Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kis.zsolt #10468 üzenetére
Sold Out, mert így tudják tartani az érdeklődést. Saját tapasztalatot osztok most meg, a hónapok nem lesznek pontosak, de az eltelt idők igen.
Nem volt stockon az akkor még olcsó G3 Istant, folyamatosan vadásztam rá, értesítők beállítva több helyről stb. Egyszer csak megjelent legyen július közepe, gyorsan rendeltem is 2 db-ot, szinte fél órán belül Sold Out. Oké. Megjött simán július elejei teszt dátummal. Aztán kellett még egy G3 Instant, ekkor volt szeptember közepe (eltelt 2 hónap), megjelent, lecsaptam egyre. Megjött és láss csodát teszt dátum ugyanúgy július eleje, napra pontosan az előző kamerákéval megegyezően. Ergo volt termék akkor is, csak hát nem akarták eladni. Ezek után rövid időn belül repült is a G3 Instant ára a G3 Flex magasságaiba.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest