Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Én meg hogy korrektség!
Az MM is tud érdekes anomáliákat ... Cseregaris egeret, nem egészen egy hónap után visszavittem hogy behalt a görgője, vinném az újat!
Erre a kis muksó közli, hogy nem eszik olyan forrón ... mert már 3K-val drágább lett, válasszak másikat ami a régi árába belefér. Erre én közöltem hogy ......! Ott a polcon az eredeti választottam (amire az érvényes cseregarancia van) ide vele! Adok, kapok, jön az üzletvezető! Vele már sikerült nyakkendőhöz méltóan kommunikálni, és megértette, hogy nem azért költöttem 10K felett egy csergaranciás egérre, hogy rá egy hónapra egy teljesen más (olcsóbb) darabot kapjak.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Az egyik fórumon találtunk egy kis anomáliát.
[link]
"INTEL Core i7-4790K 4.00GHz 1150 BOX"
"Dobozos: Nem "
"INTEL Core i7-4790K 4.00GHz 1150 BOX processzor hűtő nélkül."
A BOX verziókhoz nem jár a hűtő?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Repsol600 #6956 üzenetére
Nekem is ez tűnk kézenfekvőnek!
Csak felhívták a figyelmem hogy külön odaírták a leírásba hogy:
"INTEL Core i7-4790K 4.00GHz 1150 BOX processzor hűtő nélkül."
Mindenesetre jeleztem hibaként, majd kiderül hogy létezik-e vagy nem ez a processzor hűtő nélküli, BOX verzió.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Itt mindig érdekesebbek lesznek a sztorik, mihelyst a másik oldal is ír/reagál!
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Sondi1986 #7211 üzenetére
Hát ezzel a garanciafutárral jó páran, a netes rendeléstől való, utolsó visszatartóerőtől is megszabadultak.
Ugyan olyan egyszerű, és ingyenes a garanciáztatás mint a sarki boltban.
Nagyon jó újítás az biztos, főleg hogy a Pick Pack Pont-on átvett áru esetén is él a dolog.
Így viszonyilag olcsón megkapod a szolgáltatást (az említett konkurencia 790Ft-os árához képest végül is ingyen).[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
De azt csak te tudhatod.
Jelenleg pont egy ilyen csavarelnyírós ügyem van, bár nem az iPon-nal. Egy Böker zsebkésen vannak a torks csavarok megrongálva, mintha nem a megfelelő kulccsal húzták volna meg, szóval nagyobb sérülés nélkül nem tudom szétszedni.
Na most ezt az életben nem tudom bebizonyítani hogy nem én voltam, bár másnap írtam nekik, így elméletileg rendezik az ügyet.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz PrometheusX #7274 üzenetére
Hi!
Ha nem rágod meg a hardvert, és nem trükközéssel próbálkozol pl. a garancia utolsó hetében, nagy valószínűséggel nem lesz gondod.
A garanciafutár meg kényelmes.iPon
Én a helyetekben nyitnék a többi nagyobb webshop-nak is egy topic-ot.
Ne csak titeket elemezzenek.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Mondjuk ettől eltekintve kíváncsi lennék a tapasztalatokra más üzletekkel kapcsolatban is, már csak hogy teljes legyen a kép. Legyen az pozitív, vagy negatív vélemény.
Személy szerint meg vagyok elégedve velük. Ok, húztam már a számat egy-két dolog miatt, de szinte mindent megoldottak úgy, hogy nekem is jó legyen.
Az új honlappal is megbarátkoztam, és a hardverekről adott infó (legtöbbször) meg szinte példátlanul pontos, és terjedelmes. A keresővel így ugyancsak hasznos tud leni. Ráadásul az esetleges hibákat be lehet jelenteni, és ezt még honorálják is.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Elálláskor a szállítás díját is visszakapnám? Vagyis visszaellene?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Köszi a választ! Akkor benéztem a jogszabályt.
Rám jár a rúd mostanában. Egy hónap alatt annyi terméket vittem/küldtem vissza mint 10év alatt sem.
Rendelek egy bézs tokot (a képeken is a bézs látszik), majd kiderül hogy csak a belseje olyan színű (amit a készülék kitakar), a többi meg valami ócska szövet, szóval még az anyaga sem ugyan az ....
Ehhez jön még az én figyelmetlenségem is, SD kártyát microSD helyett! Gyári hibás edény, ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz BullKoxa #7687 üzenetére
Szerintem ezeket a gyártók saját, szerződött szervize végzi, nem maga az iPon.
PWM-es ventilátort nem sűrűn szoktak tápba tenni.
Táp ventilátor csere.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Stylerr #7795 üzenetére
Azt hiszem ebben minden le van írva: Az elállási és felmondási jog.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz katt777 #7801 üzenetére
Hát nekem ez simán belefér a kapitalizmusba!
Többek között azért sem állok neki szétbontani a csomagot, mert általában csak "bejáratott" üzletektől rendelek. Mint a topic témáját adó üzlet is. Szóval nincs féltégla ....
A nem régi HDD-s sztori [link] után meg végképp nem félek innen rendelni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem tudom, van olyan elmebeteg, aki 0év garanciával vásárol terméket? Persze miközben a gyártó 3évet biztosítana.
Elsőnek nem jutottam dűlőre az üzlettel. Vásárolni akartam pár Samsung LED-es fényforrást csak egy volt a bibi, a fent említett garanciaidő. Egy gyors levélváltás után a következőben maradtunk:
"Mivel nem tartós fogyasztási cikk és az ára nem haladja meg a tízezer forintot ezért nem kötelező rá jótállást vállalni." Miután már ment tönkre (fél éven belül) hasonló termék, nem is egy. Azt hiszem így nem kötelező ezeket a termékeket innen rendelni. Pedig a rendelés viszont meghaladta volna a 10K-t .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz HUN]Repa #7920 üzenetére
Részemről rendben, máshonnan beszereztem az izzókat, és még a plusz termékeket amiket akartam.
Miután (csak nálatok) már kétszer gariztattam pár hónapon belül LED-es fényforrást, ezért valóban "nem a tartós fogyasztási cikk". Elképzeltem ahogy a 3K-s fényforrások pár hónapon belül tönkremennek és dobhatom ki (bukván az árukat), miközben még a Tesco is kicserélné ....
Mindenesetre szerintem minősíti a beszállít a dolog (és így sajnos az üzletet is, hogy így árul).
Ilyenkor azért a "hülye azért nem vagyok" bolt reklámja azonnal eszembe jut!
Bár lehet csak az én heppem ez a garanciaérzékenység![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ezért is sza.roznak egyre többet az üzletek .....
Csodálkozunk ha lassan a nevünket sem hiszik el ......Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz torma1981 #7998 üzenetére
Ne haragudj, de ha az üzlet helyébe képzelem magam. Hát hogy is mondjam. Inkább nem.
Egyszerűbb lett volna kivárni azt a 14 napot azzal a kuponnal. Gondolom tisztába voltál a lehetőségeiddel ezen a téren.(#7999) htc07
Egy "jó üzlettől" elesni persze, hogy rosszul esik az embernek.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ha te mondod! Nekem meg az mindegy kinek meddig, és mi húzódik!
Nekem is volt már hónapos lapcserém, nem kellemes, de legalább cserélték!
Azt meg hogy külföldön minden rózsaszín egy nagy h....ég! Persze sok mindent megtehetnek, amit mi nem .... és sok mindent nem tesznek meg, amit mi megteszünk .... De ez általánosítás, és természetesen ettől még kellemetlen a megvásárolt hardver nélkül! De erről nem kifejezetten csak egy üzlet tehet, de ezt gondolom te is tudod.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem vettem magamra.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy sok vásárló issza meg a levét az élelmes társaik tetteinek. Mert ugye az üzletben nem ismernek .... hiába gondolom magam korrektnek.
Persze ez a korrekt vásárlót nem vigasztalja ..... Négy hét után már én is "követelőztem" az üzletnél.
Ez a beszállítómizéria engem is idegesít (bár most más okból).
Lásd a nemrég általam felvetett garancia nélküli termékek megjelenése.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Mondjuk nem vagy köteles az ajándék nélküli terméket megvenni .... így semmi károd nem keletkezik, megveszed máshol.
Itt meg ugye az üzlet kész tények elé van állítva (a vásárló elállás joga).
Ha az iPon tudta volna előre, biztos nem adja el neki azt a VGA-t! Inkább egy olyan vásárlónak, akinek kell a termék.
Ha vásárolok tőled egy VGA-t, majd meggondolom magam és visszaküldöm (követelve a pénzem), de pl. a mellé járó ajándék egérpad nélkül.
Te mit mondanál? Hogy ok, használd egészséggel, a tacskóban úgy is kilopják az ajándék poharat a dolgozók?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem hiszem hogy 3K egy postázás. Mindenesetre értem amit írsz.
De azért érdekes szemlélet, hogy egy üzlet áll. átvert valakit .... ezért teljesen jogos, hogy megpróbáltuk megkárosítani egy üzletet.
Amúgy nálam pl. teljesen problémamentesen zajlott az elállás [link].
Mindez egy év garancia miatt. Garifutár vitte a régit (kibontatlan) és hozta az új terméket, teljesen ingyen, és még kárpótlást is kaptam a kellemetlenségért. Vagyis az nem érkezett meg, de legalább azt kaptam amit/ahogy akartam.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem is írtam hogy szentek. De attól még, hogy egy élelmes kereskedő .... attól nem kell nekünk is ...nak lenni.
Ha elállsz a vásárlástól a futárdíjat is vissza kellene kapnod (ezzel én sem voltam tisztában). Persze a visszapostázás díja téged terhel. [link](#8052) torma1981
Egy ekkora cégnél természetes, hogy van hiba.
Pl. a sportsdirect.com -ról rendeltem túracuccokat ... megjött a csomag, vagyis egy helyett kettő is.
Nem is furcsállottam mert sokszor kitömik, gondoltam nem fért egy zsákba.
Amikor az egyiket szétszedtem, csak pislogtam a sok rózsaszín póló láttán!
Kiderült a csomagom mellé, valahogy hozzácsapták egy Csehországi ügyfél csomagját.
Persze ha megnézem a ráragasztott papírt, feltűnhetett volna, hogy nem csak az én nevem van rajta.
A lényeg ha lapítok, gazdagabb lettem volna vagy 20K-val. De nem ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Na egy újabb érdekes történet.
Történt ugyanis, hogy egy fórumtárs vásárolt egy Asus Z97-PRO GAMER laphoz kapott Asus Gladius egérrel. Aminek az egerét örömmel átvettem.
De a csomagja hiányos, a külön kaphatóhoz képest.
Egyedül a pót talpak, és a szövetes kábel van meg.
Hiányzik a "sima" kábel, a 2db Japán gyártmányú Omron kapcsoló, és a hord táska is!
Plusz a ROG logós matricák sincsenek benne. Bár az utóbbi annyira nem izgat, de a kapott kábel egy merev sz.r, mondjuk jól néz ki ....
Na szóval gondoltam megoldják a dolgot (mivel volt aki megkapta a hiánytalan csomagot). Írtam az iPon-nak levélváltás ... Majd miután írtam, hogy az egér nálam, a lap nála készségesen felajánlották az elállást!
Na ok, megértettem, hogy segítséget ez ügyben nem kapok.
Ezért hát írtam az Asus-nak. A legutóbbi kábelhiánynál (monitor) nem tettem meg most már halmozottan ....
Na jött a válasz, hogy nem segítenek mert:
"Sajnos azonban, a komponensét még csak nem is itthon vásárolta, legalábbis
hivatalosan nem magyar termék."
Na mondom ezt benézte, írom hogy már pedig ..... erre ő:
"Értem, de a sorozatszám alapján az Ön alaplapja a kínai piacra szánt modell, ami nem rendelkezik magyarországi jótállással." Miii van?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Arra azért kíváncsi lennék, ha behalna a lap, hány év alatt intéződne a garanciája!
(#8136) fricz19
Az Asus-os srác a lapról is beszélt .... Szóval nem csak az egér.
Nem is az, a kapcsolók kemény 500Ft -ba kerülnek. A matrica meg a hord táska meg nem létfontosságú ugye, de azt a rohadt kábelt nem lehet beszerezni. Ilyen idióta formája van, az itthon lévő microUSB kábelek nem jók bele.
Ami van hozzá az meg nem jó nekem.
Mindenesetre a ROG nem erről szólna, na mindegy, ez az Asus sara (is).[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nem is írtam, hogy bárki hibája lenne! Vagyis de! A kormány! Nem az ellenzék!
Mondjuk azért ha pl. boltos lennék, és te vennél tőlem egy rakat rossz húst és szét ... a wc-t.
Mondhatnám azt, hogy nem tehetek róla. Csak az olcsóbb hentestől vettem, menjél hozzá verni a pultot?
Mindenesetre én nem mehetek a beszállítotthoz, hogy te ..g kínába szánt, kamionról leesett árút adtál![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"ha ezt írta" Szó szerint ezt írta, azért az idézőjel!
Mindenesetre nekem (kivételesen) nem a jótállás, jótállási idő a "gondom". Bár valóban felmerült, hogy így sima ügyintézés lenne vagy sem.
Az én gondomon a bolt nem tud segíteni, mert ...., az Asus meg ugyancsak elhajtott, mert Kínába szánt terméket vettem az iPon-tól!
Neked ez szarkeverés vagy nem (bár ez hogy jött ...), azért nem hajlandók segíteni mert Kínába szánt termék ....
Most ez a kamionról leesett árus dolgot kicsit túlreagáltad szerintem!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Mondjuk nekem magát a hardvert elég pörgősen cserélték (nem garanciás ügyintézés volt).
Bár a legutóbb vásárolt (az egeret vettem újonnan kéz alól) hardverrel azért sikerült kicsit megszívni [link].
Nem is sikerült pontot tenni az ügy végére. Egy jó ideig hanyagolom az Asus-t az biztos.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Nincs miért .... Elálhattam volna a vásárlástól, amit külön fel is ajánlottak.
Valószínű az üzlet az esetleges garanciás ügyintézést is intézi azzal akitől vásárolta a lapot.
Ha nem próbáltam volna intézni magamnak azt a pár száz forintos kábelt nem is vettem volna észre semmit.
Na meg ha sikerült volna (természetesen nem ingyen) kikönyörögni a gyártótól azt a ..ott kábelt (vagy legalább jó lenne a termékbe másik kábel) nem is idegesítene. Szóval ez ügyben az itthoni Asus képviselet olyan amilyen, részemről 1-es. Nesze neked hiper-szuper ROG.
Főleg, hogy elsőnek Roccat egeret akartam, az a gyártó meg 5* -re vizsgázott ügyfélszolgálatban.
Történt ugyanis, hogy a billentyűzetemen gyári hibás volt két gomb. Írtam nekik, hogy mi a legegyszerűbb megoldás, illetve érdeklődtem melyik az a külön megvásárolható gombkészlet ami jó lehet a termékükre.
Kérés nélkül, teljesen ingyen küldtek új gombokat.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz HUN]Repa #8469 üzenetére
Maga a termék ugyan az mint a külön megvásárolható.
Azt meg, hogy kéz alól vásároltam nem rájuk tartozik, semmi köze problémához. Új volt, bontatlan.
Nem látom akadályát annak, hogy megoldják a tulajdonos esetleges gondját. Főleg ha azt nélkülük nem igazán lehet .....
Az hogy kínai lokalizációjú volt onnan kezdett érdekes lenni, miután ti nem tudtatok segíteni és Asus-ék is azonnal pattintottak mert .... Vicc, hogy egy pár száz forintos kábelt, amit ők gyártanak, nem lehet megvásárolni tőlük ...
Mindenesetre részemről kerülni fogom őket egy ideig, van elég multi a piacon.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest