Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
Na tegnap majdnem kibasztam a kocsiból a 950 XL-t.
Sajnos a navigációra sem lehet már használni a telefont.
Szombathelyre kellett volna navigálni a Jókai utcába.
Elkezdem bepötyögni, hogy Jókai utca. Kidobja a találatot, rányomok, erre jön a duma :"Ellenőrizze, hogy nem ütött-e be valamit rosszul, mert nincs Jókai utca Szombathelyen"
Szégyen, gyalázat.
Böngészővel a google maps azonnal odavitt.
Hazafelé adtam neki még egy esélyt, de levitt a főútról a szántóföldi kis utakra.
Ennyi vadnyulat még úgysem láttam.10km alatt.Decemberben telefoncsere. Valszeg egy 3310-est veszek, a régi fajtából
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #97448 üzenetére
Lol.
Tudom, használtam a szídzsiket, csak épp erre a vasra még nem lett feltéve. -
betegphiu
senior tag
válasz chipesz #97455 üzenetére
Aha ja. Program error.
Elindítottam, elmentünk Szombatheyre. Onnan jöttünk haza Dunaújvárosba. Félúton beállítottam az elkerülést.
A program nem számolt újra, csak itthon mikor újraindítottam ezt a fos programot, akkor csinálta meg a módosítást.
IGO-nál nem volt ilyen gond anno, sőt még a sima térképek alkalmazás is tudja és azonnal újra számolja az útvonalat[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
-
betegphiu
senior tag
válasz Chuck Norris #97466 üzenetére
Ide tartozik még, a Microsoft launcher is, ez egy külön felület. ezt nem próbáltam, nekem a SH2 van.
-
betegphiu
senior tag
Nem baj.
Marad a Slim Social.
Egyetlen dolog fog zavarni. Ha kapok üzenetet,akkor nem fog tudni értesítést küldeni mostmár semmilyen program.
decemberig nyúzom még a vasat,aztán csere, szerintem nokedliszaggatóra -
betegphiu
senior tag
Mindennek a netovábbja :
Ugye le fogják kapcsolni 30.-án a FB, Messenger és Insta alkalmazásokat.
Ok, tudomásul vettem, hogy ennyi, vége. Szenvedősen ugyan de lehetett használni a FB appot.
De az, hogy basztak eddig a FB-on javításokat végezni évekig, majd most fogják magukat és kiveszik a "Legutóbbiak" funkciót....
ÍGy lehet nézegetni egy hetes posztokat... -
betegphiu
senior tag
Mindenki nyomkodja ki magát FB-on, messengeren és Instán, mert elvileg ma éjfélkor páfó lesz mindegyiknek.
-
betegphiu
senior tag
FELTÁMADUNK
-
betegphiu
senior tag
Ugyanitt eladó 86-ért ,alig használt
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
No akkor nézzük csak. Valamit elpiszkáltak az amúgy sem fényesen teljesítő - éppen hogy facebookként működő alkalmazás szerűségben. (kivették pár hete a "legutóbbiak" gomb funkciót, így egy elbaszott algoritmus szerint tolja a pofámba a posztokat, de az időrendet el lehet felejteni ).
Most viszont még valamit buherálhattak, pár napja van egy csomó dolog ,ami telfonon nem, de az asztali gépen megjelenik.
Sebaj, mondom, mindig ott a jó öreg SlimSocial, felteszem. Hát sajnos az is érdekesen működik.
Fogtam magam és Edgen keresztül mentem fel a facere. Na ott meg nem mutatja a képeket, továbbá az idővonal ott is rommá van hullva.Kérdés.
Használ-e valaki valamilyen alkalmazást, ami hellyel közel jól működik és reklámmentes. ?
Rohadjanak meg ,hogy decemberig nem hagyták már úgy, ahogy van...Köszönöm.
-
betegphiu
senior tag
Squer Home 3 is nagyon jó, már mondanám,hogy jobban testre szabható és patentabbul néz ki.
Viszont ha a Launcher 10-et megveszed, akkor élőcsempék is vannak.
Mindkét launcherhez ajánlott a "Whicons Icon Pack" telepítése.[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
nem találom,pedig kutattam utána.
hogyan tudom a 735-re ráhúzni a mostani frissítéseket ?
azt tudom,hogy unlockolni kell majd.Valaki próbált már amúgy androidot mókolni lumiára ?
-
betegphiu
senior tag
amúgy felraktam rá a launcher 10-et, teljesen átbaszós élményt nyújt így.
-
betegphiu
senior tag
Nézegettem az áruházat. Csináltak egy Youtube v2.0 appot. Idén januárban.
Érdekes,hogy még születnek appok.
Amúgy szerintem majdnem egy böngészős youtube, egy reklámcsíkkal. -
betegphiu
senior tag
válasz Chuck Norris #97705 üzenetére
Már el is vitte valaki
Nem én voltam, szerintem nagyon ronda egy darab. -
betegphiu
senior tag
Lol
-
betegphiu
senior tag
Azért nem mond senki semmit, mert amikor már világossá vált, hogy annyi a windows mobilnak, kb akkor jelent meg ez a telefon is, meg a Hp is.
Senki nem akart már akkor ilyen rendszerű telefont venni. Elenyésző számban futhat mindkét csúcsmobil a felhasználók körében.Itt össze tudod hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz MasterMark #97751 üzenetére
Én is ki fogok hozni egy simet tőlük, a 950XL elvileg tudja úgy kezelni, hogy a Digisről menjen a Net , a Telenyomorosról pedig a hívások.
50Gb után belassítják csak a netet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik