Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv Nagyurak!
Kerdesem a kovetkezo lenne.
Van egy N-es cisco routerem egy 192.168.0.1-es cimmel, es egy N-es Belkin 192.168.2.1-el.
A cisco az egy kabelteves okossag, azon jon a net, tv, telefon stb.
A haz masik vegeben eleg gyengusz mar a jel, es a Belkin-t szeretnem beallitani AP-ra.
Itt ha jol ertelmezem, akkor az a cisco-tol fogja venni a netet, de akkor mar csak LAN-on fogja tudni kiadni a tavoli gepre, mivel az mar nem sugarozni fogja, hanem venni a jelet.
Ha jol sejtem, akkor igy kene ennek mukodnie.igy tehat a Belkin routerben mit kell beallitani, hogy az AP-kent mukodjon?
Mert az elobb probalkoztam itt vele, de amikor benyomom az AP-t rajta, akkor ugye ker maganak egy cimet (ami ha jol ertem nem lehet a masik eszkozzel egy tartomanyban. tehat a cisco x.x.0.1, akkor ez nem lehet x.x.0.x) De javitsatok ki, ha valamit nem jol ertelmezek)
Tehat engedelyeztem az AP-t, adtam neki masik cimet, majd ugye a sajat 2.1.-es cimen nem elerheto mar a router, hanem amit megadtam neki.
De ott mar nem talalok semmi olyan funkciot, hogy tudnek a masik routerhez kapcsolodni.Tudtok ebben segiteni, hogy lehet legegyszerubben ezt beallitani, vagy mit rontok el?
Belkin F5D8233-4v3 a router.
Koszi
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Intruder2k5 #18738 üzenetére
En azt hallottam / meg tan olvastam is valahol, hogy azert vesztodik el belole anyag rendesen.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Intruder2k5 #18752 üzenetére
Es van valami jelentosege annak, hogy az ember mit hasznal?
Vagy full mindegy, nem valtozik tole semmi?Regebben mint ha lett volna olyasmi baj, hogy az ismerosom kerdezte tolem, mitol lehet az hogy 1-1 oldalt nem nyit meg a bongeszo. Egyik jo volt, masik nem nyilt meg, harmadikon kepek nem voltak.
Beallitottam a 84.2.-s T-s dns-t, es utana jo lett.
Van ennek valami osszefuggese? (ez kb 3 eve volt) -
fRooStzzZ
senior tag
Üdv a hálózat mestereinek..
A kérdésem a következő lenne..Lenne egy T-s Pirelli routerem, Azt szeretném elérni távolról, azaz külső IP-ről el tudjam érni a beállításait.
Van erre valami mód? Mert ugye a beállításokban megtaláltam a Remote Manaqement-et, ami ugye engedélyezve van, illetve jelszót kellett átírni benne, viszont ami idegesítő, hogy nem fix ip-s a net.
Gondolom akkor a ddns jöhet jól, amit ha beállítok akkor elvileg mennie kellene.
Na most én anno csináltam ddns-t a gépre, amikor a gépemet szerettem volna elérni távolról, de mi van akkor, mikor a routert szeretném?
Honnan tudom meg távolról az épp aktuális ip-t, ha ddns-t kell hozzá, akkor ott hogy adom meg, illetve mi a router bemeneti portja?
Ebben tudnátok egy cseppet segíteni? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz Intruder2k5 #26752 üzenetére
Köszi mind2töknek.
Elvileg nincs benne port állítási lehetőség, így akkor marad a 80.
Bár ugye a 80 portot sok minden használja. Anno a Skype miatt szívtam, mire rájöttem az nyúlta le. Vagy az csak a címzett gép lehetett?
Csak ugye akkor a PF tudta mit szeretnék.
Most nekem nem a gép elérése lenne a cél.
Fél óra és előttem lesz a router. Meglátjuk mi lesz belőle. -
fRooStzzZ
senior tag
Üdvözlet a Mestereknek!!
Kérdésem a következő lenne.
Van egy gyári T-s cisco router, és mivel az nem lát ki nagyon a házon kívülre, nem hogy hátra a kertbe, vettünk egy TP-LINK WBS510-s ketyerét.
Na már most ez a cucc felkerült a padlásra, és odáig vezetéken kapja a naftát.Mire kell a WBS-t beállítani, ha azt szeretném, hogy a vezetékről amit a cisco-tól kap, vezeték nélküliként továbbítsa. Ha jól értelmezem, akkor Client módban kell, igaz?
Na most próbáltam értelem szerűen beállítani, már amennyit én úgy tudok a hálózatokról (nagyjából semmit ilyen téren), de sehogy nem látja a netet, sőt még pár méterre a ketyerét sem látja, pedig eltérő nevet adtam neki, mint a cisco-nak van. De telefonon a wifi listán nem szerepel.
Tudna nekem valaki segíteni esetleg olyan akinek van, vagy nagyjából ismeri ezt a vackot,
vagy esetleg távoli vackon keresztül.Józsi
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Gubek-Einste #32809 üzenetére
Nincs rajta semmilyen egyelőre, de elvileg antenna nélkül is kéne mennie, legalábbis a leírás szerint.
Illetve én tegnap kerültem haza, sógorka újított be, rám bízta hogy próbáljam belőni valahogy. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz Gubek-Einste #32811 üzenetére
Huawei is P10 van készleten.
Se az, se a Note3 nem látja. Próbáltam 2,4G-n is, de semmi.Itt a status fül
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest