Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cleofine
csendes tag
Van, hogy muszáj. Eddig szerencsére nem volt az. Komolyan nem emlékszem mikor kellett utoljára gyógyszerhez nyúlni. Kezdjük elfelejteni az immunrendszer hatalmát. A legtöbb évről-évre előjövő betegség lemegy 2-3 nap alatt az emberen gyógyszerrel vagy anélkül. Persze, ha muszáj, muszáj. Egyelőre a h1n1-nél nem érzem ezt a muszájt, ez van. A környezet nagyban meghatározza az embert, ill. sokakat a média is. Na rám egy ideje az utóbbi alig van hatással. Apropó hatás, érdekes téma a negativ szavak, gondolatok szajkózásának hatása is. Persze itt nem az adott téma miatt irom, mielőtt félreértitek. Ez már egy kis agykontroll.
-
Cleofine
csendes tag
"Gondolom ki lennél akadva, ha elmondanám, h szerintem a legnagyobb butaság a mértéktelenül szedett táplálékkiegészítők, vitaminok (pl. Lenkei vitamin bombái), amik a gyógyszergyártás melléktermékei, de megfelelő marketinggel megtalálták a módját, h sokakat befűzzenek, és eladják a felesleges melléktermékeket jó drágán..."
Látod csak van amiben egyet értünk Én (is) a természetesség híve vagyok.
Agykontroll: nem a show műsorra gondoltam, hanem a Jose Silva féle Agykontrollra. Domján László és testvére által MO-ra bevezetett okosságra.
Hogy befejezzem a fenti célzást: nem mind1, hogy azt mondod a gyerekednek, hogy öltözz fel, mert megfázol vagy öltözz fel, mert hideg van. Más társítás alakul ki az agyában. Ezért érdemes azzal a sok negativ "paranccsal" vigyázni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest