleg SATA legyen rajta ) + 400W körüli tápot. Kb fél éve csak itt porosodik a gépem, ideje lenne már megcsinálnom, mert az 5-6 éves ASUS P4P800 am bemondta az unalmast...
Fontos lenne!!!! köszi.
-
neongorack
senior tag
Sürgősen keresek AGP-s VGA-t foskonfigomhoz, mert a 6600GT bemondta az unalmast és jelenleg egy Gef4MX4000 van amihez nincs support win7 alá, pár ezer Ft ig, előre is kösz.
telón is elérhető vagyok, vagy emailben akármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest