Hirdetés
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Jéghorgászat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
na hát ezt nekem találta ki a gyártó, nemrég csináltam a videókártyára diy backplate hűtést és gondoltam, hogy teszek rá valami vékony ventit, de a scythe már nem látom hogy gyártaná a vékony ventijeit
V6
-
félisten
+1
Ritkán kellett volna, de amikor igen, akkor nem volt belőle választék - eddig!Az hogyan lehetséges, hogy ugyanakkora fordulaton a 25mm-es modellhez képest a slim változatnak jobb a statikus nyomása, és kb. ugyanannyi a légszállítása?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Grózi
veterán
válasz Acélfarkas #5 üzenetére
Pedig már volt rá példa az összes nagy gyártónál.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
tibaimp
nagyúr
Jók ezek az Arctic cuccok!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
snecy20
nagyúr
Ventilátorcsöppség! Még sosem halottam ezt a szót!
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
mad823
őstag
Illetve csöppségnek inkább ezeket hívnám...
-
icon
senior tag
Én üzembe állítottam kettőt még a nyáron, pár napja már potis-pwm-es vezérléssel, 50%-os kitöltési tényezővel nincs hangja, a vékonykliens oldalára, ahová felszereltem őket (NAS-nak használva) a procihőfok 40 fokon áll, a merevlemez meg 35-36 fokon 25 fokos szobában.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest