Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
wnix
senior tag
A ''Hungary Country'' Bővebben: link a magyarországi Top1000 lista.
csak akkor jutsz be, ha többet csináltál mint a 999. user
(ami per pillanat 1344)
[Szerkesztve]Eine Kuh macht muh und die Kühe machen Mühe :)
-
LukE
veterán
mire vagy kivancsi? a cache arra van, hogy leszed x WU-t, es ha nem vagy folyamtosan neten, akkor azokat csinalja, es akkor kuld/tolt. ha van net kapcsolat. de biztos van valami leiras rola, de azt en sem olvastam el
jah, jelszo-> nekem asszem 3 honapot(!) kesett, ugyhogy regeltem 1 masik mail cimrol. (ezert is vagyok ott ketszer)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
LukE
veterán
valami halozatos helyrol lehet szipkazni a WU-kat, ha nem uzemeltetsz 26 gepet, nincs ertelme.
(angol? Bővebben: link)''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
KPepe
senior tag
Na, akkor most én kérdeznék:
Klasszik, vagy BOINC amit telepíteni akarsz, win vagy linux alá?
És az mi, hogy a csomagokat is telepíti? Azokat csak automatán le kellene töltenie a kliensnek. Vagy itt nem seti csomagra gondolsz?A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
KPepe
senior tag
Na, ez már haladás
Ha először elindítottad a manager-t, akkor állítsd be a nyelvet magyarra, vagy amire akarod, aztán lépj ki belőle (tálca jobb oldalán ikon, jobbklikk/kilépés, máskülönben nem akar)
Aztán idítsd el mégegyszer. Ha van proxy, akkor állítsd be. Ha nincs, akkor új projekt, URL: http://setiathome.berkeley.edu
Felhasználó fiók kulcs: az a hosszú azonosító, amit az igazoló emailedben kaptál.
A beállításokhoz itt jó segítséget kapsz:Bővebben: linkA tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs