Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karex
senior tag
Sziasztok!
Ha már ennyire Astra a téma... tegnap kaptam meg a második oltást ebből a típusból, kérdezte a hölgy, hogy volt-e valami probléma az első után. Mondtam, nem volt gond, csak némi láz, gyengeség két napig, semmi komoly. Erre úgy válaszolt, hogy "majd most lehet!" Illetve pár napig aspirin protect-et javasolt....
Követtem az áprilisi infókat az AZ / vérrög drámával kapcsolatban, szerencsére nálam semmi nem volt, akkor sem szedtem emiatt aspirint, ami nem is jó rá, elvileg ugye...
Történt azóta valami, amiről lemaradtam, vagy csak egy mérsékelten informált fehérköpenyest sikerült kifognom?Jah, extra poén, hogy így 24 óra elteltével sem lett semmilyen reakcióm (némi karfájdalom az oltás helyén van), pedig ilyenkorra az első shot már megborított...
[ Szerkesztve ]
-
Karex
senior tag
válasz #32839680 #21625 üzenetére
Köszi, és a többieknek is!
Kicsit fejvakarós volt számomra, mert egyrészről elég sok forrásból tájékozódtam az AZ és hatásai témakörben, de ugye ez "csak" az internet. Ezzel szemben állt egy "szakmabeli" személy mondása. Bár sajnos ez sem jelent semmit, ha az téves, vagy fél-információkon alapul.
Mindenesetre egy Milgram-kísérlet szerű helyzetben lehet, hogy elbuknék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest