Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyantós
aktív tag
-
jeni
félisten
én inkább 1 egységeset venném meg mert akkor nem foglal több helyett,mert tervezem a Blu-Ray írót is bele.
Amúgy most vettem hozzá 4-3 in 3,25 HDD packot 4005 Ft-ért. Abban a ventit majd lecserélem erre vagy emerre
kérdés az melyik lenne jobb? A Coolink venti elvileg teljesítményben jobb lehet rosszabb esetben nem villágít mint a CM piros venti -
-
pottyantós
aktív tag
Nagyon jó! Látom lekerült a figura. Kb. egy UV cső mennyire elég ebbe a házba? Hamarosan érkeznek az UV aktív csövek és a coolink ventik, majd dobok fel én is. Mikor lesz PC-Style kompatibilis? Mennyire van közel a végső állapothoz?
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
mijos
senior tag
Nagyon szép a házad Grat hozzá
Azt szeretném megtudni, hogy a ház belső festését te csináltad vagy csináltattad? Akinek bármilyen tapasztalata van ezen téren kérem adjon nekem pár tanácsot, mert én is szeretném majd lefújni a belsejét." Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
sestertius
őstag
Szerencsére nekem gyárilag az alaplaphoz fekete sata kábelek vannak, csak a ház e sata csatlakozóját kell akkor "betekernem"... Mert az szép rikító ugyebár...
Hallgattam az okos tanácsokra, és én is gyorskötözővel már rendet tettem... betekerem még azt a sata kábelt, aztán bemutatom én is, mit ügyködtem....
Az biztos, a gyorskötöző sokmindent megoldott!Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
sestertius
őstag
Végül is így is úgy is telemegy porral... akár rajta van, akár nem. Nekem legalábbis!
Kezdem érteni, itt sokan mit vesződtetek az előlap leszedésével a tisztítás miatt. Bevilágítottam lámpával és elszörnyűlködtem... Ez január óta nekem nem volt kitakarítva. Most már kell...
Tuti design!
[ Szerkesztve ]
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
pottyantós
aktív tag
Én is rendeltem 2db UV-t, az egyiket oda rakom ahol a képen neked is van de a másikat ki kell kísérletezni, hogy ne legyen szem előtt de ne is legyen takarásban a fénye.
A táp nálam is fog kapni porszűrőt, de szerintem én két oldalú ragasztót fogok használni.
A láb alá én is raktam emelő alátéte mert így nagyon kevés levegő jut a ház alá a tápnak......Más: Amikor matattam a pumpánál és hozzáértem a 5,25" kerethez olyan mintha rázna és szúrna egyszerre. Más is tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
pottyantós
aktív tag
Megnézem mit lehet kihozni ebből az egérpadból, úgy is van 1-2db fölösbe itthon!
Én is felülre gondoltam az egyiket, de a radit be fogom rakni a házba, és az a baj, hogy elég vastag... Sajna akkor fogom látni, hogy takarja-e az UV-t.. De az is lehet lerakom a táphoz. Ki tudja...Lehet attól van, hogy a a fölös kábeleket "begyűrtem" a vinyó keretbe? És ott átadja az áramot a házba? Passz.. De azt hogy tudom ellenőrizni, melyik kábel a ludas?
-
pottyantós
aktív tag
Tudom! Szerintem ez a legjobb léghűtő!! De az egész lap kap majd vizet, meg a VGA is tervben van, ha az északi meg a déli hídra is fel lehetne biggyeszteni akkor őt választottam volna! , na jó nem, de én mindig is szerettem volna lötty hűtést!
-
glspeter1
őstag
-
pottyantós
aktív tag
Na ez nem semmi gratula!! Jó nagy darab az biztos! Nem hajlik meg a kari??
Sesterius: Lökjed nyugodtan azokat a képeket, biztos nem semmi látvány a Formula sem, pláne a világítós "északi" híddal..
Gratula pont most írtam a hsz.-t! Nagyon jól néz ki pláne azokkal a ramokkal!! Kár, a csövek bezavarnak...
Uraim, esetleg egy HAF-Style oldalt indítani??
[ Szerkesztve ]
-
-
sestertius
őstag
Bizony ez egy általunk már többször fel emlegetett hiba! Semmi nem lehet tökéletes, viszont "talán" tanultak a hibából /vagy csak bónusz, nem tudom/, de a HAF X-nél ez a probléma már nem áll fenn ugye... A 912-nél nem tudom, mi a helyzet.
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest